Ahojte baby bola niektora u Dr. Fàbryho v BA na silikonoch??? kolko ste platili ako ste spokojne s vysledkom?
Prosim napiste.Diiiky moc:)
Ahojte baby…ja mam operaciu o 2 dni a zacinam sa velmi bat, ze mi tie jazvy pod pazuchou bude vidiet…kto bol na operacii u dr.Kenerovej,…ste spokojne? ako jazvy??? vdaka moc
ahojky aj ja mam o 2 dni a mam strach, dufam, ze nam to dobre dopadne
…pak daj vediet…a kam ides na operaciu?
ZUZU
Ahooj,aj ja som bola v Chirmed a 21.3. bude tomu rok co som po. Ja som spokojna. Ja mam 290ml a to je rozdiel ako budes mat Ty. Vysledny tvar zavisi od povodnych prs,u kazdej inac vyzera napr. 350ml. drzim palce aby si bola spokojna.
Myslim ked budes listovat nizsie tam su nejake odkazy na stranky.
Dakujem za povzbudenie, je nejaky rozdiel aj medzi znackou implantatov? Kolko to vyslo teba?? Mne vravia ze cca 60.000,-…Aku mas teraz velkost prsiciek??? SOm strasne nedockava…ale trosku aj vystrasena…
nebola som, ale holky ho chvália. Pokiaľ viem, v decembri chcel za anatomické Inamed cca celkove asi 85t.
Ahoj lili.Bola som na operácii u dr.Kernerovej.Ako čítam tieto príspevky,mne prsia vôbec nepremerala,len od oka mi povedala akú veľkosť mi dá.Mám 280 cc.Ale to je už 6 rok čo com po operácii.Keď som si na iných stránkach pozrela fotky,myslím že to mám celkom slušne urobené aj keď som až tak neni spokojná nakoľko som ich chcela väčšie a ľavý prsník sa mi nepáči.Ale v podprde sú pekné.A čo sa týka jaziev toho sa neboj,mám ich pekné.Inak je doktorka milá.
ZUZU
Myslim ze nie su az taka velke rozdiely medzi znackamy. Zalezi to aj od toho ake ma doktor skusenosti zo znackamy a ktore uprednostnuje. Ale ked chces vyslovene nejaku znacku,objedna ju. Ja mam meghan(Inamed). Ja som si nechala poradit. Mna to vyslo na 64,000sk. Teraz nosim podprdy 75C. Nemas sa coho bat,prve dni su krusne ale kazdym dnom Ti bude lepsie a lepsie. A navyse v Chirmed je super starostlivost a su na teba velmi mili a budes sa tam dobre citit,hoc je to male ,ale zato utulne,take domacke.
ahoj lili…idem do estheticu. Mam teda hodne velky strach a respekt pred tou operaciou,snad to budeme mat bez problemeov
aj ty potom napis!!!
a kam ides ty?
Jasanka,hned ako budem moc tak napisem 
AHoj joza…no mna tam merali teraz a ja budem mat 220 lebo som hrozne chuda hore, a to sa bali aj s tymito ci sa mi to tam zmesti,bo som chudunka.tak uvidime,dakujem ze si mi odpisala.potom ti napisem ako do dopadlo…
KARLA,
ja idem do novamedu do bb. drzim ti palce, potom si napisem, ja sa len bojim aj tych bolesti…jaj preco som sa nenarodila aspon s peknymi jednotkami…LILi
lili neboj,všetko dobre dopadne.Budem ti veľmi držať palce a keď sa budeš mať lepšie tak mi napíš.
JOZA,
dakujem napisem, a ako dlho si mala bolesti, brala si aj nieco proti bolestiam?
toto si aj ja vravim mat tak pekne jednotky…a moje vysnivane dvojky,tak ma to ani nenapadne
ale co uz…my mozno mame zasa to,co ine dievcata nemaju…nikto nieje dokonaly
aj ja sa strasne bojim bolesti po tom… a inak nevies kde su zavedene tie dreny? to tam este z koze mi budu vykukat dalsie jazvycky z drenov??? :((
Ten prvý týždeň bol dosť bolestivý ale potom sa to dalo.Najhoršie bolo vstávanie z postele a strašne ma bolel chrbát.Proti bolesti som nič nebrala.Koľko ťa bude stáť operácia?Kedy si sa na ňu objednala.
ahojte dievcata,myslim ze mam poslednu otazku
co sa tyka tych drenov…kde su zavedene? je jazva aj po nich? neviem si to predstavit…
dakujem
JOZA,
no ja som platila 50.tis. na konzultacii som bola septembri a mala som ist 8.1 ale som to v decembri zmenila na zajtra. a ako dlho si mala take velke bolesti?
Ahojte babenky tak ja mam 2 tyzden po operacii.Vcera mi vyberali stichy a za par tyzdnou si mam kupit dobru podpr.aby sa ze vraj este dotvarovali.Takze este podla vas vrazit do 1 kvalitnej podpr.?
Bez nej to este trosku boli.A kedy asi mozem konecne buvat na brusku,na chrbte sa totiz nedokazem vyspat.
Najde sa daka babenka co ma prsia 240?a posle fotecku??
KARLA,
ja neviem, lebo mne o ziadnych drenoch nic nehovorili, idu mi robit robit rez pod pazuchou…a s tym ze mame nieco ine ked nie pekne dvojky,…ale aj to bude zachvilku …mas pravdu, mne vsetci vravia, ze po tej oparacii budem dokonala,tak uvidime. napis o tych drenoch lebo ja o tom nic neviem, vdaka