Dobryden,
nasli ste toho dobreho plastickeho doktora na abdominoplastiku? AK ANO, MOHLI BY STE PORADIT AJ MNE?
DAKUJEM MIRIAM
aja
Ja som 6 mesiacov po…po 6 tyzdnoch som ju nosila az do 3 mesiacov aspon na noc,cim dlhsie tym lepsie a cez den normalne podprdy a niekedy aj nie,len triko,ale to bolo v lete :-))
Dievcata, pouziva niekto z Vas nejake kremy na jazvy po operacii? Dakujem za odpoved.
Cauko! A nechces skusit konultaciu u uplne ineho doktora? Ja som bola na konzultacii aj na operacii v INTERKLINK-u u Dr.Tršku a som super spokojna ( aj s pristupom aj s vysledkom).
Zvacsenie prs v lokalke? Neviem si to dost dobre predstavit. Ja som bola v celkovej anestezii a po operacii ma to par dni dost. bolelo. Neviem si predstavit, ze by ma operovali pri plnom vedomi.
Babenky dufam, ze som sa ziadnej z Vas nejako nedotkla tym ze sa chcem uistit, ci to stoji zato. Len sa strasne bojim a uz mam aj dcerku, tak som myslela, ze by ma to iba povzbudilo, keby som videla nejake z Vasich fotiek. Tak sorry ak ano. Dufam ze to zvladnem aj bez nich. Vdaka aj tak.
Leni na jazvy Contractubex
Pegy ako dlho si to pouzivala?
Leni ja to stale pouzivam bola som na zakroku v septembri
Leni uz som ti poslala fotky ze?
Pegy, nie nemyslim. Ziadne mi neprisli. lenka25@chello.sk
Lekar Ti to odporucil alebo si sa rozhodla sama to pouzivat?
Ahojte,
chcem vám baby len povedať, že mám veľmi nepríjemnú skúsenosť s Dr.Šiškom tak vás chcem len varovať aby ste si dobre rozmysleli, či k nemu niektorá z vás pôjde.
Nechcem to nejak rozoberať tu, ale ak máte nejaké otázky tak mi môžte napísať na malickaja123@azet.sk
Bolo to na odporucenie lekarky
Ja pouzivam Dermatix - silikonovy gel na jazvu na nohe, ktoru mi 14.09.sil chirurg na pohotovosti a sam sa potom cudoval, v akom stave ju mam.
Dermatix odporucaju mnohi past. chirurgovia na ceskych strankach.Je dost drahy 1560,- Sk za 15g.
Hanka a v ktorej nemocnici si bola v ulk tam je dr šiška ale neviem čio to je on robi operacie v lokalke lebo tento hej a nepocula som moc dobre o nom
Hej, v ULk ma operoval v lokálnej anestézii.Ale počula som, že robí aj v Medical centre na Bajkalskej a dokonca ževraj aj v Mediuse.
joj, chcem isť na plastiku nosu.čitam stále príspevky,ale neviem sa rozhodnuť.bývam v petržálke,tak som chcela ísť do ulk . máte niekto nejaké rady a skusenosťi s pekným noštekom odtial.dik
nad interklinik som aj ja rozmýšlala. kolko ťa to stálo.ja chcem komplet noštek.a velmi sa bojím.
ahoj.preco si nebola v Nitre ved v Jednodnovej je plastickz chirurg primar Mladek.