Plastický chirurg

viditelny akoze sa este zmensia alebo ostanu take ako su teraz??Inac dost ma stipu jazvy lebo sa mi deru o kraje podprsenky a citim trhanie v prsnikoch.juj

Mirka to trhanie je ok.Ja som mala na jazvach gazu, aby sa mi neodierali o podprdu nemali by sa ti o nic suchat.Mne prsia moc neodpochli ale po op.som ich mala dost vysoko a za tie 3-4 mesiace pekne klesli nizsie,troska zmenili tvar.

no asi si teda dam jazvu pod prsami… aj ked to bude asi troska vidno…ale aj tak to bude vidiet len ten ktoremu dovolim,nie? :slight_smile:

Ahoj Leni,
chcela by som ísť na zväčšenie prsníkov, čítam kadečo po internete no to čo by som chcela zistiť akosi nemôžem. Chcela by som isť iba k Dr. Minarovjechaovi, no akosi sa mi nedarí zohnať kontakt.Ak mi môžeš poradiť budem veľmi rada. Ďakujem
môžeš mi napísať na e-mail: korca@centrum.sk

Neviete mi nahodou poradit dost v takej “cudnej” otazke, kedze niektore zeny maju problem s anesteziou, da sa aj u nas operacia prsnikou-vlozenie implantatou, aj v lokalnej anestezii ako v inych krajinach, cez pazuchy?

Ano ja som u neho bola na operacii 5.novembra. Na mna zaposobil hned na prvej konzultacii uplne super. Mam s nim iba dobre skusenosti. Aj sestra u neho bola predo mnou. 16.oktober. Preco? Si u neho objednana,alebo uz si bola na konzultacii?

Dik Pegy,

skusim sa na nu obratit… mne by ani nevadili nejake mensie implantaty…alenechcem to nejake velike kedze moje prsie su C-cko, ja by som ich ani nemenila lebo keby sa mi dal tie moje dvorce scvrknut…hihi

babenky mam 6 den po operacii a zacala som krvacat.Popri tom som menstruacii mala pred operaciou???je to normalne,beriem aj antikoncepcii tak co mam robit?Vysadit ich alebo mozem pokracovat v papani tab.Je to asi len pooperacny stav.Dakujem

Nikus ta baba sa vola Zuzika6

Ahojky Leni!Ja som bola u Mudr.Minarovjecha na konzultacii v decembri(potrebujem ist na vymenu implantatov)a na mna tiez zaposobil velmi dobre a profesionalne.Chcela by som sa ta opytat,ci aj PO operacii prejavuje zaujem a starostlivost o klienta.Dakujem.

Ahoj Janka,
prepáč, ale iba teraz som si všimla, že si reagovala na môj príspevok. Veľmi sa Ti za to ospravedlňujem. Cítim sa už dobre. Po 2 mesiacoch mi to ani nepríde, že som operáciu absolvovala. Výrazné bolesti som mala tak mesiac. Teraz ešte pociťujem, ale iba ráno, keď vstávam, napätie v okolí jaziev. Ale nie je to také hrozné. Potom to ustane. Implantáty sú v poriadku a prsia už vyzerajú prirodzene. Naozaj som nad mieru spokojná.
Stana

ahoooj leni!! díky za odpoved!!Uz som mu volala, kedy ma voľný termin na konzultaciu a myslim si je fajn (už aj cez telefon) :slight_smile: Mám ešte jednu otazku: čo stojí operacia u neho…tak okolo?? :slight_smile:

no to som chcela poslat Tebe Lenka, ale dufam, že to nájdeš…a dík za odpoved!! ahhoj

Skus kontaktovat svojho gynekologa ale myslim ze by si ích nemala vysadzovat fakt je to asi pooperacny stav

Lucianka viem ze je to mozne aj u nas skus pozriet viac prispevkov dozadu jedna baba tu o tom pisala ze tak bola v Ba

Pegy mne sa tam neda nijakovsky zaregistrovat… videla som jej prispevok ale neda sa mi tam ani prihlasit a ani odpisat. Nevedela by si mi nejako zyskat jej email? Rada by som sa jej popytala na par otazociek. Prosim skus zistit. Diiiky.

Nikus nemusis byt zaregistrovana ked chces napisat chod uplne dole a napis, mail na nu nemam ak by si s tym mala problem daj vediet

Dakujem volala som mu tak tabletky mam jest dalej a ak to do piatku neprejde tak sa mam zastavit.

Lucianka uz som ti to nasla http://www.medicalcentrum.sk/lang/slovak/ nas tam video a pozri si prispevok zo 17.9 2007 od Veroniky ona bola v lokalke a ma tam aj mail.

ahoj, u nás robí lokálku MUDr. Šiška- ale po mojom zážitku by som ti ju určite neodporučila- je to veľmi bolestivé. ja by som už v živote do lokálky nešla po tom zážitku- ani na ten najmenší zákrok