Plastický chirurg

Tak ja som si dala robit prsia u pani doktorky Jezovitovej a bola som zdesena s vysledku, napokon ma upokojoval lekar z inej kliniky…

Ahoj

a aku operaciu mas na mysli

Ahojte chcela som sa opytať, či mate niekto skusenosti s doktorom V. Pikulom chystam sa augmentaciu prs a rozmyšlam medzi nim a doktorom M. Očenášom… viete mi prosim Vás poradiť? :smiley: :smiley:

Ahoj Mia, no toto neviem, to urcite pre istotu radsej vopred konzultuj s nou. Tiez to bolo moja prva operacia. V podstate na tu jednu noc nic nepotrebujes, mozno len zubnu kefku a ostatne veci pre rannu ci vecernu hygienu. Ja som mala problem si vobec vycistit zuby, taka som bola slaba a bolel ma kazdy nadych. Co sa tyka oblecenia, ked pojdes na operacku, vyzlecies sa celkom a daju ti taky zupancek. Ked sa zobudis, budes uz v posteli, pod paplonom a ver mi, bude ti celkom jedno co mas oblecene. Cez prsia budes mat obvazy. Mna triasla zimnica, tak mi dali este aj deku na nohy. Rano si oblecies nieco co netreba prevliekat cez hlavu, napriklad mne sa osvedcila mikina. S nohavicami a topankami ti pomoze sestricka, ale cim menej zapinania, tym lepsie aj pre teba. Mia, ved mi napis na email, odpoviem ti rychlejsie, pretoze sem chodim len ak mam v praci trosku volno :o) Pekny vikend prajem !

Pre Lenku - a co sa stalo ? Mozes mi prosim napisat na email, to ma velmi zaujima. A kam si sa nakoniec rozhodla ist na opravu ? Dakujem.

Ahojte, chystam sa na zväcsenie prsnikov na Bajkalsku v medical centrum. Viete mi niekto povedat ake to tam je a ci sa nemusim bat? Dakujem pekne.

Ahoj ja som bola na konzultácii na plastickej chirurugii v Púchove, už aj preto, že kamarátke MUDr. Očenáš robil nos a resurfacing a teraz má tváričku ako modelka. Všetko mi vysvetlil. Mám k nemu dôveru plus príjemné prostredie a super sestričky.

Ahoj Tina, myslíš mgmmedical? Nie som z tohto okresu, tak sa pýtam, pretože na pána doktora som počula len dobré referencie. Chcem ísť k nemu s nosom na túto plastickú chirurgiu.

Ahoj, Lea mne zvetsovali prsia s Macrolane pred 3 rokmi vo svajciarsku, super efekt na 3 mesiace, potom to zacne miznut… teraz uz nemam nic iba zbytky a uvazujem o silikonoch… ak by som si mohla este raz vybrat macrolane by som si uz nedala aj ked su to prsia za hodinku a mozes ist domou, bolesti strasne, a vysledok nic moc a to som v kazdej mala narvane maximum co sa dalo… cena je rovnaka ako silikony takze ja vzhladom nato ze to mam skusene, uz si to viacej nedam…

Ahoj Erika, tuto kliniku ti vrelo odporucam, ja som tam bola pred par tyzdnami na plastike nosa. Operoval ma doktor Ocenas a s jeho pristupom som naozaj velmi spokojna, a mam krasny nostek, este je v stadiu hojenia a odpuchania ale je krasny, fakt super…

Ahojte, potrebujem poradiť, v decembri mam isť na opku buď minarovjechovi alebo očenašovi, len neviem kto je lepší, môže mi niekto poradiť, zajtra musím už povedať či idem. ak ku komu mám isť, prosím o radu. Ide o opku zväčšenia prsníkov,

Ahoj Lea, tak ako si sa rozhodla?
Ja idem v januári na opku s prsiami k Očenášovi na jednodňovku do Púchova.

Ahoj Tina,
no rozhodla som sa tiež pre Očenáša, utorok sa sním mám osobne stretnúť v Banskej Bystrici a tam sa dohodneme kde ma bude operovať, buď vo Zvolene alebo Leviciach. Ďalej sa sním musím dohodnúť na veľkosť atď. Neviem či som spravila dobre vôbec ho ako lekára nepoznám, len z recenzií a článkov ak máš nejake info napíš mi. A koniec koncov sa ešte aj strašne bojím. Ale vyzerá byť podľa reči fajn, ak vieš viac napíš, budem Ti moc vďačná.

Caute baby, chcela som sa opytat furt sa to pise v tych ml… ale ja by som chcela vediet ze napr 300ml je aka podprsenka v normalnom zivote s nulkami po operacii, alebo 350ml aka je podprsenka v normalnom zivote s nulkami po operacii? akosi sa v tom nevyznam dakujem

No uz to mam za sebou… mozem vam povedat ze taku bolest som asi este nezazila cudujem sa tym zenam co idu po tyzdni do prace, ja som nebola schopna tyzden vstat z postele, rany ma strasne stipali ani lieky mi nezaberali, takze nie vzdy je to bezbolestne! ale teraz uz je to ok tak som rada ze sa mozem normalne hybat… inak baby co uvazujete nad velkostou ja mam 400 nizky profil a zdaju sa mi male… nebojte sa ist aj do vacsich cisiel pokial chcete naozaj viditelne vacsie prsia

Lea - to je sokujuce, ty sa rozhodujes na zaklade co ti anonym odpovie na internete ? A rozhodujes sa sa medzi bicyklom a formulou 1. Najdi si cas a nedaj sa ovplyvnit. Drzim palce.

A podľa teba akože ten bicykel je dr. Očenáš? A kto je potom tá formula1? To tvoj príspevok bol šokujúci.

Irenka - pod este, a co tak Messi a Alojz Geletka

Ahojte kocky v marci mam termín k Dr Cervenovi, 350ml anatomicke meriam 171cm a vážim do 60kg. neviete mi poradiť ci to je veľa alebo malo? a aké máte skúsenosti s Dr. Červenom? dakujeeem

Zuzana a teba operoval Minarovjech? Ja viem, že Minarovjech je vážna kapacita ale ani Očeáš nieje o nič horší, Ak vieš viac tak mi napíš, ďakujem