Kto mi vie odpovedať na otázku, kedy prsia po zväčšení odpuchnú a nadobudnú ten správny tvar?
Som tretí týždeň po zväčšení.
Ďakujem.
JAJA
Ahoj, kebyze citas aj starsie prispevky,tak by si tam nasla nase prispevky zien ktore sme z Ke a boli sme na zakroku u dr. Kacmara v Chirmed. Ja som 8 mesiacov po a som spokojna. Tiez som nevedela kam mam ist,ale pomohli mi spokojne zakaznicky tu na nete. Tak drzim palce. Inak skus ist na viacero konzultacii a uvidis sama,kto ako na Teba urobi dojem.
alebo navstiv aj inych v Kosiciach,je ich tu viac ako len dvaja ako sukromni tak aj na Klinike,mozno si vyberies niekde, myslim,ze vsetci ktroi robia tieto operacie sa snazia urobit najlepsie ako vedia
Dr.Petráš,Fakultná nemocnica Rastislavova, Košice, robil aj mojho kamaráta a je spokojný
Veto ako si dopadla ?
Čaute žienky…mám 22 rokov a kedže som sa už definitívne vzdala toho krásneho sna, že mi prsia narastú, rozhodla som sa pre plastickú operáciu…konzultáciu mám 2.januára a už sa bojím…veľmi…človek vidí tie nevydarené prípady, ktoré sa končia odumretím bradavky, amputáciou prsníka, dokonca smrťou…chcem sa vás, ktoré ste už PO spýtať, či ste spokojné? O koľko ste si ich dali zväčšiť a hlavne ako prebiehal ten proces po operácii (hojenie, bolesti, obmedzená činnosť)…ja by som si chcela o 2-3čísla, ale neviem ako je to s tými ml? 200ml, 300ml, 500ml…ak mi vie niekto poradiť a pomôcť, budem veeeeeeľmi vďačná…ďakujem pekne! papa
Ahojte baby,
po dlhom váhaní som sa rozhodla pre operáciu u Dr. Ježovitovej. Dôvod je najmä ten, že mi sama navrhla vloženie implantátov pod sval. Viacerí doktori mi navrhovali pod žľazu s rôznymi odôvodneniami, ale všetky štúdie na amerických www stránkach potvrdzujú menší výskyt komplikácií typu kapsulárna kontraktúra pri implantátoch pod svalom. Nie som síce nadšená Eurosilikónmi, ale nechcem tlačiť lekárku k implantátom, ktoré neuprednostňuje (Menthor, Inamed). Teraz mám prsia menšie 2-ky a dúfam, že po operácii budem mať prirodzené, teda nie umelo vyzerajúce veľkosti 3ky -4ky.
Na rozdiel od ameriky je tu dosť malá možnosť výberu lekára a implantátov, tam si človek vyberie lekára a ten väčšinou dobre ovláda techniku vkladania pod aj nad sval a vkladanie minimálne tromi spúsobmi (po prsníkom, cez bradavku, alebo cez podpazušie). Ale vzhľad nakoniec asi aj tak vyzerá podľa pôvodného tvaru a dobrého odhadfu chirurga. To je asi vec skúsernosti, podľa postavy, tak mi držte palce, aby som mala pekné prsia podľ amojej predstavy, ale aj aby vyzerali prirodzene. NHa operáciu idem začiatkom januára.
Čauko Petra,
ja tiež uvažujem o Dr. Ježovitej, ale ešte nie som na 100% istá. Na koľko konzultácii treba pred operáciou ísť? Predoperačné vyšetrenia ti spravia na klinike alebo si ich musíš dať spraviť u tvojho obvodného? Koľko ťa operácia výde? Díky za odpoveď
Ahoj, bola som dnes u druheho doktora a on robi zasadne len pod sval,pokial si pacientka silou mocou nevyziada pod zlazu. Tak nemam nad cim rozmyslat. Cudoval sa nazoru,ze ked posilujem,tak bude lepsie pod zlazu, ako mi tvrdila ina doktorka. Pegy hovoria ti nieco silikony CUI??? Lebo tie pouziva najcastejsie ale mozem si vybrat aj MENTOR. Este musim pouvazovat ci cez dvorec alebo pod prsnikom jazva.
!!!Baby keby ste tu este napisali tie co mate cez dvorce ze ako to vyzera,aku mate skusenost.!!!
Dam si asi 350-370ml,nechcem potom plakat ze som mohla dat viac…hm?
Ahoj Livia.
Ano vazne si pokojna??? Ja som bola od zaciatku rozhodnuta pre pana dr. Kacmara,lebo s nim mam dobru skusenost, odstranoval mi jazvu,len nikto z mojich znamych nebol u neho na zvacsenie prsicok a potom mi este aj odporucili pani dr. Kacmarcikovu s vetou ,ze ,kazdy chodi k nej". Tak ma to od dr. Kacmara odklonilo. Ale asi pojdem k nemu, poznam ho a myslim, ze mu verim, nebudem zbytocne vymyslat, no nie?
Ahoj Veto,
a u ktoreho doktora si bola dnes? Aku ti povedal vyslednu cenu s implant. MENTOR ?
Ahoj Andrea.
Väčšinou stačí jedna konzultácia, pri ktorej ti lekár všetko vysvetlí a dohodnete si veľkosť implantátov aj termín operácie. Ale ak Ti niečo nie je jasné, najlepšie je ísť na konzultáciu ešte raz. Predoperačné vyšetrenia si môžeš dať urobiť cez obvodného, ak sa s ním dohodneš, môže ti to urobiť zadarmo, ako preventívne vyšetrenie. Ak chceš, dostaneš od doktorky kontakt na pracovisko, kde Ti to urobia do 24 hodín, ale za 1600-2000. Operácia s guľatými Eurosilikónmi bude stáť cca 76000,-.
Pa Petra
Veto neviem co je to zac ale pod sval to bude urcite lepsie.Komu pojdes?a kedy?
baby bola ste niektorá na plastike prs v posonium clinic? počula som len samé chváli tak rozmýšlam nad ňou?
Veto ja som na dovolenke videla veľa báb čo to majú cez dvorec. Niekedy tam zostane iba tenká čiarka, taký trochu tmavší polmesiac na spodnej polovici bradavky, ale niekedy jazvy zhrubnú a na bradavkách to potom dosť vidieť. Všetko má výhody aj nevýhody.
JAJA
Ano som spokojna,na mna urobil dojem hned,mala som z neho dobry pocit. V jeho pritomnosti som sa vobec nebala,strach bol prec najma v den operacie. Daj na svoj vnutorny pocit,ten je dolezity a aj dovera k doktorovi,a ked ho este poznas a mas s nim skusenost nie je co riesit. Poznam dost bab, co si dali u neho spravit prsia a su spokojne,ved o to najma ide. Budem Ti drzat palceky a ak chces napis mi mail a poslem Ti svoje foto.
ahoj jarinal ja som bola na posonium a som velmi spokojna vyslo ma to 78 000 ale je to suuuuper dr Fabry je fakt super ved prečo by k nemu chodili z rakuska nemecka a inych krajin je to možno drahšie ako inde ale vysledok stoji zato ahoj
Ahoj ďakujem za odpoveď a aký tvar si si dala zaviesť a implantáty si si dala tie doživotne? a veľkosť? a ešte dala si si ich pod sval alebo pod žalzu?
Dr. Fabry a idem v polovicke januara a cena 78000. Ja sa tak strasne tesim,ani nespim kolko na to myslim ani sa nebojim bolesti ani anestezy ako niektore baby, hlavne nech je to pekne na koniec…nech uz je ten den
nesmej sa mi :)))
a ešte dá sa u nich spraviť aj predoperačné vyšetrenie ?