Plastický chirurg

Budes taka zlata?? montrela@centrum.sk
A povedz mi ake mas inplantaty??znacka,aky profil a kolko ml…juuuj :wink: ja uz som bola u neho na jednej takej zbeznej konzultacii, spominal 300ml,pod sval,vysoky profil…znacku neviem este,ale asi by som chcela aj viac ako 300ml, ja som dost vysoka 174 cm. Dakujem Ti veeeelmi pekne…uz sa v tom necitim taka sama :wink:

ahojjarinal mam anatomicke pod žlazu lebo mi povedal že tak to bude lepšie podla tvaru hrudnika prs a všeliakych okolnosti myslim že je fakt dobrý a som velmi spokojna a eurosilikony maju doživotnu zaruku a robia tam aj predoperačne vyšetrenia ahoj držim ti palce mimi

Pegy, prepáč, že ťa otravujem, ale zdá sa mi, že ty si tu taká skúsenejšia a rada by som sa spýtala pár vecí…mám 173cm a 53kg,(22rokov, chudá vrchná časť trupu) teraz nemám ani A veľkosť a neviem aké si dať aby to nevyzeralo komicky…čo by si mi poradila? 2.1. mám konzultáciu a ešte sama neviem čo chcem…a anatomický či okruhly tvar, nízky vysoký profil, atď…z toho som už úplne mimo…viem len to, že to chcem pod sval…ďakujeeeem…

Ahojte, chcem sa spytat: mam asymetricke prsia. Je mozna korekcia aj bez vkladania implantatov?

Zdenka toto vsetko ti zodpovie lekar ku ktoremu pojdes na konzultaciu,ale je mozne ze ak pojdes viacerym lekarom kazdy ti odporuci nieco ine ja ti mozem iba odporucit aby si si dala pod sval.Tam sa vecsinou dava gulaty lebo sval impl.obopne a aj tak zmeni tvar,tak je zbytocny anatomicky.

Zdenka
vsetko zavisi od toho ake prsia by sa Ti pacili(velkost a tvar),a najma od toho ake mas prsia teraz. Doktor Ta pomeria a na zaklade tvojej predstavy Ti doporuci ake by boli najvhodnejsie. Nech Ti ukaze fotky zien ktore su po, aby si mala aku taku predstavu. Ked tak chod na stranku www.zdravie.sk a v diskusnom fore si najdi temu silikonove prsia a tam mozes tiez pozhanat nejake info,a aj niektore dievcata Ti radi poslu foto. Tam aj ja aj Pegy a ine diskutujeme…pa

Petra Ovisnuté prsia sa bežne operujú, operácia sa volá mamoplastika a jej výsledkom je vytvarovanie a zdvihnutie prsníkov. Pri operácii sa odstraňuje nadbytok kože, vytvarujeme dvorec, ktorý zdvihneme. Rez je vedený okolo dvorca, vertikálny rez pod dvorcom a horizontálny rez v podprsníkovej ryhe. Výsledky operácie sú veľmi pekné.

ahoj jarinal ešte som zabudla velkost mam 300ml predtým som nemala ani 75/A a teraz mam skoro 75/C podla strihu podprsenky a či sa da imp. pod sval alebo pod žlazu rozhodne doktor niekomu sa neda dat pod sval a inemu zas pod žlazu zaleži od anatomie hrudnika podla množstva žlazy a inych zaležitosti to ti povie doktor na konzultacii ahoj

prosim vas bola niektora z vas na augmentacii u mudr Mladka v Nitre alebo u mudr Trsku…rozhodujem sa medzi nimi ale zial na nete som o mudr Mladkovi nic nenasla…no viac by mi vyhovoval kvoli tomu,ze je z Nitry…ak mozete napiste mi na e mail 01silvika1@post.sk alebo aj sem vopred dakujem

Silvia T pod na toto forum ,je tu jedna kamoska co bola u Dr Mladka. Silikónové prsia - Fórum - ZDRAVIE.sk

Silvia T Silikónové prsia - Fórum - ZDRAVIE.sk

Ahoj Petra, len si dobre premysli, aku velkost by si chcela. Videla som u Jezovitovej aj fotky s vacsimi implosmi, a vypadalo to dost neprirodzene.A na rozdiel od nej, druhi doktori nechcu koli tomu davat velke implantaty.

Ahoj Nadja, ja som tiež videla jej fotky, niektoré sa mi páčili, iné nie. Ale ten istý zmiešaný dojem som mala aj u iných doktorov. Imploše sa zdajú veľké, ale ja mám veľmi široký hrudník, takže s menšími by prsia mohli vyzerať smiešne úzke. Aspoň podľa pocitu. Na zahraničných stránkach som videla fotky s podobnou veľkosťou, tvarom a umiestnením a vyzerali fakt dobre. Dúfam, že Dr. to má v oku a nebudem sklamaná.

ahojte,

boli ste niekto na augmentacii v Interklinik?
Idem tam na konzultaciu bud. tyzden. Neviem sa rozhodnut ci si vybrat Eurosilicony alebo Mentor /ze vraj Mentor su kvalitnejsie a maju celozivotnu zaruku/ Dat si pod zlazu alebo pod sval? Ja by som si skor chcela dat pod sval, kvoli problemu s kapsul. Poradte mi pls co je najlepsia alternativa. Viem je to individualne, kazda sme ina. dakujem

naozaj to pravdepodobne nie je v implantaoch, vyberal som už všetky značky, čo sú na našom trhu okrem polytech-silimed (táto značka tu je krátko) a u každej značky sa vyskytovala tekutina v menšom množstve okolo implantatu, tato tekutina nie je dôkazom poškodenia implantátu

evidentne si v obraze :slight_smile: je to hobby :slight_smile:

O neaky cas tieto vsetky dievcatka budu potrebovat chirurga na odstranenie prsnika…tam uz ani pan Fabri,Brozman,Valdman ani ziadny iny nepomozu…skonci to v kosi,alebo na cintorine…prajem prekrasny den!!!

Zdenka nepisala si mi uz na inom fore?

Vážený Jozef,
čo tak keby ste ísli na iné stránky a neobťažovali svojimi demagógiami tých, ktorí majú iný názor? Tolerancia je pre Vás asi neznámy pojem. Kázali nám už dosť komunisti, aj KDH. Baby prepáčte, že som sem zatiahla politiku.

JOZEF silikonove implantaty sa davaju uz niekolko desatroci,zatial som sa nikde nedocitala ,ze by niektora pacientka zomrela pretoze si dala zvacsit prsia konkretne pre silikony,tie sa davaju aj do inych casti tela a davaju sa aj umele zuby ,klby a po nich tak isto este nikto nezomrela myslim si ze sa ta tento problem vobec netyka tak preco ta to vobec trapi