Plastický chirurg

a ak som to dobre pochopila tak tvoja maminka o tom nevie? moja hej, lebo aj ona bola na tom, leob mi sme take 2 laty boli…ale aj tak je to divne lebo aj oco to vie a mi je divne pred nimi,aj ked to chapu, ale vzdy ked oco nieco povie ja placem, lebo sa uplne ako keby hanbim.

LILI
no ja nie ze sa hanbim…ale moja mama je zvlastna vo veciach ako su tieto a hlavne… mamina ma napriklad nazor sex az po svadbe,maximalne mesiac dva prednou …a tak…nechcem jej tymto ublizit,aj ked je to moja vec,ale by sa so mnou asi mesiac nerozpravala ko ju poznam. takze to budem tajit,aj tak sa vidime tak 3 hodinky denne a to tiez vecer,takze…dufam,ze sa mi to podari.
nosim dostatocne vycpanu podprdu aby si to nevsimla…drz palec,lebo to budem mat na taniery do konca zivota,a setrim na to uz par rokov…asi od 15tich…teraz mam 20.uz som sa vzdala iluzie ze snad narastu, v 15tich som este aku taku iluziu mala :slight_smile:
to by boli reci: na take somariny vyhadzujes peniaze…mame doma dost problemy,lebo od nas odisiel foter a o vsetko s avlastne staram ja zo svojho platu,ale uz proste musiiim ist na tie silikace, budem sa lepsie citit a budem mat aj vacsiu chut do vsetkeho :slight_smile:

a moja mamina ma cecka po porode…a celkom v dobrom stave ,tvrdi ze aj ona bola plocha,ale ked som kuk jej fotky z mladi.mala kraasne dvojky .takze to nechape.a ako beriem antikoncepciu.trosku sa mi zvacsili.skoro na jednotky,ale neni su to jednotky,ale mame tvrdim,ze stale rastu,aby sa v lete velmi nevypytovala.mojej kamoske zvacsila antikoncepcia prsia za 2 mesiace o 2 cisla. mne za 2 roky o stvrt cisla… takze … :)))

KARLA
no ja beriem tez antikoncepcie, uz 5 rokov a stale nic. drzim ti palce, aby ti to nezistila, ja sa tez vxpchavam aby to niko nevidel, je mi to neprijemne, priatel vie,ten sa uz dockat nevie, len aj take este chytat nebude mot…hehe…no ved uvidime. ja som to nikdy nechcela, ale vies pripadam si ako male dievcatko na kupalisku, ked moja sestra 9 rocna ma pomaly vecsie ako ja,to ta vie dorazit, a este mam aj taku tvaricku mladu, ze vazne este aj prsa ked nemam mi vsetci takych 16 typuju a to ja uz stara koza…

Karla
a myslim ze ma to spravi happy, uz sa neviem dockat kedy si pojdem podprsenku potom kupit, a konecne donej nebudem musiet davat tie vankusiky…boze uz len na to sa tesim a ked pojdem na kupalisko normalne si dam plavky a nie ako predtym brnenie cez prsia

tomu ver,aj ja sa strasne tesim na to …leto plavky bez vycpavok, a sexi pradielko :slight_smile: uz aj viem ake plavky si kupim :stuck_out_tongue:
len hlavne aby sa nam to pekne zahojilo a vsetko bolo v uplnom poriadku!
zajtra ides rano,ze? ja idem na 8:15…fu…

Karla
Dreny su na bokoch vedla prs a budes mat tam najprv malu bodku a ta sa casom strati. Ja ju uz ani neviem najst :smiley: Len to vyberanie je neprijemne,ale je to len chvilinka.

Ahooj, aj ja som 2 tyzdne po :wink: ako sa citis???Este mas bolesti??Aj teba to boli najviac rano, ked sa posadis??? Ja uz mam stehy vybrate davno, ale este mam ten intradermalny ten ti uz tiez vybrali??Bolelo to?:wink:

oki :slight_smile: dakovala… fu uz ma chyta panikaaa

Karla
ja idem o 7.45 tak potom na druhy den ked ma prepustia si napiseme, hejky??? jaj drzim ti palce

http://www.breastdoctors.com/photo/result01.php?total=2094&case=6&pag=6

nasla som celkom v poho stranku… mozno ju uz poznate ale je tam tolko prsiciek,ze mozete si aj oci vyocit :slight_smile:

jasne,hned piseme… das mi aj mail? mozme aj tak pisat potom…to bude lepsie… hm? ale skor mam pocit,ze cely druhy den prespime :stuck_out_tongue:

som zabudla k tym drenom,takze to budes mat aj ked ti robia rez pazuchu,odtial ti vyteka prebytocna tekutina,krv a co ja viem co este… takze to urcite budes mat aj ty …ale zevraj sa to uplne strati.
no a co sa tyka dokonalosti,aj mne to povedalo par kamaratov teda vedia o tom 5 ludia dokopy,ale tak aj tí tvrdia,ze budem potom dokonala a je ze nie,este stale mam kruhy pod ocami,ktore poctivo zatieram :stuck_out_tongue: nikto nebude nikdy dokonaly,a kazdy na sebe vidi este 1000 dalsich chyb,ale najviac mi vadi tato a ostatne sa daju lahko zakryt. a nemam ziadny komplex.Sebakritika je stasna,kazdy na sebe nieco vidi,…

Karla,
pocuj ty si upne ako ja,…ja mam vies ake kruhy pod ocami, ved ked tam zajtra nemalovana si budu mysliet ze idem na plastiku tvare…hehe… jasne dam ti mail, tam to bude lepsie,lebo tu t nikdy neviem najst… nemozes mi dat ale najprv ty,lebo ja mam v mailovej adrese cele moje meno a iny meil nemam…hehe, nechcem aby niekto vedel tu iny…hehe…

LILIIIII :slight_smile:

to aby si ma lepsie nasla :slight_smile:
modroocka2@gmail.com
tak dufam,ze sa ozves :slight_smile:
a este mi povedz ze mas svetlohnede vlasy a 175 cm a potom ze sme dvojcata… :slight_smile:

Lili veľmi si už nepamätám ako dlho som mala bolesti ale dalo sa to vydržať.Budem na teba myslieť.Drž sa.

Babulky nasla som celkom dobru stranku na fotky - najma na slzickove (teardrop) implantaty. pred a po. kuknite si, mozno to pomoze - aspon ohladne tych velkosti:
http://www.epsteinplasticsurgery.com/photo_gallery_breast_aug.htm

JOZA
vdaka, ved pak napisem.vdaka vdaka

Karla,
no myslim ze sme dvojcata…hehe ja ma 174cm 55 kg, a vlasy mam plave…jaajjj no aka sranda…dvojciky idu zajra na operaciu…hehe

ahoj Barbori!mas uplnu pravdu!!!dr.Ladislav Koštál je jeden z najlepsich plast.chirurgov!!!mna operoval 2 krat cize ja uz to tam aj poznam!!!velmi dobry personal,vsetky sestricky,doktori,citite sa tam jak na rehabilitacii nie jak v nemocnici,ten pristup…no jednotka s hviezdickou!!!Dr.KOSTAL je super clovek posranduje stale je vesely nedava najavo vycerpanost!!!je to clovek s velkym “C” obdivujem ho!!!som maximalne spokojna s jeho vykonom!!!cize baby,ak plastika tak jednoznacne Bratislava-Ružinov!!!Dr.Koštál!!!neberie ziadne uplatky,peniaze v ziadnom pripade je to skromny clovek a veeelmi sikovny!!!co som tam bola s babami,niektore tam boli aj po 3krat si dat nieco spravit,ci prsia,nos alebo viecka chvali ho mnoooho ludi!!!