mimi
ahojky, ak sa môžem spýtať čo ťa to vyšlo ???
treba sa objednať do poradne, alebo ma zoberie hoci kedy ?
dakujeeem baby, ste zlaté !!!
Dievčatká ahojte,
dlo už čítam Vaše skúsenosti. A preto Vás prosím o radu. Aj ja som sa rozhodla pre zvečenie prsníkov. 7 decembra mám ísť na konzultáciu do (Bystrice Mudr. Červeň)máte skúsenosti s týmto lekárom? Veľmi Vás prosím pošlite mi Vaše niake foto na adresu: machova@intor.sk
Ďakujem Vám ste super
Ahoj Monika,
Ja idem k Dr. Cervenovi 5.decembra na zvacsenia prsnikov. Na mna zaposobil velmi prijemne a profesionalne. Ak chces, tak Ti potom velmi rada napisem, ako to cele dopadlo.
alex
Ak mas jeden vacsi ako druhy,tak Ti da do jedneho viac ml a do druheho menej aby boli rovnake. Ale doktor Ti povie viac a aj vysvetli. Neviem presne ako tvoje prsia vyzeraju. Drzim palce.
Katka ahoj,
budem rada ak mi potom napíšeš. A prajem ti nech ti to teda všetko v poriadku dopadne.
Ahoj Monika,
Dakujem, dufam, ze ozaj vsetko dopadne dobre :)Ak by som nahodou zabudla, kludne mi mozes napisat na ccaro@azet.sk
Ahoj Pegy,
prosím Ťa, ja sa tiež chystám na operáciu k Dr. Ježovitej. Celkove som mala dobrý pocit, ale odporučila mi implantáty 450-500 ml. Síce mám dosť široký hrudník, ale aj tak sa bojím či to nebude veľa. Teraz mám podprdu 85A-B. Iní lekári mi navrhovali okolo 360. Neposlala by si mi prosím tiež fotky, ako to vyzerá na Mbk69@azet.sk. Moc ďakujem, Petra
caute baba davali ste si niektora robit predoperacne vysetrenia aj vo svojom bydlisku alebo len priamo tam kde ste isli na plastiku. a kolko ste platili dik
Ahoj, bola si v Martine spokojná?
Ahoj Leni…ty si bola u dr.Minarovjech,aky mas z neho pocit?..vies mi dat na neho nejaky kontakt popripadne nejaku stranku kde by som videla aspon nejake to foto…dakujem…ak Ta mozem poprosit napis mi na mail…bejci@orangemail.sk…dakujem
Ajka ja som si dala robit predoperacne u svojej obv.lekarky,neplatila som nic ,urobila mi to v ramci preventivnej prehliadky,ale obvykle sa to plati od 500-2000sk
Ahoj Lenka,prosím ťa,aké veľké máš implantáty?
PRE PEGY:
Ahoj Pegy,možno si si nevšimla moju prosbu nižšie. Som na veľkých pochybách ohľadom veľkosti implantátov. Mám v januári termín na operáciu k Dr. Ježovitej ktorá mi odporučila implantáty 450-500 ml. Síce mám dosť široký hrudník, ale aj tak sa bojím či to nebude veľa. Teraz nosím podprdu 85A-B a chcela by som menšie 4-ky. Iní lekári mi navrhovali okolo 360, ale anatomické. Neposlala by si mi prosím tvoje fotky, ako to asi bude vyzerať na Mbk69@azet.sk. Moc by si mi pomohla v rozhodovaní. Ďakujem, Petra
PETRA kuk na mail
Ahoj alex až teraz som sa sem dostala ja som bola na konzultacii a za dva tyždne som už isla na operaciu je asi trocha drahši ako inde ale som maximalne spokojna aj tvar aj velkost je super a vyslo ma to 78 000sk bola som 4 krat na vymene tých silikonovych pasikoch a potom za 6 tyždnov som už mala pokoj tak ti držim palce ahoj mimi
Ahojte, máte niekto skúsenosti s MUDr.Zacharom a Marsalom z TT?Chcem si dať zväčšiť prsia, ale neviem pre ktorého z nich sa mám rozhodnúť.
Cauko !
Preco chces ist na operaciu v Trnave? Myslim si, ze v Blave su vacsi profici.JA som bola u Dr.Trsku a super. Mily pristup,vsetko mi vysvetlil,operacia v pohode. Dal mi 320-ky - na moju postavu uplne sadnu. Skus sa pozriet na jeho stranku www.plastickychirurg.sk Ahoj! dada
Ahoj Dada,Trnavu som si vybrala kvôli lepšej dostupnosti z môjho bydliska, mamografiu tam vybavia rýchlejšie a myslím si, že aj ceny sú priaznivejšie ako v Blave. Jeho stránku som si pozrela, veľmi podrobne vysvetlené. Koľko ťa to stálo?Ahoj.Bia
Ahoj Monika
Tak uz som po, je to v phode, len to este boli. Beriem analgetika, tak sa to da vydrzat, ale bez nich by sa to asi nedalo.
ahoj Katka nasla som tvoj prispevok ze mas 5 decembra termin u doktora Cervena.Chcem ta poprosit ci by si sa mi mohla ozvat na mail ze ako si dopadla.ja mam termin 24 januara ale este by som sa rada na nieco povypitovala.Moj Mail Mirkaa84@centrum.sk