Plastický chirurg

Val zbytocne mu to vysvetlujes aj tak to nepochopi,nastastie su aj taky co to chapu .Robime to samy pre seba a ten problem co mame si aj samy vyriesime a nepotrebujeme k tomu jeho blbe reci.Taky co s tym nesuhlasia vzdy boli aj budu ale niektori sa to aspon snazia pochopit nie odsudzovat

vážený Jozef,
väčšina dievčat práve presne vie, čo robí. A hlavne, je to naše rozhodnutie a teba do neho vôbec nič nie je. Alebo by si ešte mohol odtiaľto ísť na fóra o móde a kritizovať, že dievčatá sa chcú pekne obliecť, na fóra o kozmetike, veď načo sa vlastne maľujú, asi sú podľa teba labilné. A potom choď aj na fóra o futbale, vieš koľkí muži si vlastné komplexy skrývajú za príslušnosť k futbalovému klubu? Len som ti chcela povedať, že toto nie je fórum pre mužov a asi by si sem nemal chodiť.

Richard klobuk dole pred takymto nazorom.Dakujeme za podporu

normalne usmevne, najma: najlepsi, skromny, a neberie uplatky! By ma zaujimalo, komu si davala penize?Asi, Kostalovi, a doruky.

val!!!som s tebou .moaj rec!!!chlapi su strachppudy je to tak!!!my zeny si musime vela odrpiet v zivote len oni to nechapu asi…no co,asi si _Jozefko ce dat nieco skraslit sak aj chlapi mozu co by niee ale boja sa toho jak nikto:o))

mily JOZEF!!!tak naco sem chodis potom???ty nevies ake to je mat z niecoho extrem,alebo tak ked si to nezazil!!!aj zeny maju pravo skraslit sa!!!preco nie???len ty to asi nepochopis no…skoda reci

mila AJA!!!ja osobne som nikomu nic nedavala no kamaratka davala do obalky ale necel!!!ked ho nepoznas tak nehovor je to skromny clovek !!!a to nikto nezmeni!!!a ma zlate ruky!!!myslim primara Kostala!!!:o)

ajoj “bengoro”:)))nemas zaco ved preco by som ti nepovedala ked som to sama zazila…no daj vediet potom…a uz si objednana ci este nie?dufam ze budes nadmieru spokojna:))))paa

ajoj BM!!! no Kostal robi ruky,ale samozrejme vsetko mozne cez esteticke a pod.robi prsia,nosy,ruky vse moznee…mne aj ruku robil po uraze je to vazne skvely odbornik!!!jemu som moooc vdacnaaa!!!dokonca ma zbavil aj extremu ktory som od malicka mala!!!

BM !!!KOstal aj prsia zmensuje…kamaratke zmensoval lebo sa moc hrbila z nich a je moc spokojna!!!

ahooj lenka!! ja som bola u neho na konzultácii 4. februára a dostala som termin na operáciu 8. apríla lebo v marci že tam nebude a myslim si, ze je uplne super!!velkost este neviem, mám tam ist este 28. marca a vtedy sa rozhodneme!§ ináč cena je u neho : 100 000sk, potom este podprsenka okolo 1300sk…takze dost!! tak vela štastia!! ahooj

kolko ml mas ak sa mozem spytat?

kolko ml mas ak sa mozem spytat?

dakujem vam babulky velmi pekne. Uz som bola u dr Gubu. Mam u neho aj termin, navrhol mi 300-305ml ale ja uvazujem uz teraz aj nad 350-360ml, tak dufam ze mi to schvali a ze to nakoniec dobre dopadne.

Lili, dakujem pekne za povzbudenie, tak hadam to vyjde…a budem sa sebe pacit…:-)))

mám 22 rokov a chcela by som si dať zmenšiť prsia, vedeli by ste mi nieho odporučiť na strednom Slovensku

Jozef,vobec nechapem preco sa vobec namahas zapajat do nasich diskusii,absolutne sa ta to netyka.Je to kazdeho VYSOSTNE osobna vec ist na plasticku operaciu.A suhlasim s Richardom…nikdy nevies ci ty raz sam nevyhladas plastickeho chirurga.Zrejme mas nejaky komplex a musis sa niekde vyzurit,no mal by si to robit napr.pri fitnesse.JE MI TA VELMI LUTO,chudak labilny Jozef…

ja sa chcem opytat ci ma to aj nejaky dopad na chrbticu?chcela by som si dat zvacsit prsia ale mala som problemy s chrbticou .Bola som na operacii, mala som skoliozu. A ako vlastne to potom vplyva ked budem mat chciet deti?implantaty sa vyberaju?Budem moct kojit?ako casto sa musia menit implantaty?diky baby za rady pekny den

Ahoj maca.no implantaty sa menia po 10-15r ak nenastanu komplikacie…a kojit sa s nimi moze…no a co sa tyka chrbtice…to by si sa mala poradit s odbornikom…zdravie je najdolezitejsie.

ahoj,
ja som bola u Mudr. Fabryho minuly tyzden na augmentacii. Musim uznat, ze je to fakt
profik. Super pristup k pacientkam. Odporucam. Platila som 86tis. mam anatomicke, pod svalom, rez pod prsom, 325
papa