Plastický chirurg

ajoj ak mozem odporucit,tak jednoznacne Dr.kostal bratislava-ruzinov!!!:)))mam s nim skusenosti a mnoho ludi:o))nebudes lutovta to mi ver

po drenoch jazva neni moja

neboj bude to oki:o)zvladli druhe,zvladnes aj ty:o))ja som bola sice u kostala…ale drzim palceky nech ti to dobre dopadne:o))

caute baby.ja som bola neska na konzultacii v medesticu.termín operácie mam na 12.03. a už teraz mam strach…ale nejak to zvladnem…ja mam take slabe jednotky a doktor mi odporučil 300 alebo 325ky.anatomické.rezom pod prsom.chcela som cez podpazušie ale že tak davaju iba gulate chcela som sa vas spytat akej konzistencie su lepsie.ci tie mäkšie alebo tie tvrdšie.mne doktor odporučil tie mäkšie.čo si myslite?bude mi to davat pod sval.ma tu niekto skusenosť s medestic centrom v ba?

Weronkaaaa
ty si bola u Dr.Kostala na silikonoch?kolko si prosimta platila??
Diky moc za odpoved

A este sa chcem spytat, viete niekto mozno cislo alebo lepsie mail na Dr.Kostala?
Dakujem pekne

tiez by som chcela ist k Dr. Kostalovi, neviete ake su u neho ceny?

Ahoj Weronkaaaa, aj ja som objednana ku primarovi Kostalovi v septembri.Tiez mi ho odporucili, tak som zvedava.Idem na upravu prsnikov, mam odkojene dve deti 27rokov a chcem mat pekne prsia.Velmi sa tesim, trosku sa bojim tej bolesti po operacii.Verim, ze to dobre dopadne

Weronkaaaa este som sa chcela spytat, po operacii pustaju na druhy den z ruzinovskej, alebo si tam musela nejaky cas zostat?Dakujem

Ahoj Kika uz sa citim v pohode.Rano ked vstanem tak som daka stuhnuta ale inac v pohode.Este nosim aj podprsenku lebo bez nej sa neciti dobre.obcas ma zaboli na mieste kde som bola zasivana ale dasa to.U koho si bola na operacii??

ahoj klaudi:) u nho su ceny v poho…na chodbe jeho ambulancie je vsetko vypisane…co kolko aka operacia stoji ale nema to moc drahe vazne v poho ceny

ajoj evelyn!!! no ja mam na nho cislo na mobil aj do ambulancie chces ake???

evelyn,ja som na prsiach nebola ale pojdem…ja som bola na nose a ruku mi robil…ale tu kamaratku operoval robil jej plastiku prs…no ona platila 50 tisic ale veelmi si chavalila je nadmieru stastna:o))

zuzanka dobre si si vybrala:o))potom daj vedet ako to dopadlo…neboj sa to zvaldnes:))drzim ti pasticky siiilnooo:))))

zuzanka nepustaju samozrejme ze nie!!! primar ti povie kolko presne ked nebudu ziadne komplikacie,pusti ta do 8 dni…no kamaratky co tam boli s prsiami,tam lezali 5-9 dni…to je normalne…no ja som bola s nosom 8 dni…

Ahoj Weronkaaaa,tak mi prosimta posli obydve cisla, to by si bola mila:)diky moc.Mozes mi ich poslat aj na mail:z.sikulova@centrum.sk
Diky moc:)

Evelyn…jasne poslem ti to!!!:o)))za malicko…

Evelyn,prisiel ti ten e-mail?ak nie tak mi povec bo dufam ze sa to odoslalo…

Weronkaaaa, dakujem za odpoved,pekny den

Ahojte! Chcem sa spytat, ci bola niektora z vas u doktora Belovica z Ustavu lekarskej kozmetiky. Neviete mi poradit aky je? V maji si chcem dat spravit prsia, uz som bola na konzulatacii u doktora Farbyho z Posonium clinic a ten mi doporucil implantaty pod zlazu, kvoli tvaru prsnikov,aky mam…ale bojim sa,aby mi potom neovisli, ako tu mnohe pisete…