Plastický chirurg

Implantáty sa meniť nemusia, ak nenastanú komplikácie.

Ahojte baby chcela by som vediet,co sa stane ak by som zrusila termin operacie (mam na mysli zvacsenie prs),z nejakeho dovodu.Plati sa pokuta alebo nieco take?Len sa pytam:)aby som mala aj o tomto info.Mate s tym niekto skusenost?
diiiky moc papa

Čaute baby, chcem sa spýtať, tie, čo už máte po zväčšení prsníkov, aké ste museli absolvovať predoperačné vyšetrenia? Keďže operáciu nehradí poisťovňa, musím si platiť aj predoperačné vyšetrenia. Len za vyšetrenie krvi som už dala 1.500,-, a to mám ísť ešte na rontgen pľúc a kompletné interné vyšetrenie. Podľa môjho obvoďáka mám tých predoperačných vyšetrení, ako by som išla na transplantáciu srdca. Operovať ma bude dr. Trška. Viem, že chce mať istotu, aby počas operácie nenastali nejaké problémy, len mám dojem, čo som čítala rôzne príspevky, že iní doktori to s tými predop. vyšetreniami až tak nepreháňajú…

Ja mám 2 týždne po operácii a musela som absolvovať odobratie krvi, moču, rontgen hrudníka, EKG, interné vyšetrenie a sonografiu pŕs.

Ahojte babenky…citala som vase problemy,mam podobny,nie som spokojna s mojimi prsiami,mam jedno dieta…ked som kojila tak som mala prsia pekne plne,no potom mi neostalo nic…Ma niekto skusenosti s dobrym doktorom niekde v okoli Zilinskeho,Bystrickeho kraja…som z Rk,alebo mam ist do Blavy?PROSIM poradte mi ak viete o niekom.

Verca007
Aspon podla coho co spominali baby,tak v BB v Novamede dr. Cerven al. Pikula…

Ja som absolvovala odber krvi, EKG a interné predoperačné vyšetrenie. ,Rengen" hrudníka, sonografiu a vyšetrenie moču som nemusela absolvovať.

Andrea,podla mňa ja to uplne bežny postup.
Tiež som absolvovala všetky vyšetrenia ako Ingrid. Spolu ma to stalo 1760sk,ale to asi nebude tvoj pripad,lebo ja som dala za KT 710 a ty 1500…
A tiež ma operoval dr.Trška.

Diky za info. Môžem sa ešte spýtať, ako si spokojná s výsledkom? Mohla si si vybrať veľkosť implantátov? Mne Dr. povedal, že sa mi tam zmestí max. 280ml a na môj názor sa vôbec nepýtal. Mala som sa len rozhodnúť, či chcem lacnejšie alebo drahšie.

Ahoj Andrejka,

ja som tiez musela platit a to za Sonografiu prsnikov 800,-- v Medifere a
3500,-- vo Vojenskej nemocnici za krv a EKG.

ahoj maca,
neboj sa, ked budes chciet mat deticky, budes moct kojit. /Len neviem ako to presne je ked ti vkladaju implantat cez prsny dvorec, to som si nie ista, to sa radsej opytaj doktora/. Jedine co moze sposobit kojenie, ze sa ti prsia zmenia /a pricom vobec nemusia/ z estetickeho hladiska, kedze sa ti este zvacsia kvoli zvacenym mliecnym zlazam. ja som mala pred otehotnenim slabe 1 a ked som kojila mala
som dobre 3, ale to je individualne. Bola sa na augmentacii pre tyzdnom v Posonium, je to super. Pritom este planujeme dietatko
papa, vela stastia

ahojte babulky,
mozete mi niektore povedat kedy ste si mohli zacat sprchovat hornu cast tela?
Ja som tyzden po operacii. Dakujem

ahoj deda,
ja mam 325 ml, anatomicky tvarovane plnene kohezivnym gelom pod prsnym svalom. Mne tiez odporucal 300 alebo 325, vybrala som si 325. Ja som mu povedala, ze nechcem mat ani male ani nejak enorme velke. Je to tak, ze ked sa dava implantat pod sval, tam je urcita kapacita implantatu, pod zlazu sa da dat vacsie mnozstvo. Ale doktor to vidi podla tvojej postavy, sirky hrudnika atd.
Ja som bola v Posonium clinic a som nadmieru spokojna. Som tyzden po operacii. papa vela stastia

Čau Vicki,
tak vidím, že nie som jediná…Ale čo už by baba pre krajšie a väčšie prsia neobetovala. Kde ťa operovali a si spokojná?

Dávno túžim po pekných prsiach,odkojila som dve deti tak si to viete predstaviť.Pred dvoma rokmi som ale bola operovaná na prsnik mala som tam fibroadenom ,naštastie bolo všetko v poriadku.Lenže mam v prsnikoch aj cysty a hocikedy sa mi tam môže vytvoriť znovu nejaka hrčka som pod pravidelným dozorom lekára.Zaujimalo by ma to ,či pred vloženim implantátov musí byť všetko ok,alebo aj niektorá z vás mala mala podobné problémy?

Vicki sprchovat az po vybrati stehov ale da sa to aj predtym len obides zosite miesta aspon spongiou

Ahoj Hana, mam ten isty problem ako ty.Tiez mam odkojene dve deti, prsia mi ostali ovisnute a ploche.Mala som krasne velke, pevne prsia a teraz nic.Caka ma uprava prsnikov v septembri, ale nechcem silikony,doktor povedal, ze mam tam toho dost.Velmi sa tesim, ale aj trosku bojim jaziev.Co sa tyka Tvojej otazky, myslim si, ze okrem bezneho predooperacneho vysetrenia zrejme budu chciet aj mamograficke vysetrenie,myslim, ze tak sa vola vysetrenie prsnikov.Vela stastia

Pegy, sestricka mi povedala, ze podprsenku musim mat stale na sebe, co ma aj dost tlaci, hlavne na chrbte /viem, ze mam byt
stianuta, ale je to nejak prilis na chrbte ju mam zarezanu do koze, asi za to ze kazda krasa nieco stoji hehe/, takze ja som si ju
ani dole nedavala, horkotazko sa nejako umyjem pod paz. Som tyzden po operacii. Takze teraz neviem, ci si ju mozem dat na chvilu dole alebo nie. dakujem vopred za odpoved

…presne tak, ked si chces splnit svoj sen,
urobis vsetko pre to aby sa ti splnil.
Ja som bola tiez dost prekvapena z tych poplatkov. Povedali mi, ze musim platit,
lebo to je moje osobne rozhodnutie a za krasu sa musi platit. Ja som bola u Mudr. Fabryho v Posonium clinic, vynikajuci doktor, je velmi mili k pacientkam, ja som bola asi hodinu na konzultacii, vypocul si ma, vobec nebol nervozny, ako v niektorych inych kde som bola pol hodinu. A pritom dalsich 5 pacientok cakalo na konzultaciu.
Ja som tyzden po operacii, som velmi spokojna. papa, vela stastia

Urobme si takú anketku baby, čo vy na to?
Malý prieskum :slight_smile: nakoľko ste spokojné s novými prsíčkami? Vyhovuje vám veľkosť? Koľko ste po operácii? Aké silikóny máte- druh, veľkosť, profil? Išli by ste do toho znova?
Ja som 5 týždňov po, som veľmi spokojná, ale veľkosť by mohla byť aj väčšia :slight_smile: prvý týždeň bol horor, ale teraz by som do toho rozhodne šla opäť. Mám 350ml, anatomické pod sval, nízky profil…a vy?