bez modrin, nie jaziev ;-))
Skus radsej Dr. Cervena, dvere ma oproti ambulancie Dr. Pikula.
Ahoj, som 7 den, po zvacsovani prsnikov. Bola som v Chirmede, super pristup, starostlivost, jednoducho vsetko na urovni. Este sice nie som schopna fungovat normalne, niektore pohyby mam omedzene, ale aj tak sa novym prsickam velmi tesim. Ak by ste mali nejake otazocky rada Vam ich zodpoviem.
je mi 23 rokov a chcela by som tiez na zvadsenie prs…ako to prebiehalo,kolko dni si bola v nemocnici??ak vies napis mi to podrobne…dakujem erika nove zamky
ahoj Deni ja mam uz tiez termin v chirmede len sa neviem rozhodnut pre velkost odporucil mi 300 ale ja neviem ci nebudu velke teraz mam uplne male prsia tebe ake robili pa
AJKA
Ahoj ja som pol roka po zakroku,tiez som bola v Chirmede. Ja mam 290ml a poviem Ti mohla som si dat o troska vacsie,ale aj tak som maxi spokojna. Tiez som nemala ziadne prsia. Ale myslim ze doktori to maju v oku,chcu aby vyzerali prirodzene,nie ziadne megacecky ako Pamela. Drzim palceky.
denisa
Ahoj ja som pol roka po zakroku a som spokojna,tiez som bola v Chirmede. Najprv podstupis predoperacne vysetrenia,ako sono prsnikov,ekg+krv. Prides na zakrok nalacno,doktor ta pokresli fixou a ides na operacku. Potom sa zobudis s ceckami,mas bolesti,tazko sa dycha,a najma vstava z lahu do sedu,ale kazdym dnom je to lepsie a lepsie. Na druhy den doobedu ides domov v doprovode. Ale kazda to prezivame inak,da sa to zvladnut.
Ahoj Ajka, mam 320, povodne som chcela mensie, ale doktor povedal, ze vzhladom k mojej vyske (177) by sa mi potom zdali byt male, teraz som ich sice este nevidela, ale vobec sa mi nezdaju byt velke, su take sikovne. Nechaj to na odporucanie doktora, ja som sa na nom v tomto uplne spolahla, kedze berie do uvahy vysku, vlastne celu postavu. Urcite budes spokojna
Ahoj Livka, viem ze pol roka je uz doba po zakroku, ale mozno si este spomenies na priebeh liecenia. Ja ako som uz pisala som po operacii 7 den. Co sa bolesti tyka uz som na tom v podstate celkom dobre, aj ked sa bojim este uplne normalne fungovat, len v pravom prsniku pocitujem troska vacsiu bolest ako v lavom, je to normalne. Po akom case si vykonavala taku beznu cinnost, ako napr. upratovat, dvihat ruky, a tak. A este jedna vec, tu podprsenku musim mat nonstop kym mi nevyberu stehy? Uz som z nej chora a aj z toho ze sa nemozem sprochovat. Dakujem
To ze jeden prsnik mas viac bolestivy,to je normalne,neboj to prejde,len to chce cas,to iste som prezivala aj ja. Ja som sla do prace po 13 dnoch,mam sedave zamestnanie,takze pohoda. Moc nedvihaj ruky ked nemusis,nieco okolo domu mozes robit ale opatrne. Netreba to prehanat,aby sa to vsetko pekne zrastlo a implos sa nepohol. Podprdu len pekne nos nonstop,viem ako trpis,je to des. Ked si ju chces preprat,kludne si ju daj dole a a vyper ju,ked nemas druhu. 6 tyzdnov by si mala nonstop nosit podprdu,ja som nosila potom este aj na noc podprdu do 3 mesiacov,cim dlhsie tym lepsie. A na jazvy treba mat trpezlivost,trva to dlhsie kym sa uplne zahoja.
janka chcem sa ťa spýtať, či sa ti po kojení prsia nejako nezmenili. dakujem
ahojte baby,
chcem sa spýtať, či ste si dala niektorá spraviť prsia kvôli asymetrii a ak hej je vidno rozdiel ? som z toh zúfaláááá !
dakujem
Ahoj Jožka.Chcem sa este opytat,davali ti implantaty pod sval alebo pod zlazu? Ake velke prsia si mala predtym a kolko ml ti vlozili? A u ktoreho doktora si bola?
alex
Cize Ty prsia mas,len mas kazde velkostou ine?? Ci chces aj implantaty??
no hlavne nech ti tú asymetriu nevyrovnáva doktor Šiška.Ja som bola na zväčšení a zároveň sa mi mala vyrovnať asymetria velkostí, ale furt ich mám rovnako asymetrické- aj tak mám jedno vačšie ako druhé a to už som niekolko mesiacov po takže výsledok je konečný.
ahoj alex ja som mala tiež asymetriu ale som si dala aj zväčšit a bola som na posoniumclinic v blave dr Fabry a som velmi spokojna
Cauko,potrebovala by som korekciu ocnych viecok/BA/,vie niekto poradit superdoktora- bojim sa.
odporucam jednoznacne Dr.Glucka Klinika na Mojmirovej ul.
Mojmirova ul. V Kosiciach ( som zabudla )
LIVIA
práveže ani prsia nemám, mám tak jednotky…hej, chcem si dať aj zväčšiť, nrpáči sa mi ich tvar