Plastický chirurg

Mirka,zelam ti,aby co najskor si bola znova v poriadku,a potom sa budes uz len vytesovat z peknych prsicok.Pa.Ja by som na tvojom mieste,popri gyndosovi kontaktovala aj plast.chirurga (ak si to uz neurobila) a opytala by som sa ho na to.

ANI
Podla toho o spominali baby,co u neho boli ich to stalo 100,000 sk

ahojte baby,
neviete mi niektora poradit? Dnes som bola na konzultacii u jezovitovej a poradila mi trojky…lenze ja som malinka, mam len 161cm. Po pravde sa mi to zdalo trosku privelke vzhladom na moju vysku. Aj ked jej nazor je ze to budem lutovat ak si dam mensie…neviem co teraz, poradte ak mate aj vy tu istu velkost. Pripadne poslite fotku, dakujem.

Ahoj Ani,
presne stotisic korun. A ja som si este zobrala jednu extra elasticku podprsenku, za ktoru som platila dalsich 1300Sk.

Jezovitova je znama tym, ze robi skor vacsie prsia. Dobre si rozmysli, co vlastne chces. Bola tu jedna baba a ta chcela 300ml a dr. ju prehovorila na 350ml. Potom to dievca vyplakavalo po internete, ze ich ma velke a ona take nechcela, aj ked sme ju ubezpecovali, ze jej urcite este odpuchnu. Ta baba bola rozhodnuta si ich vymenit za mensie. Nasla som jej otazky aj na ceskom webe u doktorov aj na diskusii u jednej prazskej lekarky. Tak si musis hlavne ty ujasnit, co vlastne chces, aj ked vela dievcat potom lutuje, ze si nedali vacsie. Stastnu ruku pri vybere ti prajem. Fotky ti neposlem, ja som pred.
Ahoj.

A ak ti mozem este poradit, absolvuj viacej konzultacii, urob si obraz a potom sa rozhodni. Vela lekarov ma konzultacie zadarmo.

skús si na konzultácie priniesť nejaké fotografie, aké by si ich chcela, najlepšie aj foto z profilu. Pre niekoho sú 3ky veľké, pre iného malé. Trojky 70C majú košík napríklad zhruba rovnaký ako dvojky s košíkom 75B (teda iný obvod hrudníka). Vždy ide o postavu, výšku a veľkosť hrudníka. Zahraničné stránky doporučujú dať do podkolienky daný objem, napr 275ml ryže a vyskúšať si to pod športovú podprsenku a tenké priliehavé tričko. To je pomerne presné, ako by si vyzerala.

ahojte robili tu nejakej plastiku nosadakujem odpist

poradi mi niekto???plastika nosa???

Wewe ja som u nej tiez bola ja mam 168 a mne odporucila 450 napriek tomu som si dala 500a su fain.Moj nazor je ze ti odporuci tu velkost aka ti pasuje k postave a ak chces vacsie tak ich nema obavu dat.Viem o tej kocke co sa jej zdaju velke aj mi poslala foto a su v pohode ale jej sa zdaju velke.Mne sa zdali moje zo zaciatku tiez velke ale ked sa usadili tak su ok ale ak sa ti to nezda tak obehni viac lekarov.

hmmmha :)) tak dufam, že je aj taký dobrý, ked to stojí 100 000 u neho…nevadi, hlavné je , aby to spravil dobre!! tak to skusim u neho…dikyy :)) páá

Ahojte kocky.Mohla by sa mi prosim ozvat nejaka babenka co bola na plastike u Dr.Cervena?Chystam sa k nemu a mala by som par otazok.Mail:andy76@zoznam.sk,dik

Ahoj,
ja som vysoká 162cm, vážim 53kg a tiež mi odporučili 3-ky. Poslúchla som a neľutujem. Myslela som si, že to bude veľa ale teraz viem, že som sa mýlila. Presne zapasujú ku mojej postave.

Nikus dostala si sa tam?

Tak vela stastia. Este som nepocula ziadne staznosti na Primara Minarovjecha.Asi aj preto si moze dovolit tolko pytat. Daj vediet ako si dopadla.

Ahoj, ja som objednana u Dr.Trsku na operaciu prvý februarovy tyzden.

Pegy nie nepodarilo sa mi tam dostat…ta stranka je nejaka zamrazena, tak neviem. Nuz budem musiet pockat na rady mojho chirurga… SKoda ale, lebo je vzdy lepsie si pokecat s niekym kto tym momentalne prechadza.

Nikus nechapem preco ti to nejde.Viem ze tam robili nejake zmeny aj mne to neslo ale tuto adresu mi poslal administrator toho fora a ja sa tam viem hned dostat. Silikónové prsia - Fórum - ZDRAVIE.sk skus este raz,alebo chod cez zdravie sk. na forum a tam si najdi temu.

Ja idem na taku operaciu 12.02.08.

Ahojte baby, mam termin o mesiac na slzickove implantaty, 300-ky pod sval. Ma prosim prosim niekto podobnu velkost a tvar implantatov aby som sa mohla kuk ako to vyzera po vlozeni? Foto by bolo super. Vyplnilo vam to aj ten vrsok? Ste s tym spokojne? ja vobec neviem ako to vyzera, na nete som si nasla len ten samotny implantat - ale viac neviem.Dakujem, ocenim hocijaku radu.