Milá Lenka. Ja mám 300ml Nagor Impleo (okruhle impl. ) predtým som bola úplná doska (doslovne) teraz nosím podprsenky 75B (predtým 70A). 350ml bude 75C.
Ahojte, chystám sa na augmentáciu k MUDr. Očenášovi. Neviete mi niektorá poradiť či ste bola spokojná?
Ahoj, ja som bola u dr. Očenáša pred dvoma rokmi a som spokojná. Koľko ml ti ide dávať a kam ideš na opku?
A ako si bola spokojná s doktorkou, klinikou… ? Dakujem
Ja som absolvovala rhinoplastiku cca. pred 3 mesiacmi, s vysledkom niesom vobec spokojna… nos je v oveeeela horsom stave ako bol… velmi lutujem, ze som sa na nieco take vobec odhodlala, : (
Ahoj Jana,
no to mi je ľúto, ak sa smiem opýtať tak to ťa operoval? Prajem Ti všetko dobré, ak budeš mať chuť tak odpíš.
Prosim vas boli ste niekto na rhinoplastike u dr ŹIAKA z Ružinova? Rozmyšlam o ňom pretože ma skusenosti aj s ťažkymi nosmi po razštepe, len neviem ake nošteky robi. (nehrboľate navrchu, sumerne… ) Ďakujem za odpověď
Danka, chcem sa spýtať kedy máš termín operácie a aku veľkosť si chceš dať. Ja som objednaná na opku u Dr. Červeňa na 4. 9. 2013. Ď
Ahoj, aj ja mam termin u doktora Cervena - 13. 3. 13… Najde sa niekto, s kym sa stretnem v ten den. Mali by sme byt tri baby:)
Co sa tyka mojich parametrov, meriam 172 cm a vazim 57 kg. Pan doktor mi odporucil 450 - 500 ml, no mne sa to zdalo privela, tak som sa nakoniec nechala ukecat na tych 450.
Teraz mam ale dilemu, ci som predsa nemala ist do vacsich… nakolko mam slabe A-cka a stahovaciu podprsenku by som mala mat 75C. Nechcem megaprsia (mozno nieco medzi 3-4) , no kazdopadne, ked uz raz takyto zakrok podstupim, nech to stoji za to a nech potom nelutujem (co je velmi caste) , že mohli byt aj vacsie…
Ma niekto podobnu skusenost:) ?
Ahoj ja mam termin v marci tiež k doktorovi siskovi mam menšie obavy nikd nemôžem najst recenzie
Ahojte všetky žienky, ktoré ste boli alebo ešte len chcete íst na augmentáciu. Ja mám termín 1. 3. 2013 v KE. Chcem sa spýtať, prečo by mal byť termín operácie tesne po menštruácii, resp. do 10 dní po nej. Vďaka vám všetkým, ktoré sa ozvete.
Ahoj… prosím ťa… ja idem co nevidiet na opku k pani jezovitovej… s chcem sa spýtať aké máš prsia od doktorky jezovitovej?
Dobry vecer, bola som pred mesiacom na operacii u pana doktora Cervena a vysku mam 173 a vahu 54kil odporucil mi 450 anatomicke… moje neboli skoro ziadne… tak som ho posluchla a som spokojna velmi… mensie by som nechcela… teraz by som skor pristala aj na 500
Ahojte. Ja idem 6. 2. Dr. Cerven, len sa citim dneska chora
Hrdlo a tak, tak dufam ze mi to prejde.
Stalo sa niektorej ze mala pred opkou podobny problem?
Nechcela by som prist o termin
)… ako tak čítam diskusné fóra a stretávam sa s babami, ktoré už majú po augmentácii, takmer každá povie, že by mohli byť aj väčšie.
No ja mám vážne dilemu a neviem sa rozhodnúť, či ísť do 450ml al. 500ml? : (
Mám slabučké A-čka a na jednej strane mám obavy, aby tých 500ml nebolo priveľa a na druhej strane, aby som pri 450ml neľutovala to, že by mohli byť naozaj aj väčšie… Vie mi niekto objektívne poradiť, prosím?
Ahoj,
ja som “to” dostala den pred operaciou a anesteziolog povedal, ze jedina nevyhoda je silnejsie krvacanie z rany pocas opky… samozrejme, je lepsie “nekramovat”, ale nieje problem operovat aj pocas menstruacie. Mne po opke povedali, ze vsetko bolo ok, ani som nekrvacala viac nez je obvykle
absolutne neries drzim palce
Ahoj, ja som 2 mesiace po operácii, také isté rozmery (váha a výška) , maám 420 ml pod sval, zn. mentor. predtým som mala prsia áčka, a teraz mám 3-4. som nadmieru spokojná, vôbec som si ja nehovorila čo chcem ja, ale nechala to na lekárovi, pretože ked ti dá málé, alebo príliš velké to nie je dobré, može to sposobiť prípadné komplikácie. takže nechaj to na ňom. ja som ani nevedela o čom hovorí a mám ich teda veľké až moc.
… Lebo som myslela aj na to, že by som si dala predpísat dajaké tabletky na oddialenie menzesu, Norethisterone, len sa bojím, aby to nemalo nejaký vplyv na narkózu. A dakujem ti velmi pekne za tie palce.
Ahoj… teraz, po 2 mesiacoch mas prsia 3-4, ale este Ti mozu odpuchnut a zmensia sa. Ja by som chcela vo finale slabsie stvorky a mam pocit, ze pri mojich proporciach mi 450ml vysledny efekt neurobi…
A ako si to znasala po operacii?
… a este, prosim Ta, kolko cm si mala cez prsia a pod prsiami?