Ahoj Matík, ja som tiež objednaná k MUDr. Gubovi,ale až po tebe na 17. decembra. Napís mi prosím aké impl.ti odporučil, umiestnenie… Držím palčeky, aby ti to vyslo podľa tvojich predstáv.Budem sa tešiť, ak by si mi odpísala na mail: sandorova@inethome.sk
ahoj mata ja som bola u dr fabryho a som velmi spokojna hlavne že som tam nemusela spat isla som hned aso po 4 hod. domov držim ti palce
Ahoj Ninka, aj ja uz mam dohodnutu konzultaciu na 5.11, a operaciu by som chcela stihnut do konca novembra, ale to asi nepojde, ze? Maju toho vela, termin si si vyberala Ty, alebo Ta dali, kedy mali volne. A ako na Teba MUDr. Kacmar zaposobil, a vies uz ake prsia budes mat, a co cena?
Pa
Ahojte baby, ktore ste po operacii /zvacsenie prsnikov/.
Chcem sa Vas opytat ako rychlo ste si na implantaty zvykli. Moja sestra je tyzden po operacii a stale sa stazuje ze jej to psychicky lezie na nervy, ze stale ma pocit ako keby na sebe nieco nosila a nevie sa toho zbavit. Co Vy nato?
Neviem či je dobré ísť tak skoro domov, ked si Ta nechajú cez noc skôr môžu zistiť event. komplikácie. Takže si myslím, že dobrá staristlivosť sa pozná aj podľa toho, že ťa hneď " nešupnú" domov.
Musiš si asi obehať viac zariadení, v Bratislave v Interkliniku, keď videli môj reálny záujem o operáciu,tak sa napríklad vedeli prispôsobiť - termín som mala do 2 týždňov. Ahoj!
LENI
Mna to bude stat 70 000.
ahoj leni, mňa sice podobná operácia ešte len čaká, ale nedá mi neopýtať sa na meno MUDr., ktorý ju operoval???
ahoj katus, ja som si tiez dohodla konzultaciu u D.Cervena, aky na Teba zanechal dojem? Mne to po telefone pripadalo ako na beziacom pase, terminy OP maju volne az na marec a april.
zofka
Kedy ides na operaciu a kam?Ja mam termin 26.11.
Leni ja som 6 tyzdnov po op. a mam sa super ,impl.vobec necitim ani memam pocit ze na sebo nieco nosim ,chce to len cas .Mozno take 4 tyzdne.
LENI
Ja som 6 mesiacov po a uz som davno zabudla ze som bola na zakroku. Chce to len cas kym sa to nezahoji,este je to cerstve,ja som si tym tiez presla,lebo som bola ubolena,zle sa mi spalo,ale prejde to,chce to len cas…drzim palce
Ja si tiez neviem predstavit,ze by som mala ist po zakroku domov,po narkoze som bola mimo,ospala,ledva som vnimala,infuzie mi pomohli a aj antibiotika mi tiekli cez kapacku,co je dolezite a aj mi bolo zle od narkozy,je lepsie ked ta maju pod kontrolou jednu noc…
Súhlasím.
po 4 hodinach po vykone este moze nastat krvacanie do kapsy, v ktorej je implantat ulozeny. tato komplikacia sa riesi okamzitou reoperaciou.
a dalsia vec je narkoza.je to nezodpovedne 4 hod. po celkovej anestezii pustit pacientku domov. taky cas sa maju kontrolovat fyziologicke funkcie pacientky- t.j. telesna teplota, tlak krvi, pulz, tiez sa sleduje prijem a vydaj tekutin.
zienky nie je ziadna vyhra ten priskory odchod domov…
Ahojte. Bola som v Medical centre na zväčšenie prsníkov u Dr. Šišku a bola som nadmieru spokojná. Super prístup a starostlivosť. Bola som v lokálke. Keby ste mali nejake otázky tak rada odpoviem.
veronika
V lokalke?Pocula som,ze sa to robi len v celkovej narkoze.Aku velkost mas?Ako dlho si po operacii?
tak neviem všade sa to robi inak ja som spokojna som 6 týždnov po operacii žiadne problemy som nemala dufam že to tak aj ostane ahojte
Robí sa to aj v lokálke. Som po operácií 8 den a už som aj v práci takže som spokojná.
Ahoj,
prosim ta a kde ti robili v lokalke tie prsia?
Dakujem za odpoved.
Aj ja som bola v Medical centre u MUDr. Šišku v lokálke a mám úplne opačnú skúsenosť- chladný, neľudský prístup doktora, starostlivosť podpriemerná a veľké bolesti dokonca aj počas operácie.Ak chcete vedieť viac tak misiska88@post.sk