Plastický chirurg

Ahoj Pegy,
dostala som Tvoje fotky. Je to teda riadny rozdiel. Si spokojna? Moja sestra ma 305 a chcela by vacsie.

Leni jasne ze som spokojna ,bala som sa ze to bude vela tych 500ml ale v pohode,mne poradila 450 ale chcela som 500 a nie je to az taky rozdiel.

Ahojte vie niekto nejaku stranku kde sa daju pozriet fotky pred a po operacii silikonov? dakujem

Ahoj Baby, chcela by som si dať silikony ale strasne sa bojim, ze to bude bolieť, moze mi najaka baba napisat ake to je a kedy mozem po operacii zacat pracavat.
A ak poznate Dr. Minaroviecha ta aky je???

Ahoj Mata, mam skusenost s obidvomi a jednoznacne Ti odporucam doktorku Jezovitovu, ma lepsie ceny, ovela lepsi pristup a je ovela viac skusena. Len moj nazor…ja som jednoznacne za nu.

ahojte poradte mi 2 chirurgovia mi povedali že sa hodi inpl. pod žlatu 300ml mam40 rokov tri deti trocha sa bojim dost s tu pise že pod sval je to lepsie mate skusenosti s vkladanim pod žlazu dik za odpoved

Ahoj Pegy, pises tu nieco o lepeni. To pocujem prvy krat, co to prosim ta pekne znamena? Dik

Iveta je to nejaka nova metoda viem ze to pouziva dr. Guba,ale baby to nejako moc neospevuju.Vraj im to rozleptalo kozu ,otvorila sa rana ,urcite je lepsie mat istotu a ranu dat zasit, ale to je moj nazor.

Suhlasim s tvojim nazorom.

Dana Ja ti nedoporucujem pod zlazu, impl.casom pada a efekt nie je moc pekny.Mala som to moznost vidiet na vlastne oci.Chod na istotu a pod sval.

Ahoj Joža,
ja som tiež objednaná 29.11.2007 na zväčšenie prsníkov do NovaMedu. Majú mi dať implantát cez podpazušie pod sval. Ako si spokojná z ich prácou a kto Ťa operoval? Mňa má MUDr. Pikula.

Ahoj Lenka,
Primar Minarovjech je uplne super. Som treti den po operacii a tiez citim len taky dost velky tlak, ale ked si das dva-krat na den ibalgin tak sa to da. A kazdym dnom je to samozrejme lepsie. Ak si uplne rozhodnuta ist a ma Ti to pomoct na psychike tak len do toho. Ale musis byt na 100 percent rozhodnuta. Uz si bola na konzultacii? Co Ti Pan Primar navrhol? Aku velkost?

Ahoj Leni ,tak uz to mas za sebou.Ako to zvladas?Drzim palce!

Ahoj Pegy,
zvladam to celkom ok. Mala som mensiu komplikaciu po operacii, takze je to pre mna teraz dost tazke tesit sa z vysledku. Dufam ze casom to pride. Dik za povzbudenie.

Leni co si mala za komplikaciu napis mi na mail ak ho este mas?

ahoj dievcata tiez zvazujem implantaty teraz vo stvrtok mam konzultaciu mam trocha obavy co sa tyka buducnosti po operacii ked sa napriklad neprijme implantat alebo sa zdeforuje alebo ked ho vyberu neostane ovisnuta koza a co vsetko sa moze pritrafit

Ahoj Leni, som strasne rada ze si sa ozvala. Ja som u p. Primára Minarovjecha este nebola len sme dost dlho telef., ale zaciatkom decembra tam pojdem. A ako si na tom ? Ake mas jazvycky? A už fungujes alebo doma lezis? A ešte aku mas velkosť a kolko to stalo nakomplet.
Dakujem

Ked som sa zobudila z narkozy, troska som kaslala, ale hned to lekari uviedli na spravnu mieru a vsetko bolo na druhy den ok. Uz sa z toho zacinam aj tesit. Dnes mi pan Primar vybral tie prve stehy a o tyzden idem este na dalsiu kontrolu.

Ahoj Lenka,
Pana Primara musis aj vidiet. Je to super clovek, velmi dobre na mna zaposobil osobne. Dnes je to uz tyzden od operacie, citim sa fajn, uz treti den neberiem ani ibalgin od bolesti a uz mi vybral dnes aj prve stehy. Vysledok je ukazkovy, som velmi spokojna. Jazvicky su male a primar vravi, ze sa uplne vstrebaju, tak uvidime. Fungujem v pohode, uz viem aj zdvihnut ruky len nemozem nic tazke zdvihat.
Velkost je 305 anatomicke, mentor, kohezny gel. A stalo to rovnych sto tisic korun. Daj vediet ako to s Tebou dopadlo a potom Ti poslem foto, ked budem uz mat ak chces.

Ahoj Leni, si strasne zlata, ked ti to nebude vadit tak rada by som videla tie tvoje fotky. A dam Ti vediet ako som dopadla ja. Dakujem