Ja ked som cakala druhe babo, dohodli sme sa s muzom, ze to este nikomu nepovieme a moja mama to zbadala prva. Povedala, ze podla prs, a to bolo v zime, nasmiali sme sa.Len aby si mama nemyslela,ze si tehotna. xi,xi.
no to by bolo keby si to myslela…ale hadam nie.ja dufam,ze to zamaskujem nejak
este ze nebudu take velikeeee 
Ahojte!Priklanam sa k nazoru,ze slecna alebo pani Pegy je az velmi odborne zdatna,ha,a tiez sa mi nepozdavalo to vyjadrenie v jej prispevku…my to davame alebo podobne.A pre Livku-ano nech Pegy rozdava ODBORNE rady,ale klamat nemusi,nemyslis?A je zaujimave,ze inych plast.chirurgov zasadne odmieta a uprednostnuje len a len Dr.Jezovitovu.Mna to netrapi,pri jej prispevkoch sa vsak od uska k usku usmievam.Majte sa vsetky dobre a spokojne.Janka
Ajojte nie som doktorka ani nikoho na nic nenahovaram kazdy sa musi rozhodnut sam co vlastne chce.Liva vdaka za podporu.My vieme o com to je a ako pomaha kazda rada a informacia aj ked stiahnuta z netu.
Janaky nemozem predsa uprednostnovat niekoho u koho som nebola na zakroku, je to len vec nazoru na chirurga s ktorym som spokojna a nikdy som nikoho neodhovarala od ineho lekara kazdy si ho vybera sam
Pegy
ved ja viem ze nie si,vobec to neries a kasli na to…vela dievcatam sa info zide a su radi ze prispievas…inak modroocka ma nove foto na rajce,pa
Pegy,naozaj nemam zaujem sa s tebou natahovat,mozno si vsak zabudla ako si v jednom prispevku odhovarala od operacii u Dr.Gubu z ULK…Mne je naozaj jedno ci si alebo nie si doktorka,ale v zasade nemam rada NEUPRIMNYCH ludi…A narazky typu…niektore tu maju otazky ako deti si nechaj pre seba,lebo dievcata sa mozu pytat na cokolvek…Mne osobne sa nepozdavas,a som velmi stastna,ze nepatrim do kategorie-ZAVISLYCH od Pegy,ha,ha.Maj sa…
Janaky ked sa so mnou nechces natahovat tak to nerob ,navazas sa do mna uz od zaciatku nasich rozhovorov len preto, ze ja som s dr,bola spokojna a ty nie.Ale ja ti tvoj nazor neberiem,niekto je spokojny a niekto nie.Nevsimla som si, ze by tu bol odo mna niekto zavisly,kto sa chce na nieco spytat tak to urobi a ja na tom nevidim nic zle.To ze ma na mna averziu je len tvoj problem.A to s tym Gubom malo svoje opodstatnenie ,v jeden den robil dve baby a obom museli impl. vybrat lebo im tam zaviedol inferkciu a ani si neuznal svoju chybu.Ale kto chcel tak k nemu isiel aj tak.
Nooo videla som ,aj ja ti poslem ked najdem trocha casu,jasne ,nebudem to riesit,naco!Nemusia ma vsetci zboznovat.
Kraken,ja jednoznacne uprednostnujem BMW pred ROLLS ROYCE,ha,ha.Som rada,ze si sa na prirovnani zabavila,chcela som,aby sa vsetky nad tym pousmiali,chi.Je to vsetko vec nazoru a spokojnosti.Maj sa.
Pegy,aby sme to UZAVRELI…ja ti tvoj nazor tiez neberiem,ty si s Dr.Jezovitovou bola spokojna,ja nie.Kazdy ma svoj nazor,ty a ja ich mame odlisne,to je vsetko.Problem ziaden nemam,som stastny clovek,ha.Viac ti nemam co povedat.Maj sa dobre.
To som chcela pocut ha
Caute baby,chystam sa v maji na plast.do BB,rez z podpazusia,280ml,okruhly Eurosilikon,pod sval.Som stihla,170cm,53kg,prsia"ubohe jednotky"po kojeni.Vedela by mi niektora z vas s podobnymi mierami poslat foto?Nemam sajnu ako asi budem vyzerat a ci to nebude male alebo velke.mail andy76@zoznam.sk,velke diiik.
Ajina a kto ťa bude operovať?
Bude ma operovat dr.Cerven
Ahoj Ajina…
Ja mam terin v marci a tiez ma bude operovat doktor Cerven z Novamedu… ako s ati pozdava? Uz si u neho ocividne mala aj konzultaciu…hmm? Neukazaj ti fotky podobnych pripadov ako si ty? Ja som est konzultaciu nemala… ale mam predbezne rezervovany termin na pohovor a naslednu operaciu.
Ahojte baby…
premyslam o modelcii prsnikov najma z dovodu ze mam velke prsne dvorce, implantaty by som ani nepotrobovala kedze som C-cko kosik a to mi staci a prsia nie su az take ovysnute, no tvarovo ma velmi trapia…a ten dvorec!!joj. Vie niektora z Vas ci je mozne mat jazvu po operacii prsneho dvorca len okolo samotneho dvorca a nie aj od dvorca dolu??? Ocenim akekolvek info…
Ingrid,
ahoj ja som bola v PJNCH v septembri a operoval ma dr Mladek,ak chces neake info rada ti poviem.
silvia T,
ahoj ja som bola v PJNCH a tiez ma operoval dr.Mladek,neviem ci si uz po…ale ake si mala z neho pocity??
Janaky,
Ahoj,musim sa zastat Pegy,poznam ju aj osobne a vobec to nieje tak ako si myslis,ak ta nieco zaujima tak citas a zistujes,nie?A to ze preferuje dr ktora ju operovala je podla mojho nazoru ok,ja som bola v septembri robili mi to v Nitre PJNCH dr Mladek,odbornik super ale pristup nic moc,a keby mam ist este raz urcite by som isla dr Jezovitovej,uz len koli tomu ze ti urobi prsia podla tvojich predstav a nie podla vlastneho vkusu.Pegy je odbornicka ale na uplne ine veci:o)))citala som vsetky prispevky a nemyslim ze by v niektorom klamala ak si myslis kludne ma oprav,a neviem co je smiesne pri jej prispevkoch.S pozdravom Silvia