Plastický chirurg

Caute baby. Tak mam termin o mesiac v Novamede v BB. Odporucili mi anotomicky tvar 300ky pod sval. Ma niekto tie anatomy?? Slzickove?? Ako ste s tym spokojne a co to budem za velkost ak mi daju tie 300ky Nie prilis velke alebo male?? Prosim poradte!! Dakujeem

ahoj pozri si fotky zakrokov pred aj po
http://www.plasticka-chirurgie.info/pred-po-obrazky/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika

plastika nie je len o prsiach. Máte niekto nejakú skúsenosť s rekonštrukciami pri ráštepe
pery,bez poškodenia podnebia?

Dasi skus Dr.Irenu Klimovu alebo primara Rovneho v Ruzinovskej nemocnici .Ona tam niekedy robila ale sa stahovala do budovy TASR .Venuje sa fixnym aparatom ale viem ze aj razstepom.Verim ze ti pomoze

Dasi adresa: Čeľustná ortopédia Ortodentik s.r.o., Záhradnícka 52, 82108 Bratislava tel/fax: (+421) 2 55575163 e-mail: ortodonciaortodentik.sk dufam ze ti pomoze alebo aspon odporuci nejakeho odbornika

Janulka, je mám anatomické 350ml pod sval, teraz je to 4.týždeň, a vyzerá to už teraz veľmi pekne :-)) som spokojná a možno by som prijala aj o niečo väčšie :slight_smile: ale hlavné je, že už prešli tie strašné bolesti a je to ok…

Zdenka a ake si mala prsia velkostou pred operaciou? A ked mas 350ky, aky je to velkostou kosik???

Ahojte, bol tu niekto na operácii nosa? Ak áno tak poradte v Ba nejakého super doktora.Chcem sa spýtať, či to moc bolelo a ešte, či sa to robí pri úplnom uspaní, lebo nerada by som bola pri vedomí :-)- Dakujem za rady.

ahojte…tak uz len 2 dni a caka ma to!
strasne sa bojim a tesim zaroven :slight_smile: potom napisem ako som dopadla.
drzte palce!!! :)))

ahojte.chcela by som sa spytať či tu ma niekto skusenosť s centrom medestic.ja tam mam ist zajtra na konzultaciu.chcem si dat zväcsit prsia…dakujem

ak sa ta mozem spytat zaujimalo by ma co všetko ma caka pred operaciou.zajtra idem na konzultaciu.mozem brať antikoncepciu?alebo mju mam vysadiť,ake vyšetrenia ma čakaju pred zakrokom?

ahoj deda…
no ja antikoncepciu stale beriem, zevraj ju netreba vysadit,ale pocula som uz aj take ze je to dobre vysadit ju. Ale mne povedali,ze zrazanlivost krvi si upravia,takze antikoncepciu stale beriem.ja som bola na konzultacii pred troma tyzdnami,a uz ma aj budu operovat.cakaju ta predoperacne vysetrenia,natom som bola minulu stredu a teda pri brati krvi mi spravili 10 cm modrinu lebo im praskla zila,tak dufam,ze to ta necaka :slight_smile: ekg, branie krvi a konzultacia s internistom,vazenie, budu sa ta pytat ake choroby sa vyskytli v rodine…a tak…urcite dam vediet ako bolo aj po operacii…kam ides na konzultaciu?zaujima ta este nieco?

do medestic centra v ba aj s kamoškou.ta si chce dat zase svoje prsia zmenšit.ty ideš na aku operaciu?teda ake si davaš silikony,gulate alebo anatomicke?ja som uvažovala nad tymi anatomickymi…a asi cez ten rez pod pazuchov…ale uvidim čo mi tam zajtra povedia…ty ideš kam na operaciu?

karla si ešte tu?najviac mi leze na nervy,že iba 20percent ludi čo poznam ma v tom podporuju a ostatny ma odhovaraju ale mne je to jedno lebo ide o mna.a ich do toho nič.zaklad je že moja mama je za.

:slight_smile: no ja idem do estheticu.pre zmenu moje okolie to ani nevie. mama vobec.budem sa to snazit zakryvat,nejdem si davat velke,takze ked si nevsimla ze som z blod farby na vlasy preslla na hnedu.hadam si nevsimne ani toto :slight_smile:
idem si dat anatomy 325alebo350 ml…rozhodnem sa pred operaciou.aj ja som chcela rez pazuchou ale chcem to este prediskutovat s lekarkou,lebo cez pazuchu to ide len do 325 ml a este neviem ktore si dam. a cez bradavku nechcem,aby sa nenatrhla,nemam velmi velke bradavky.a pocula som,ze dlho nezdvihnes ruky ked mas rez pod pazuchou a hlavne,raz ti ich menit budu a cez pazuchu sa vybrat nedaju,takze budes mat zbytocne 4 jazvy…

a hlavne si idem dat pod sval,ale tato pani doktorka to ani inak nerobi,coz je podla mna dobre :slight_smile:

to mas fajn,ze mas taku mamu… :slight_smile: mojej by to ublizilo,ale moja mum je divna co sa tyka takychto veci,takze si z toho nic nerobim. a poviem len tomu komu budem chciet a zatial to vie asi 5 ludi,:)a presne tak ide o teba a o to ako sa budes ty citit. ja viem,ze mne to pomoze, a preto sa tesim aj bojim reakcie hlavne jej…

Deda, anatomicke sa nedavaju cez podpazusie, len okruhle.

No, drzim palce. Ja idem na buduci tyzden v utorok, tak daj potom urcite vediet, co a ako.

Ahojte baby, 26.3. mam termin na operaciu v Chirmede, 350ml pod sval, som 160cm, 58 kg, doktor bol fajn, vybrali sme take akurat, ako to asi bude vyzerat na zivo??? Nemate niektora nejake fotocky alebo odkaz na fotocky kde to zistim??? Dakujem