Ahojte!
Som po operácii 17. deň a mám pocit, že na pravom prsníku mám preliačinu? Z profilu má trochu iný tvar ako ľavý prsník, ja sa stále bojím, že sa mi okolo implantátu vytvoril vzduch a deformuje sa silikón… Poradíte?
Ahojte vsetky mamicky co ste uz boli na operacii, trapia ma veci ako sa budem starat o 2 r. syna, prvy tyzden si vezme manzel volno ale zdvyhnut ho nebudem moct aspon 3 t. urcite, neviem si to dost dobre predstavit, aj ked ho len plzim do kocika aj to je nebezpecne? alebo ako si budem zmyvat vlasy ked nemozem dat ruky nad hlavu… dakujem za kazdu odpoved
Ahoj mne sa to zda vela 500 ml, pretoze musis byt chuducka ked merias ak ja a mas len 57 kil
Ahoj to je ale pisane pravidl vsade, pred kazdou peraciou, ja som nemala ani raz ked som sla do narkozy, ide len o to nemat napriklad farebny gel, musia vidiet ci sa ti lozko nesfarbuje pocas narkozy, takze kludne ale len so spickou nejakou co nekrici zbytocne
Uz 2 t. po a citis sa fayn? bolo treba brat aj nejake lieky od bolesti uz ked si bola doma?, dakujem
Ahoj Simonka, tiez mam dve deticky, 4 a 5 rokov, operaciu som mala v 09 / 2012 (mam prispevok niekde nizsie) a myslim, ze budes v pohode. Prvy tyzden je to zle, ale aspon podla svojich skusenosti sudim, ze aj vlasy si zvladnes umyt a aj dietatko v pripade potreby ulozis do postielky, ci do kocika. Ozaj, vlasy som si umyvala sklonena nad vanou a sprchou som si ich oplachovala. Uvidis, bude to v poriadku a zvladnes to hravo. :o)
Dakujem a pevne v to verim, mam kamosku co mi povedala ze 2 mesiace sa z toho nevedela dostat, bola na tom zle psychicky a druha zas uplne v pohode, tak to neriesim ako bude boliet, viem ze bude ale zeny co uz rodili to zvladaju zevraj lepsie. ja len rozm. nad tym ze deti a tak, vaneska ma 5 s tou hadam nebude problem a dalsia vec je svokra, nic netusi, povieme jej az ked budem po, nechcem to pocuvat zbytocne rok dopredu:)
Nemyslim, ze som nejak extra chuda, navyse som plecnata a aj chrbat mam sirsi… ale asi sa predsa len priklonim k 450-ke. Ved to je len o 5mm menej dopredu a 1mm menej do sirky oproti 500-ke.
A Ty mas tiez silikonove prsia:) ?
… aha, asi sa len chystas:) A ku komu ides a ake implantaty Ti odporucil?
Ja tam mam toho vazne minimum a taktiez mam 2 rocnu dcerku, kt. bude tyzden u mojej maminy a potom za nou pojdem a mamca nas bude opatrovat obe:) ) )
Ahojte… Rozhodla som sa pre dve konzultacie… Jednu u dr. Cervena. Viete mi prosim napisat v ktorych klinikach operuje?
Ja idem tiez k nemu, robi v BB v Novamede
Ahojte… ja mam u doktora Cervena termin v marci a bude ma operovat vo Zvolene.
To je super. Ja som sa mu nakoniec dovolala, ale vraj operuje uz iba v bb… A konzultaciu mi chceli dat na oktober a operacia koniec 2014 : ( strasne neskoro pre mna. Musim volit inu alternativu
Aj ja mam pred opkou - augmentácia a dlho som sa nevedela rozhodnút. Pobehala som toho naozaj dosť a čítala som aj mnoho recenziína chirurgov: Aj tu v novembri prebiehala nechutná diskusia či Očšenáš alebo Minarovjech. Aj ja sa jednoznačne priklaňam na stranu Dr. Očšenáša. Nie je síce taký známy ako Minarovjech ale videla som jeho prsia a su naozaj super a aj cenovo je oveľa lacnejší. Čo ma však šokovalo je nadradené arogantné namyslené spravanie Dr. Minarovjecha. Bolo mi veľmi nepríjemne ako si ma premeriaval a dosť som bola zhrozená keď som sa mu pozrela na ruky. Myslím že hlavne chirurg by mal mať upravené pekné ruky. Ale našťastie dnes je možnosť výberu a každá z nas si môže vybrať. Je tu stále viac mladých a šikovných plastických chirurgov. To že je niekto primar ešte neznamená že je ešte stále špička. Po osobnej skusenosti ako doktora a človeka by som Dr. Minarovjecha nevolila.
Kačenka, asi si mala na mysli MUDr. Očenáša. Je fakt dobrý a robí nielen pekné prsia, ale aj viečka. Aj ja som jednou z jeho spokojných pacientiek. K MUDr. Minarovjechovi mi neprináleží sa vyjadrovať lebo / našťastie / mňa neoperoval, ale poznám jednu jeho velmi smutnú pacientku ktorej 2 roky trvalo kým jej poopravovali ako tak diery po liposukcii ktorú jej robil na svojej súkromnej klinike. Takže aj ked Zuzana ho označila za formulu 1, ja teda neviem kolko ma rokov ale už mu určite taha na 60 tku, to znamená že skusenosti ma, ale chirurg je asi najlepší do 50 rokov. Takže Zuzka, ja by som skôr povedala že je ako ojazdená škodovečka, voľakedy spoľahlivá, dnes je to už len otázka šťastia. A ty si to šťastie mala.
Ahoj, tak ja mám u Dr. Červeňa konzultáciu na oktober… pozde ale ja sa neponáhlam, kedže ty mas uz o mesiac OP tak drzim ti palce a chcela by som sa opýtať akú veľkosť ti navrhol ak smiem vedieť… dakujem
Ahoj a dakujem Ti… uz sa mi to zavratne blizi, tak zacinam mat trosku aj strach-no na druhej strane sa uz neviem dockat:)
Pan doktor mi navrhol 450 al. 500ml okruhly implantat pod sval, no kedze ja som sa nevedela rozhodnut (hoci rozdiel medzi danymi velkostami je minimalny) , dohodli sme sa, ze to este preberieme pred samotnou operaciou, ci “a” alebo “b”
No tak blizi to mas pravdu, ako dlho si cakala od konzultacie na OP ? A aku mas vysku a vahu ? Ja som si chcela hned zarezervovat aj termin OP ale sestricka mi povedala ze uz to nerobia : ( tak som zvedava ze kedy pridem potom na rad
A mozem vediet kolko ta to cele vynde ? Aby som vedela ako rýchlo musím sporiť 
Na konzultaciu som cakala cca 2 mesiace (to bolo v novembri) no a o necele 4 mesiace som dostala trmin-mala som stastie, ten termin niekto odvolal, tak preto.
Meriam 171cm, vazim 57kg, pod prsiami 80cm a cez prsia cca 86cm. Mam slabe A-cka… nie som vyslovene utla a aj ked nesportujem, mam sirsie plecia a chrbat. Ono sa moze zdat, ze 450 a 500ml implantaty su prilis, no mensie by sa na mne stratili, resp. ked uz idem do toho, nech to stoji zato:)
Na operaciu sa objednava v den konzultacie, kedy sa dohodnu aj velkosti implantatov a pod.
Cele ma to vyjde dokopy 2. 473€.
Aha no super ďakujem za info, lebo ako som spomínala ja mám konzultačku v októbry a do leta by som už chcela byť po, ale ja verím že sa tiež niečo uvolní
No ja meriam cca 180cm a vaha okolo 61kg a tiež také Acka mám základ a z toho čo som si načítala tak tiež chcem min 400ml, hned mu poviem že chcem najväčšie čo sa budú dať lebo ked tak čítam všetkým sa potom máli
a už ked dáme toľko peňazí zato tak nech je to aj vidno
Jooj tak ti budem držať palce… potom napíšeš čo a ako
a bola si aj inde na konzulačke ? A kolkeho marca ?