24.januara mam termin na zvacsenie prsnikov,neviem sa vsak rozhodnut aku velkost.Chcem aby to bolo prirodzene,ja som totiz chuda a doteraz som prsia nemala velke.zatial mam urcenu velkost 240 ale uvazujem tak 260 alebo 280.
Vedel by mi neikto poradit???dakujem Piste aj maily Mirkaa84@centrum.sk
Ahoj Ema, ja by som sa chcela opytat ci sa da na vasej klinike platit plasticka operacia aj na splatky a akym sposobom, podla toho co si pisala, je u vas operacia aj podstatne lacnejsia.Cena 30000 je za 1 kus implantatu, alebo za par? Dakujem Ti.
Ahoj Andrejka.Rozmýšlam o plastickej operácii, chcem sa opýtať, či sa u vás dá urobiť aj na splátky.Chcela by som augmentáciu,počula so že lacnejšie sú okruhle implantáty.Napíčš mi prosím na mail.Vďaka.
Mirka myslim,že ak si chces dat aj 280 tak je to v pohode nie je to az taky velky rozdiel 0,4mlje skoro nic. Mne dr odporucila 450ml a dala som si 500ml a je to ok a povedala by som ze by to znieslo aj viac a bolo by to prirodzene.
Ahoj Mirka,
urcite si daj aspon 280.Ja som tiez dost chuda a mam 305 a je to uplne v pohode. Budes lutovat, ked si das mensie. Tak vela stastia, daj vediet ako si sa rozhodla a ako to dopadlo.
Ahojte baby po operacii,
ako dlho po operacii ste mali bolesti? Ja som bola celkom rychlo ok, ale teraz po 5.tyzdni ma zacalo trochu pichat v lavom prsniku. Tak dufam, ze som ho nepretazila alebo co. Zazil niekto nieco podobne? Prosim vas dajte mi vediet. Vdaka.
Ahojte baby, prosím, vy ktorá máte už PO. Neviete mi poradiť. Rozhodujem sa vo výbere implantátov resp. značky medzi EUROSILICONE alebo MENTHOR. Doktor hovorí, že rozdiel medzi nimi nie je markantný, teda v povrchu a v cene. Ale viete, stále vo mne rezonuje, že sa jedná o operáciu na celý život a že asi by sa patrilo aj do seba investovať. Aj ked ušetrených 15 000 Sk by mi určite padlo vhod… Fakt neviem, Vy máte aké??? shandy137@azet.sk
Tak teda tam tie 280 ale aka to bude prosim vas velkost mne uplne stacia 75B.Vacsie by sa ku mne nehodily ja len tak aby to vyzeralo pekne a nie vulgarne.
Viem ze davam zato moc penazi ale ide o to aby som bola ja spokojna.Cely zivot som sa trapila ze nemam nic takze teraz nech tam nieco je ale nech je to decentne.Ake ste mali bolesti?
Ja mam operaciu v jeden den na druhy ma maju pustit cez vikend som domaale v pondelok by som uz chcela ist do prace.Napiste niektora ci su to hrozne bolesti.Dakujem Babulky
AhojLeni aku mas teda teraz velkost?Ja som vysoka 162 cm a 52kg.ez obiem alebo velkost terajsej podprsenky.ahojky Mirka
Ahoj DADA,som rada,že konečne čitam prispevok aj o Dr.Trskovi.Bola som u neho na konzultacii a 14.12. mame dohodnut posledne detaily operacie.Velmi by si ma potešila s fotkami.Dakujem-zuzika6@centrum.sk
Ahoj Dada,som rada,ze konecna citam prispevok o Dr.Trskovi.Aj ja som bola u neho na konzultacii a 14.12. mame dohodnut detaily operacie.Velmi by ma potesili tvoje fotky,dakujem-zuzika6@centrum.sk
Ahoj Sisi.Mne dávali implantáty v Banskej Bystrici v NovaMede,operovala ma doktorke Kernerová. Mám implantáty veľkosť 280 ale prijala by som oveľa väčšie.Predtým som mala prsia také jednotky.Implantáty mi dala pod sval.
Ahoj Mirka, ja som 168cm a 55kg a velkost podprsenky este presne neviem kedze stale nosim tu elasticku az do 6tich tyzdnov. Ale pravdepodobne to bude nejaka najviac 75c.
Ahoj Shandy,
neviem ako eurosilicone, ale mentor ma anatomy, kohezny gel, texturovany povrch a davaju Ti dozivotnu zaruku na implantaty, preto su drahsie. Ak si to mozes dovolit,tak zainvestuj.
ahoj leni ja som si podobnej postavy ako ty tiež mi odporučili 300 ml anatomy ale mne dr povedal že by bolo lepšie dat to pod žlazu lebo mam trochu padnute prsia po detoch a že to poestetickej stranke ukaže lepšie ty maš kde uloženy inl. ako to vyzera dik za odpoved sona
MIMI
dakujem ti, si vážne velmi zlatá…ešte jednu otázočku by som na teba mala, budem mať aj rovnaké bradavky???
vdaka
Aj eurosilikony maju dozivotnu zaruku aj kohezny gel a v prijatelnejsej cene vsetko je to rovnake len ina znacka a vacsia reklama
Mentor je jedina znacka ktora Ti dava dozivotnu zaruku. Kde si citala ze aj eurosilicone?
Ahoj Sona,
mam to pod zlazou, lekar vravel, ze sval postupom casu tiez oslabne a implantat Ti moze ovisnut tak isto ako pod zlazou. Ale pod zlazou to vyzera prirodzenejsie ako pod svalom, kde je to prilis vysoko. Je to na Tebe ako sa rozhodnes.
Eurosilicone mam 4.rok,a zacala som mat problemy s lavym prsickom.Implantat je velmi zvlneny,dost citlivy,dr.Hudakova z Kosic mi doporucila Eurosilicone vymenit,tato znacka je davno prekonana a viaceri tvrdia,ze po niekolkych rokoch su s Eurosilicone problemy.Aj tvrdostou sa implantaty velmi lisia,Eurosilicone v porovnani s Menthor su ovela tvrdsie.Pojdem na 2.operaciu,a dam si implantaty Mentor.Na Eurosilicone nemam dozivotnu zaruku,a aj tak by som si tuto znacku znova nedala.