Ahoj baby ja som 3 tyzdne po operacii, a len tak citam Vase prispevky ohladne znacky implantatov, tak som mrkla ake mam ja a ostala som prekvapena. S doktorom sme na konzultacii dohodli mentory a teraz pozeram, ze mam eurosilicony, zdalo sa mi ze platim nejako malo, je pravda ze od operacia bola dost narychlo od konzultacie, ale aj tak ma to zarazilo. Musim sa to na najblizsej kontrole opytat. Dufam, ze nebudem s tym mat ziadne problemy, ako tu poniektore pisete, ze zvyknu byt s eurosiliconmi. Mate este nejake skusenosti s touto znackou. Budem velmi rada ak napisete. Dakujem
ahoj leni dik za odpoved a prosim ta u ktoreho doktora si bola rozmyslam že by som isla ešte na jednu konzultaciu bola si v blave,co som čitala že dr sa rozhodne kde sa inpl. najviac hodi lebo každa žena ma inu postavu jedna nemože mat pod sval a ina pod žlazu prosim ta napis u koho si bola dakujem sona
Baby na tejto stranke najdete vela odpovedi na vase otazky od profesionala Ženský magazín pre Vaše zdravie a pohodu
Ahoj Sona,
bola som u pana Primara Minarovjecha v Ruzinove, Ba. Velmi vrelo odporucam este jednu konzultaciu, ak nad tym rozmyslas, tak urcite u tohto pana doktora. Good luck.
Ahoj Deniska!Na tvojom mieste by som teda bola poriadne nazlostena,zvlastne a velmi prekvapujuce,ze si chcela Mentor implantaty a mas Eurosilicon.Ako som uz pisala,mam Eurosilicony 4.rok a zacala som mat problem-Kapsularna kontrakcia,lavy prsnik je o trocha spadnutejsi,a dost citlivy.Plasticka chirurgicka mi doporucila dat Eurosilicony von,pre pripad,ze by sa to mohlo zhorsovat a dostanem zapal.Je pravda,ze implantaty mam pod zlazou,a nazory sa roznia-vraj tento problem nastava skor pri implantatoch pod zlazou,no tak isto s tymto typom implantatov.Nic sa vsak neboj,je to urcite individualne,ja si vsak uz Eurosilicony nedam.Hlavne sa tes z peknych prsicok,skore a dobre hojenie ti zelam.Janka
Ja som bola pred rokom u Dr. Marsala v TT. Mam anatomicke 215ml a teraz uvazujem nad vymenou za vacsie. Podla vasich prispevkov pojdem k dr.Jezovitej. Chcela by som aspon 450ml. Pan dr.Marsal je fajn, ale vtedy som bola hlupa a chcela som co najrychlejie nove prsia. Poznam este dve dievcata co maju u neho robene prsia. tiez im dal malo ml - podla mna. Mne ich vlastne len vyplnil, a pritom som chcela velke. Ale robi ich prirodzene,ak chcete mensie zvacsenie, tak ho odporucam.
Janaky ale tvoj problem nie je spojeny so znackou implantatu to co mas ty mozu mat dievcata aj s inymi znackami. Kapsulárna kontraktúra, čo je zhrubnutie blany, ktorú si telo vytvorilo okolo implantátu. Takto vzniká nežiadúce zvlnenie, najmä v horných častiach implantátu, pri predklone. Tieto problémy vznikajú najmä u implantátov vložených pod žľazu a keď sú neprimeranej veľkosti, teda väčšie. Taktiež to môže byť nežiadúci pokles implantátov smerom nadol.A odkedy to mas?Riesis to teraz nejako alebo cakas?
ahoj Denisa prosim ta kde a u koho si bola aby som vedela na čo si mam dat pozor dakujem jaja
Mna stala operacia 84.500,-Sk, ale to som si dala drahsie implantaty/McGhan/. S lacnejsimi /Eurosilicone/ by mato bolo stalo cca 70.000,-Sk.
PRE PEGY:
Dakujem za vsetky tvoje prispevky a rady k tejto teme. Idem tento tyzden k Mudr Jezovitovej na konzultaciu ohladom silikonov. Mam 172 cm, 48 kg a odkojila som 2 deti. Prsia som mala pri mojej chudosti vzdy male, tak som rozhodnuta urobit veeelku zmenu :-))). A mam 29.
DADAVA som rada ze moje prispevky su k niecomu a som rada ze si sa rozhodla pre nu ,tak daj vediet ako si dopadla
…keby si vedela ako sa bojiiiim… Chcela by som take akuratne B-cka
Baby prečítajte si toto.Píše sa o dr.Červeňovi z Novamedu v B.B Som z toho zhrozená lebo zatiaľ som počula o ňom iba samé chvály a on operoval aj Evu Cifrovú. http://www.bleskovky.sk/cl/15/187386/Slovenska-fotomodelka-Randis-Za-plastiku-prs-chce-vysudit-1-5-mil--Sk
Dadava neboj nic to nie je ,potom sa nad tym len pousmejes dr. ti urci velkost a ty sa rozhodnes. Hlavne si pytaj foto bab podobnych tvojej postave aspon uvidis ako to potom bude vyzerat.Potom pokecame ak budes chciet aj ohladom operacie.
suhlasim s Peggy
JO, presne tak, ja som mala brutalnu kapsularnu kontrakturu aj s Mentorom anatomickym pod zlazu a to 6 mesiacov od op. Vymenilo sa to za eurosilikon a odvtedy ziadne problemy.A eurosilikony su na dotyk lepsie a makksie;-)mentory su plnene na doraz a dost tvrde, hlavne tie anatomicke.
Pre Pegy!
Rada si citam Tvoje prispevky, velmi mi pomohli, mam taku jednu otazocku. Teraz to je 4 tyzdne po operacii, implantaty mam pod svalom, ale zo spodu sa mi zda ze si ich citim, je to normalne a bude to tak stale alebo sa to este nejako usadi? A este jedna otazocka treba si jazvy aj niecim potierat alebo sa pekne zahoja aj bez.
Dakujem velmi pekne
Ahojte baby. Tych prispevkov je tu strasne vela, co je super. Na zvacsenie chcem ist v januari. Je tu niekto aj z Kosic??? Ja poznam dr. Kačmára, myslela som , ze pojdem k nemu, ale nedavno mi kamaratka povedala ze najlepsia je dr. Marya Kačmarčiková,ona robila aj Zore Czoborovej. Ak je tu niekto z KE prosim napiste mi, ze ake mate skusenosti. Inak mam 173cm a vazim 60kg, budu mi stacit 300ml??alebo aj vacsie su ok??? juuuj ja mam tolko otazok a nemam sa s kym o tom porozpravat. dakujeeeeeeem
Denisa ja som mala tiez ten pocit ze ich je citit ale kym sadnu je to tak do 8 tyzdnov , bude to ok .Ja som si jazvy mala natierat Contractubexom.Niektore baby zas nemali natierat, je to na lekarovi co ti odporuci ale myslim ze sa lepsie vstrebaju ak ich natieras.Som rada ze pomaham prispevkami dik!A u koho si bola na zakroku?
Dik Pegy, ja som bola v Chirmede u Kacmara, som velmi spokojna. Fakt super, ze si tu ma zena po operacii s kym vymenit skusenosti, lebo neustale sa kontrolujem, ci je vsetko ok, ci su oba prsniky rovnake a tak :)))). Mne nekazali na jazvy davat nic, ale predsa len vyskusam ten krem, ktory si pisala, nech je efekt poriadny. Ako dlho si po operacii?