Ahojcek!
Este si prosim ta premysli ci k Dr.Jezovitovej pojdes…Chovanie pred a po zakroku je velmi ine,a to by byt nemalo.V aprili budem 5.rokov po operacii prsnikov u Dr.jezovitovej a za tych 5.r.som pravidelne z Kosic kazdy rok dochadzala na kontroly,pri kt.mi tato dr.ani raz nenavrhka ultrazvuk prsnikov,este sa cudovala naco to chcem!!!Pre mna je toto velmi neprofesionalny pristup o chovani ani nehovoriac.Pri kontrolach v style,rychlo to mat za sebou.Ja by som sa pre Dr.Jezovitovu a problemove Eurosilicony nikdy nerozhodla.Zacala som mat s Eurosiliconmi problemy,a viaceri plast.chirurgovia nezavisle od seba povedali,ze po rokoch je s touto znackou problem!!Vela stastia.
Ahoj Pegy!
Vdaka za vysvetlenie co je kapsularna kontraktura(v rychlosti som pred tym napisala kontrakcia,ha)no vedela som to aj pred tym…Musim s tebou nesuhlasit co sa tyka Eurosiliconov…Po zacati mojho problemu som uz bola u troch roznych plast.chirurg.a nezavisle od seba povedali,ze vo vacsine pripadov su s tymito implantatmi problemy,jeden z nich mi povedal,to je tak ked mate nieco lacne v tele… Keby som tak pred pomaly 5.rokmi vedela o inych.Ano beriem,vsetko je individualne,no ako je cenovy rozdiel opodstatneny medzi(poviem smiesny priklad)znackou auta BMW a Trabant(tym sa nechcem nikoho dotknut),tak je urcite opodstatneny cen.rozdiel medzi Eurosilicom a pr.Mentor.Opakujem sa znova,po 5.rokoch mam problem s Eurosiliconmi a v zivote by som si ich do tela znova nedala.Svoj problem riesim,pretoze na ultrazvuku mi nasli tekutinu okolo implantatu,takze zrejme ako vravis kvalitny Eurosilicon je poskodeny!Idem na konzult.k Dr.Minarovjechovi a pojdem na vymenu implantatov.Maj sa.
Ahoj Denisa ak chceš naozaj odborne odpove daj si na googli silikonove prsia je to asi pod cislom 20 a nazov augumentace zväčšenie prsnikov-diskuze tam je velke množstvo otazok a odpovedaju renomovaní doktori a možeš si tam aj ty napisat čo chceš vediet a on ti odpovedia maš to určite lepsie ako od pegy ahoj
Ahojte baby, zajtra idem na konzultacie k primarovi Minarovjechovi do Ruzinova. Tak drzte palce, potom napisem co a jak. Pa
…ozaj, zabudla som sa spytat, kolko budem platit za konzultaciu. Neviete mi niektora poradit? Aby som mala so sebou hotovost. Dakujem
Janaky je to asi vec nazoru ,vidis ze aj Kvietok mala tento problem a to s Mentorom napriek tomu ti drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo
Janaky ja som tiez bola u dr Jezovitovej a som spokojna aj s pristupom aj s operaciou aj personalom.
Denisa ja som bola na zakroku v septembri, odborne odpovede ti urcite nedam len vlastne skusenosti, nejak to tu niekomu vadi.
poznam osobne jedneho aj druhu, ale hodnotit pracu dla toho, ze - “lebo robila Czoborovu”…!!!..hm… ver mi, ze tak ako si dala zalezat na Zore, tak obidvaja si daju zalezat aj na obycajnych, medialne neznamych pacientkach
obidvaja su skuseni plast. chirurgovia. nejake tie augmentacie uz veru maju za sebou. skus zajst za obidvoma na konzultaciu a tak sa lepsie budes bediet rozhodnut.
ahoj neplatiš nič, ja som bola u neho v apríli…
Ahoj Tina,
a on ta aj operoval? Ak ano, napis, ako si spokojna. Ked chces, mozes aj na mail. Dik
dadava@chello.sk
Nemyslela som to tak, ze ju hodnotim na zaklade znameho mena jej klientky,len zora je nieco ako ukazka a ze ma pekne prsia a je velmi spokojna. Ale bohuzial nepoznam nikoho kto bol u dr. Kacmara. Tak som myslela, ze tu najdem urcite recenzie.Ale v mojom rozhodovani si mi velmi nepomohla
ale aj tak dakujem za odpoved.
Pegy,skor ako vec nazoru si myslim,ze to je vsetko o tom ako koho telo reaguje na rozny implantat v tele.Mojmu telu sa akosi Eurosilicony nepozdavaju,tak pojdu von,dufam,ze coskoro.
Prajem ti,aby aj PO NIEKOLKYCH ROKOCH SI BOLA s EUROSILICONMI spokojna.
Vdaka,ze mi drzis palce.
Pre Pegy!!!
Ahoj, hned v uvode Ti chcem podakovat za vsetky odpovede aj dievcatam za vsetky prispevky.Precitala som vsetko ale odpoved na moju otazku som nenasla. Som sportovkyna,venujem sa fitness a na konzultacii mi jedna doktorka povedala,ze najlepsie je tym padom pod zlazu,kedze prsne svaly stale zatazujem.Ale tu citam, prevazne naklonnost pacientiek pod sval. Tak ako je to podla teba v mojom pripade?? A este mam jednu otazku,mam vraj dostatocne velke dvorce,ze mozu ist dnu inplantaty aj cez ne. Co vidno najmenej???Rez pod prsnikom alebo cez dvorec??? Doktorka mi na tu otazku odpovedala, ze zalezi na zhojeni. Ale rada by som si aj precitala nazory kociek ktore maju cez dvorec alebo pod prsnikom. Vopred krasne dakujem. Tato diskusia je uzasna. S pozdravom Veto.
samozrejme je potrebne si vypocut skusenosti inych. v Ke je mozne si vybrat zo siestich pracovisk plastickej chirurgie. fakt je najlepsia osobna konzultacia s dotycnymi lekarmi. a mozes si vyziadat fotodokumentaciu ich prace. a dalsia vec je, ze dolezite (aspon pre mna urcite), aby si ta lekar “ziskal” aj ako clovek- svojim pristupom a jednanim. ved nie je jedno komu si lahnes pod skalpel (aj keby bol neviem aky vychyreny odbornik)- je predsa potrebna aj akasi dovera k dotycnemu. a ta sa formuje naozaj iba na zaklade osobneho kontaktu.
drzim palce
Ahojcek!Ja mam implantaty pomaly 5.rok,mam ich pod zlazou,a na kontrole tohto leta mi Dr.Jezovitova,kt.ma operovala, s pokyvkanim hlavy povedala-Preco som Vam tie implantaty pred rokmi nedala pod sval?Skoda…Skoda…
Skoro som tam od prekvapenia odpadla.Musim ist teraz na druhu operaciu,bola som na konzultacii u niekolkych chirurgov,vacsina sa priklana k tomu dat implantat pod sval,zalezi to zrejme na mnohych veciach,bolo mi napr.povedane,ze zalezi aj od toho ako su na tom prsicka pred operaciou.Implantaty mam cez dvorec,hojenie bolo super,jazvicky vobec nevidno,uplne sa vstrebali,s tymto typom vlozenia som bola velmi velmi spokojna.Je to vsak vsetko velmi velmi individualne.Maj sa.
Veto ja mam rez pod prsom a som spokojna ,jazvy su tenke este viditelne.Dievcata co maju rez cez dvorec si pochvaluju ze rez nie je viditelny ale k tomu sa nemozem vyjadrit.Ked som bola na zakroku ja bola tam so mnou jedna kocka co ma impl.pod zlazu a mala ich po 10 rokoch hrozne.Padnute na miesto kde prsia vobec nepatria -ovisnute gule.Sama bola strasne nespokojna a lutovala ze si nedala pod sval.Rada by som vedela -je to asi aj tvoj pripad ako ma zavedene Czoborova ci pod sval alebo pod zlazu.Na tuto otazku ti asi neodpoviem kam si mas dat impl.zaviest.Ja som rozhodne pod sval a vela kociek s ktorymi som a bola som v kontakte a dali si pod zlazu teraz by si dali pod sval,ale na to ti odpovie lekar.
Pegy dakujem za odpoved. Dnes idem za inym doktorom, som zvedeva ako sa vyjadri on, ci pod sval alebo zlazu, kedze som sportovkyna. Je to moje najvaznejsie rozhodnutie v zivote dat si inplantaty, nechcem nic olutovat.
Janaky.
Asi sa rozhodnem aj ja cez dvorec,ked tam je miesto preco to nevyuzit, nie? A vidim, ze vacsina kociek tu pise ze pod sval, aj co som nasla ine odborne poradne tak pisu ze sa priklanaju vkladaniu pod sval. Idem dnes na dalsiu konzultaciu, dam vam vediet co mi druhy doktor povedal. majte sa pekne zatial