Plastický chirurg

Ahoj Zofka,
nebolo to kvoli doktorovi, ten je uplne super a strasne dobry pristup, to len sestra je taky bojko vsetko strasne preziva. Uz je uplne ok.

som rada, ze si OK :wink:
teraz by uz problemy nemali nastat.

Tak to mas celkom dobre. Pan Primar je troska drahsi, ale mne to nevadi, sestra u neho teraz bola a urobil jej to nadherne. Ziadne modriny, ziadne hrube jazvy. Proste ukazkove.

Ahoj :slight_smile:
Na mna zaposobil milo a prijemne. Vsetko vysvetlil, na vsetko sa opytal. Potom sme si dali dokopy nase predstavy a potom sme sa vlastne dohodli na termine. Mala by som mat 350cc pod sval nizky profil, sice on mi povedal, ze mohol by byt aj vysoky, kedze ja mam 180cm a ze na mne sa to strati.
Velmi sa na to tesim, ale na druhej strane z toho mam obavy. Dufam, ze vsetko dopadne OK. Ty kedy ides na konzultaciu?

Baby, ja sa stále neviem rozhodnúť. Prosím poradte mi medzi Dr. Gubom a Dr. Ježovičovou. Fakt mám pocit, že čím viac konzultácií absolvujem a hlavne iformácií vyhľadám, tak je to len horšie :o((( To čo sa mi zdalo byť na začiatku samozrejmé vyzerá, že už sa aj medzi tým rozhodujem, teda medzi guľatými a anatomickými implantátmi. PROSIM DIEVCATA, KT. MAJú PO OPERÁCII U SPOMINANýCH DR. ABY MI NAPíSALI. Budem Vám za každú ctenú radu vďačná. Ďakujem. M.

Ahoj Veronika, ja som zatial objednana len na konzultaciu do Chirmedu. Ako zvladas bolest, ked uz 8 den po operacii pracujes?
Pa

ahoj, chcem sa spýtať, ty si už absolvovala operáciu u Dr. Gubu. Ako si spokojná? Tvoja odpoved a hlavne názor, mi veľmi pomôžu pri rozhodovaní. Odpíš mi prosím na mail. Ďakujem.

Deniska
Kedy ides na konzultaciu?Ja mam uz termin operacie 26.11.

Mata ja ti odporucam dr Jezovitovu sama som u nej bola a som spokojna.Ma aj dobre ceny super pristUp a jazvy su tenucke a v zhybe pod prsom nie na prsniku ako som mala moznost vidiet od inych lekarov.Na konz. ta vezme hned ako tam prides a obj… vybavuje do 2 tyzdnov.Ja osobne mam500ml nemala som ziadne komplikacie.Mala som moznost vidiet to lepenie dr.Gubu a bola SOM SOKOVANA .Tak si to urcite nedaj lepit ale zasit Ak chces poslem foto

Ahoj Ninka, konzultaciu mam na 5.11. Termin operacie si si vyberala Ty, alebo to bolo podla toho kedy maju volne. Operaciu by som chcela stihnut este do konca novembra. Ako sa citis po konzultacii a vies uz ake budes mat prsia a aj predbeznu cenu za zakrok?
PA

Dakujem Pegy, ak by si mohla poslať fotku, bola by som si istejšia. Ja som bola včera u nej.Bola naozaj, zlatá, milá, ale bohužial stále mám pochybnosti vo veľkosti. Odporúča mi 300ml, eurosilicony, a okruhle. Mne ide o úplne prirozdený efekt, takže som sa tých okrúhlych úplne vystašila. A pravdupovediac tých lepení rán sa úplne obávam a vôbec si to neviem predstaviť. Ak budeš mať fotky aj od iných báb/samozrejme bez tváre/ bola by som ti veľmi vďačnáááá. Ďakujem sandorova@inethome.sk

Deniska
Najblizsi termin na operaciu bol toho 26.11.,takze som ho hned zobrala.Dr.Kacmar bol velmi prijemny,urobil na mna dobry dojem.Dohodli sme sa na velkosti 300,okruhle.Ak chces vediet nieco viac,mozes mi napisat na mail neznama@centrum.sk.

Ahoj Lola robili mi to V Medical cente v Bratislave na Bajkalskej ul. A robil ma Dr. Šiška

Ahoj Denisa bolelo ma to tak 3 dni ale potom sa už to dá a už ma to len občas pobolieva

Deniska
Cena bude okolo 67 000.

Mata poslala som ti mail

Ahoj,sledujem toto forum, pretoze rozmyslam nad vylepsenim prs, z Tvojich prispevkov mam dojem ze mas dobre znalosti v tejto problematike, potrebujem poradit:odkojila som dve deti, vzdy som mala pekne prsia (3), ale teraz vyzeram ako indianska babicka a este sa citim mlado, tak riesim dilemu ano ci nie? Staci len modelacia alebo je to vhodne spojit aj s augmentaciou (ked uz tak uz nech to stoji za tie bolesti),aky je najvhodnejsi postup???

Ahojte baby,
stale vaham ci je operacia tou spravnou volbou, uz 5.novembra mam termin. Neposlali by ste mi foto pred a po na moj mail nech sa uistim, ze to stoji zato, prosim Vas. lenka25@chello.sk

ahoj, konzultaciu mam 16.11.,uvidim ako to dopadne, lebo v marci si to nemozem dat robit, zaciatkom aprila cestujem dost daleko, takze to nebudem riskovat, potom v aprili neviem ci uz nie je neskoro (teplo vzhladom na nosenie toho povinneho brnenia), este neviem co na to povie manzel, beriem ho tam zo sebou, aby bol informovany, ved nakoniec on to zaplati, on je spokojny aj s terajsim stavom, ale ja po dvoch odkojenych detoch ani trochu.

ahojte odpiše mi niekto som 6 týždnov po operacii dr povedal že tu hroznu podperu už nemusim nosit ale povedal že moc nedoporučuje podpery s kosticami aby to ešte na tu jazvu netlačilo inak ju mam tenučku už dobre zahojenu nosili ste ju po tých 6 týždnoch ešte v noci pre istotu alebo nie a nosite podpery s kosticami lebo každy dr povei inak dik za odpoved