Ahoj Weronkaaaa, este mi nic neprislo:( tak skus to poslat na sjuzan@post.sk
a diky moc si zlata.
oki evelyn!!!poslem tam!!!:o))
Ahoj weronkaaaa,čítala som, že si bola na plastike nosa. Napíš mi prosím nejaké tvoje dojmy. A kolko to stojí a či si bola uspaná, alebo to bolo iba v lokálke. Ja by som tiež chcela isť, no mam strach. Dakujem
kocky nemate tu niektora 300ml prsia? Strasne by som chcela vidiet tu velkost na fotke. Niekto tvrdi ze su to plne dvojky, niekto ze dva a polky. Tak neviem teraz. Ak mate podobnu velkost, tak mi ju prosim poslite. Dakujem. veveerka@azet.sk
ozaj a ako je to s tym nizkym, strednym a vysokym profilom? je v tom moc velky rozdiel? ktory je podla vas naj?
Záleží od postavy a či chceš viac pekný výstrih alebo mať aj vyzlečená prirodzený vzhľad.
ja by som skor dala prednost prirodzenemu vzhladu…len mne navrhol nizky profil a sa bojim aby to potom nevyzeralo moc dolu. Ved uz ked sa na to davam, tak nech to aj pekne drzi 
Ahoj Baby,
chcem sa spytať či poznate MUDr.Minarovjecha, ako robi, a za koľko. Strasne by som chcela tie silikony len sa bojím bolesti. Ak mate nikto od neho tak mi poslite fotku, dakujem
Ahojte…tak sa pridavam do poctu.12.2 mam konzultaciu u dr.kernerovej v novamede v BB…ak sa najde babenka ktora bola u nej na augmentaciu???chcela by som vediet ake mate skusenosti…pocity s nej…kedze cerven ma dovolenku mesia, a do leta chcem byt uz fit…dakujem vopred…
musíš si presne vyjasniť s doktorom, čo chceš, napríklad prines fotky. A potom mu dôveruj. Záleží naozaj od konkrétnej postavy. Na zahraničných stránkach sú fitky báb s nízkym guľatým profilom a majú krásny výsledok a tiež báb s vysokým profilom u ktorých to vyzerá úplne prirodzene. Nič sa nedá zovšeobecniť. Najdôležitejší je obvod hrudníka a to, aké máš teraz tkanivo - žľazu a tuk. Mentor má aj stredný profil, volajú to “moderate plus”.
ajoj “bengoro”:o))no platila som 24tisic…robili mi to v lokalke ale spociatku som sa vellmi bala no nebolo to az take zle…len 2 mes.budes s monoklami a modrinami pod ocami ale vysledok stoji zato vazne!!!no nic som necitila ked mi to robil len ten blby pocit ked to sekali ale dalo sa no…a budes potom mat taku hadicku v nose a sadrovy odliatok na nose len 3 dni a potom klasicky obvaz…neni to az taka bolest ako sa hovori prsia su horsie tam si viac vytrpis…budes par dni na kašičkaách a musis davat pozor vely aby si a neudrela abo podobne…odlezala som si 8 dni…2 mesiace odchodila s monoklami ale vysledok na jednotku!!!:o)))vela stastia!!!drzim palceky papa weronika
ajoj leni!!!ten minarovjech je tusim s rizinovskej nemocnice vsak???o nom som pocula tiez chvaly ale nepoznam ho…sak skus sa s nim poradit ist za nim do ambul…
aj tebe Leni dakujeeem:)))
Ahoj Weronkaaaa, dakujem pekne za povzbudenie.Tak sa už teším na nový noštek. Dám potom vedieť ako som dopadla. Papa
Dakujem Petuska za odpoved aj za stranku ktoru si mi poradila…je fakt super 
O Minarojjechovi baby hovoria samé chvály. Ale je jeden z najdrahších, počítaj cca 100tis.
plasticky chirurg… toto je tema pre labilne divcatka ktore nemaju problem a hladaju problem…
ahojte.Prosim vas vie mi niekto vysvetlit ci su dreny po augmentacii(zvacseni prs)pri oboch postupoch…aj pod zlazu,aj pod sval???idem ku dr.kernerovej…je tu este niekto kto k nej ide…alebo uz bol…vsetkym uz po zelem skore uzdravenie…PS…bojim,bojim
Ahoj Jozef,
neodsudzuj a nekritizuj rozhodnutia ľudí, ktorých problémy vôbec nepoznáš. A už vôbec nie preto, že raz aj Ty možno vyhľadáš plastického chirurga. Každý nech si upratuje svoj život ako musí alebo, ako si ho chce upratať. Máme na to predsa každý nárok.
Ahoj Jozef. Chcem reagovat na tvoj prispevok. To preco si na takejto stranke? Aj ty si chces dat zvacsit prsia? :-} Alebo z coho mas komplex? Chcem ta uviest do tejto problematiky. Tie baby, ktore navstevuju toto forum, asi vedia, preco to robia. Ja sa otvorene priznavam, ze mam komplex z malych prsnikov. Som odhodlana ist na operaciu, aj ked viem, ze su s tym spojene mozne komplikacie a aj bolest. Ale my zeny to zvladneme, na rozdiel od strachopudov chlapov. Nie som feministka, ale je to tak. Ziaden muz by sa neodvazil ist na takuto operaciu. A skor, nez zacnes pisat hluposti v tomto fore, skus si predstavit, co musia zeny prezivat, ak maju takyto problem. Odmalicka si uvedomuju, ze su odlisne, ako ich rovesnicky, maju problem si kupit spodne pradlo a o plavkach ani nehovorim. Ja od puberty nosim nepohodlnu push upku, ktora tlaci. To taktiez prsiam neprospieva. Nevies si ani predstavit, ako casto som koli tomuto problemu od mojich 16 rokov plakala. A ked som sa mala vyzliect pred doktorom, ci po prvy krat pred priatelom? Neradim ti zazit ten pocit. Ale uz neplacem, tesim sa na nove prska. Jozef, nemas ponatie o tomto zenskom probleme. Prsia su symbolom zenskosti a tak ako sa muzi zaoberaju velkostou svojho penisu, tak je logicke, ze aj zeny sa zaoberaju velkostou a tvarom svojich prsnikov. Preto obdivujem vsetky babenky, ktore sa na to dali, mna to tiez po detoch caka. Takze skor, ako zacnes odsudzovat, zamysli sa nad tym, co tieto zeny prezivaju a co ich k tomu vedie.