Plastický chirurg

Ahojky Silvia!Ako som uz spominala pred tym ,k teme Pegy sa uz viac vyjadrovat nebudem,samozrejme sa jej budes zastavat ked ste priatelky.Ako ty si nebola po vsetkych strankach spokojna s Dr.kt.ta operoval,tak ja som nebola spokojna Dr.Jezovitovou,kazdy sa riadi podla vlastnych skusenosti.A k tvojej poslednej vete…asi len tolko…ja sa velmi rada smejem.Pozdravujem ta,Janka.

To som veeeelmi rada,ha,ha

Nikus na tomto fore je jedna baba teraz cerstvo po op ktorej lekar upravoval aj dvorce ale jej daval aj silikny skus jej napisat Silikónové prsia - Fórum - ZDRAVIE.sk

AhojJani,ja som mala konzultaciu este v decembri a najblizsi volny termin mali az na maj.Skoda,ze nie skor,ale radsej pockam.Urobil na mna dobry dojem,strasny pohodak,kludas.Fotky mi neukazoval,vlastne som sa ani nespytala.On to uz ma v oku,hned mi povedal co by mi pasovalo,tak to necham na neho.pa

ahoj mirka ja mam ist na operaciu 19 februara 2008 a tiez k dr šiškovi chcem sa opytat je dobry?lebo hore som citala ze by uz k nemu nesla a ake lieky si mam kupit proti bolesti alebo mi niake daju?a bolelo ta to moc?

Baby,chcela by som sa este opytat tych co maju rez pod pazuchou,ze ako je to potom z hojenim rany.Ja mam termin az na maj a neviem si predstavit nenosit v lete tielka.A co po operacii s holenim a umyvanim?Vsak si budem pripadat ako"praclovek".dik

Ahoj Ajina,
no aj mne povedal ze ma termin len na maj… ale mozes si vybavit sukromny termin za 10000 na kedy chces… kedze ja budem doma len v Marci musela som si priplatit aby som to vsetko tihla tak ako som chcela… Nouvidime co z toho bude…Dam ti potom vediet, ja chcem asi gulate pod sval…ale neviem ci cez dvorec a poto ho aj zmensit alebo len pod prso a nechat dvorce ake su… zalezi najazvach…

Ajina ja mám rez pod pazuchou,jazvy mám pekné.Po operácii som sa vôbec pod pazuchou nevedela umyť pretože som to mala prelepené ale keď mi doktorka vybrala stehy tak som sa už pomaličky umyla.No a s holením som počkala asi mesiac,vtedy mi to tak nevadilo lebo mňa operovali v novembri.

babenky mam 4 dni po operacii,je velky rozdiel teraz ked mam opuchnute pria alebo minimalny ked sa uz ustalia na danu velkost???Dakujem

ahooojte baby!!Pozna niekto mudr.Vlastibora Minarovjecha?? Budem rada, ked my napišete aké máte skusenosti s ním!! dííky a peknýý den Vám želAM :))

Ahoj,dik za odpoved.So mnou to bude asi horsie kedze uz bude teplo,vsak sa budem"stranit ludi"haha.A tie jazvy ti nie je vidiet ked dvihas ruky?A aj si si ich po oper.niecim natierala?

Jazvy mi trochu vidieť keď dvíham ruky.Nenatierala som si ich ničím,mňa opervala dr.Kernerová v Novamede a ona mi povedala že ich nemám ničím natierať.

Ahoj Jani,kolko ta potom vyjde cela operacia?Ja som este tak,ze keby sa im uvolnil nejaky termin skor,daju mi vediet.Vsak uvidim.Ide mi aj o malu,nakolko mame bazen a zvykli sme sa uz v juni kupat.pa

ahoj joza :slight_smile:
a je to fajn pod pazuchami? ci nemozes dvihat ruky dlho…lebo som poculôa ze mesiac ani ruky nedas hore… je to tak?

hm…
zaujimave,pegy sa nam na 2 dni vytratila.to sa hadam este ani nestalo.

ahoj karla.Ja si nesťažujem že tam mám rez síce som chcela mať rez pod prsami ale doktorka mi povedala že ona robí rez len pod pazuchami.No a tie ruky som vôbec nedvíhala,bolelo ma to a aj som sa bála ale po mesiaci to už bolo lepšie.

nie bola som tu aj vcera ,preco chybala som vam?

Mirka je to viditelny rozdiel ,sadnu ti tak do 3-4 mesiacov

Ahoj AJINA,

No ak chces sukromny termin u Cervena, musis si priratat 10 000 Skk k cene operacie. Mne povedala sestricka ze cena je 50.000pri okruhlich implantatoch a 60.000pri slzickovych, +10000navyse ak chcem uprednostneny termin (co normalne davaju na 4tu poobede).Takze som si vybavila termin na Marec, ale o dost drahsi.
Trochu ma mrzi ze som este stale nemala sancu sa porozpravat s chirurgom samotnym, lebo na mail mi do dnesneho dna neodpisal, no ale ked sestricka to uz ma vsetko zabookovane, tak bufam ze to bude OK.

Ahoj Jani,asi aj ja este pouvazujem nad tym uprednost.terminom,hlavne kvoli malej a teplu. Vsak tam skusim brnknut,ja by som mohla ist po 19.4.2008 hocikedy,predsa,aj mesiac vela urobi a este pouvazujem aj o reze,ci pod pazuch.alebo pod prsiami.A tak viem,ze Cerven neodpoveda na maily.Maj sa a ozvi sa ako si pochodila.