Teraz presne neviem…,ale v anatomickych je vacsinou kohenzyvny gel. Aj ja budem mat anatomicky pod sval, lebo som chuda, aj ked maz zlazu dostatocnu ,gulaty by sa mi rysoval. Dr. povedal: vy mate ten prsny sval taky ubohy, ze by vam ten implantat poriadne nestlacil a bol by vam vidiet okraj.
Inak kamoska tiez stihla ma okruhly pod svalom a ma to super.
Ja som to nechala na doktorovi.
Idem k Fabrymu. Teba bude operovat Jezovitova?
Micuska a vies ze aj ja som sa pousmiala!
Ajojte nie vsetko je len v informaciach ,vela som o tom citala tak ako aj vela bab na tomto fore a zhanala info a vyjadrenia lekarov na rozne veci a problemy tykajuce sa silikonov len som chcela vediet co ma caka ak sa na to dam a ake su s tym spojene rizika,mozno som pouzila vynatok s nejakeho clanku
Keby lietala po nete ohladom zvacsenia prs tolko, kolko my, ta otazka by ju ani nenapadla.
Usadili sa ti pekne? Ja mam fotku 4 tyzdne po, ktoru si mi poslala.
Karla,Didiana budem rada ak date o sebe vediet a drzim palce
Dominika
Všetky implantáty, ktoré sú dnes vkladané sú schválené Európskym inštitútom pre vkladanie cudzorodého materiálu. Sú bezpečné. Majú nepriepustné púzdro a vnútri je silikónové jadro. Toto jadro je buď polotekuté, alebo pevné, tvarované. Tvarované implantáty sa používajú prevažne na vloženie pod žľazu. pod svalom su diskomfortné. Pod sval sa používajú mäkké implantáty s polotekutým gélom, okrúhleho typu, hrudný sval si tento implantt sám vytvaruje. Jedná sa o americké implantáty, sú rovnako kvalitné ako americké Mentory, francúzské Eurosilikóny. Americké implantáty sú podstatne drahšie.
Ale niektoré vyjadrenie, ktoré tu Pegy podala bolo skopírované z netu doslova (viem to aj dokázať), myslím, že aj toto posledné…sorry ak to tak nie je…ale však na tom nie je nič zlé.
Ano ved tu ide o presne informacie
ja urcite dam
normalne som sa zacala tesit na nove prsicka.niezeby predtym nie.ale teraz sa ovela menej bojim.dakujem vaaam 
inak sorry ze som sa vtesnala do cudzieho rozovoru,ale ta veta od teba mi fakt urobila dobre a velmi pomohla,myslim to ze su pekne a prirodzene. 
Ja uz to mam usadene presne ako to ma byt a ty ako si spokojna??Nad niektorymi otazkami ktore tu padaju sa musim pousmiat mam niekedy pocit ze by som sem mala skopirovat cely nejaky clanok lebo podaktore maju take otazky ako moje deti.Niektorym sa nepaci ze rady su neodborne iba od laika a ked sem hodim nieco od odbornika tak sa im tiez nepaci.Dievcata vsetko je o informaciach a keby mi sem niekto hodil nejake info ked som ho potrebovala ja bola by som stastna. Ženský magazín pre Vaše zdravie a pohodu
ja som tiez v celku chuda ale nie zas moc.taka normalna,ale nemam velke prsa.ani a-cka dokonca nie.takze mne nemoze asi dat okruhle,lebo nemam dostatocnu zlazu podla mna.ale neviem. proste povedala anatomicke hned a okruhle mi ani nedala skusat.a na prsny sval mi nic nehovorila.ona tusim vsetko dava pod sval.
pegy,mozno ti aj ja pripadam,ze mam otazky ako deti,ale mam uz toho sice vela nastudovaneho a internet brazdim snad vkuse,ale to co tam popisu lekari a odbornici nemusi byt vzdy tak.skorej verim vam co to mate za sbou a myslim ze sme natom takto viacere.a velmi si vase rady cenim.to ze tu niektore osoby len mutia vodu a maju divne otazky a narazky si asi netreba vsimat,lebo evidentne nemaju takyto problem a len si potrebuju nieco dokazovat vid ta slecna co sa vola ajojte a jozef dole.
No ja by som si pod zlazu nedala!
Neviem, ci poznas stranku www.plasticka-chirurgie.info je to ceska stranka. Je tam diskusia na vsetky pl. operacie a odpovedaju tal lekari a to dost promtne. Ked si precitas tu diskusiu, tak sa vela dozvies. Su tam aj odborne clanky, aj video pl.op.prs. A kedy mas termin?
ais si odlozim este lebo mi nejak nevychadzaju kramy.odhadujem na koniec februara. ja tiez len urcite pod sval.
mylsela som to ze tebe lekar povedal ze mas ubohy sval,tak moja reakcia bola ze mne nan nic nepovedala
pocula som ako potom ovysne a tak ked mas pod zlazou a ked uz mam investovat tak nech to je kvalitne. idem kuk na ten link .dakujem.
Milá Mirka. Ja mám tiež ten dojem, že slečna alebo pani PEGY je vlastne pani doktorka …
vsak? aj ja mam ten pocit.a nahovara baby jak bude vsetko dobre.a snazi sa ich co najviac ziskat.niektore vyrazy su az prilis odborne,ale zasa na druhej strane,ze by to nejaka dobra doktorka potrebovala…
ajojte
preboha co to tarate za nezmysly, ved PEGY Vam chce pomoct tymi clankamy,ano niektore su skopirovane z diskusii a inych stranok,ale o to nejde,ide o to aby ste mali informacie…nieje to ziadna doktorka ktora nahana pacientky,to by bolo veelmi ubohe,je to zena ktora je po zakroku a je nadmieru spokojna a chce sa s Vami podelit o info. Sama viem ake to bolo ked som bola pred zakrokom a zhanala vselijake info,a viem aj to ako mi to pomohlo ked som si o tom mohla s niekym popisat,kto je uz po…takze mile damy riesite hluposti,budte radi,ze mate info…pekny den
stranka kde je viacero plastickych chirurgii aj s FOTKAMY,ale ceskych…
http://www.plasticka-chirurgie.info/pred-po-obrazky/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika
fu dievcata,strasne som sa zacala tesit po tom co som si precitala vasu diskusiu.ovela viac ako predtym.ozaj este mam otazku. prvych 9 dni byvam u frajera,lebo ked sa mam priznat mama by ma zabila keby vedela co sa chystam spravit…je troska maximalna konzerva…ma uz svoj vek.a veta typu ked ta bude mat chlap rad tak aj s malymi kozami,Ako keby som to robila koli chlapom…ale byvam s nou tak som radsej ticho :).myslite si, ze si to vsimne?ona si nevsimla ani ked som isla z blond na svetlohnedu
a prsa budu podla mna trosilinku vacsie ako ked mam teraz vycpanu podprdu.(vdacim za toto zistenie hlavne vasim linkom)ked ste normalne oblecene,pyta sa vas na to niekto?jasne ze keby ma videla v plavkach tak je to ine…ale to ma uz dlho nevidela…dakovala za odpoved