Plastický chirurg

Ahoj Pegy, rozhodla som sa podstupit upravu prsnikov, po Tvojom odporucani, som bola na konzultacii u Dr.Jezovitovej, spravila na mna velmi dobry dojem, len som sa trosku zlakla, pretoze mi odporuca 400ml, neviem ci to nebude trochu vela, citam ze Ty mas 500ml, nemozes mi poslat prosim Ta foto(ak to nie je problem)? Ja totiz nie som moc vysoka 164cm a nosim vel. 36.diki

zabudla som napisat mailovu adresu: fifina.fifina@atlas.sk
diki

ahojte kto mi poradi som tri mesiace po operacii prs samo že zväčšenie nosite už aj podprska s kosticami lebo bez kostic sa skoro ani nedaju kupit a ked tak niečo hrozne mam jazvicky pod prsiami dr povedal že je lepšie bez kostic ale na českom nete nič proti lekari nemaju že sa normalne môžu nosit hociake dik za odpoved mimi

Ahoj Leni,
ak by si mi chcela poslať tie fotky tak adresa je lenka2829@azet.sk
Chcem sa spýtať ake su krajšie silikony tie okruhle alebo slzickove?

Mimi ja som bola na zakroku v septembri a tiez nosim podprdu s kosticami aj vela bab co poznam,lekari to nezakazuju iba vtedy ,ak ti impl,este poriadne neklesol na svoje miesto, co uz urcite klesol.

Fifina mas odo mna mail pa

Ahoj Lenka,
mne osobne sa pacia viac slzickove /anatomicke/ lebo posobia ovela viac prirodzene ako okruhle. Foto poslem o tyzden, ked mi ich lekar posle na mail. V utorok ma bude fotit prvy-krat po operacii.

Caute babenky.Poradte mi prosim,ake mate skusenosti s gulatymi EURO-SILIKONMI,teda francuzskymi a ci to potom nevyzera umelo.Vraj ked sa to vlozi pod sval,tak to vyzera uplne prirodzene.A este,ci su lepsie AMERICKE alebo FRANCUZSKE implantaty. Vraj je to jedno,hm? Dakujem,pa…

ahojte idem na plastiku prs a odporučili mi až 300ml mne sa to zda dost vela aj na českom nete som čitala ti doktori pisali že sa im zda že kto nema 300ml akoby aní na operacii ani nebol že aj menšia velkost dokaže urobit svoje nebudu prsia potom ovisat predsa je to asi dost mate nejake info o tom dik za odpoved jana

chcela by som si dať urobiť prsia len neviem kde a kolko to asi tak stoji

Jednoznačne Dr.Trska z Ruzinovskej nemocnice - ludsky pristup,sprava sa k Tebe uplne prirodzene,profesionalny pristup a hlavne ochota aj pri kontrolach po operacii. Ja som bola spokojna. Skus ist na jeho stranku www.plastickychirurg.sk

ahoj ja som z vychodu neviete mi niekto odporucit dobreho lekara odtial

mila janka,pracujem na oddeleni plastickej chirurgie uz 18 rokov tak ti mozem erudovane odpovedatna tvoju otazku. velkost vkladanych inplantatov sa vzdy vyberie podla tvojej postavy,zalezi od vysky ,vahy ,obvodu hrudnika,postava by mala byt aj po operacii prirodzena ,ak si nizsia tak by si s velkymi prsnikmi vyzerala neprirodzene .lekar ti vzdy dobre poradi ,ale musi ta vidiet,tazko sa konzultuje takato vec cez telefon.ale tie 300 su dost vela. ak mas ozaj seriozny zaujem ,tak sa kludne obrat na nasich lekarov v martine, 0434203 216 alebo 218.

ahoj martina,nepises odkial si ale skus v martine na oddeleni plastickej operacie ,stoji to cca inplantaty podla velkosti okolo 30000,operacia okolo 10000 den pobytu 1700 lezi sa tri dni plus anesteza okolo 4000 kontakt 0434203216

Chirmed, Dominikanske nam.7, Košice

neda mi nepripojit sa. z vlastnych skusenosti mozem potvrdit, ze niektori ruzinovski lekari okradaju nielen stat, ale aj pacienta. manzelke tam robili pred par rokmi liposukciu brucha a bokov. na lekara musel clovek cakat akoby to platila poistovna, predoperacne vysetrenie prebehlo v otrasnyco prostredi na vysetrovni (este vo vyskovej budove), vysledok nestoji za rec (udajne odsali 1 liter, ale ked sa pripocita ta tekutina co rozpusta tuk…) - po ustupeni opuchov bol rozdiel v obvode asi 1 cm a nyvyse ma hrbolate brucho. ale co je najlepsie, ked malo prist k plateniu, lekar vystavil papiere na liposikciu kolien (vtedy asi 5000) a od nas si vypytal do vrecka dalsich 20000. cena mala byt 25000, ale to, ze to bude platba do vrecka sme az do toho momentu vobec netusili. Pristup lekara aj personalu 0 bodov, vysledok mizerny a ked doma padne meno toho chirurgy, tak manzelke este dnes vyleti z ust iba slovo - zlodej a podvodnik. vyzera to podla prispevku na ktory reagujem, ze je to ruzinovsky standard.

Ahoj Sisi.Ja mám túto značku Euro SILICONE OKRÚHLE A SOM SPOKOJNá.nAOZAJ SI NIKTO NEVšIMOL žE SÚ TO IMPLANTáTY.

Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s MUDr. Pikulom s NovaMedu v B. Bystrici.
Dakujem.
Stana

300 ml vôbec nie je veľa. Po operácii sa ti budú zdať obrovské, ale to sa časom upraví.Ja mám 400 ml ( a po piatich rokoch uvažujem o väčších implantátoch.( za tých päť rokov sa mi narodilo bábätko a trošku som pribrala, takže brala by som väčšie ako mám teraz. A to vôbec nie sú veľké a takisto nevyzerajú neprirodzene.

Martina,
Ja som bola pri Dargove, kozmetickachirurgia.sk ale rozmyslala som aj o Chirmede. A bola som velmi spokojna, a aj som. Vybavili mi predoperacne, po operacii 1dnova hospitalizacia - co je podla mna nevyhnutnost, nevedela som pohnut ani rukou, odsali mi vsetku krv cez noc a rano som bola bez jaziev, az doktorka bola nadsena, Dr. Hudakova, skvela doktorka - cize neboli ziadne komplikacie, lieky mi predpisali, ze co a ako mam brat a aj ked to bolelo zo zaciatku, ob den som uz varila obed ;-). Kazdym dnom to bolo lepsie a lepsie. Po operacii na kontrolu kazdy tyzden, cca 1,5 mesiaca. Ziadne kompliakcie, velmi dobre sa vsetko zahojilo a som nesmierne spokojna. nNelutujem, nemenila by som.