caute baby.ja mam termin operacie 12.03. a už teraz mam strach…ale už to chcem mať za sebou a strašne sa tešim…idem do medestic centra v ba dr.Dziuban.mate s nim niekto skusenosť?kolko dni najviac pred operaciou môžu byť robene tie predoperačne vyšetrenia?mne poradil 300 alebo 325ky,anatomicke pod sval že uvidi pri operacii ktore budu lepšie.tak to asi necham na neho.a doporučil mi tie s tym mekšim gelom že su prirodzenejšie…po kolkych dnoch ste mohli ist do prace?
Deda vysetrenia mozu byt max 2 tyzdne stare
Ja mám 450, najprv sa mi zdali obrovské a teraz po 5 týždňoch by som kľudne brala aj väčšie. Aspoň 500, alebo 550. Ale aj tak som spokojná, proti tým hráškom.
ahoj Zdeni, nemohla by si mi poslat foto? ja planujem tiez okolo 350ml.
ahoj baby ja mam termin 10.3 a stale sa rozhodujem nad velkostou doktor mi odporucil 300 ja uvazujem 320 a neviem aku značku tie co ste boli v chirmede tie cui ste si podla coho vyberali? ja uz sa strasne tesim nech uz to mam za sebou a je super ze existuje toto forum.
AJKA
Aj ja som bola v Chirmed. Ja mam meghan(inamed)okruhle,290ml. Ja som dala na neho,tiez som sa v tom nevyznala.
Ja mam 290ml,okruhle,stredny profil. Nemala som nic,0,supky des to bol. Som sice spokojna,ale prijala by som aj vacsie
Som po 11 mesiacov,ano isla by som do toho znova 
ahoj livka a tie ta kolko vysli mne hovoril ze ceny su od 24 do 28tisic ja chcem lacnejsie a gel je v nich tvrdsi ?
ahoj Ajka,
ja som sice nebola v Chirmede, teraz som tyzden po operacii. Mne doktor povedal 300 pripadne 325, ja som si dala 325. Nie je
velky rozdiel medzi 300 a 320, ja by som si
na Tvojom mieste dala 320 alebo 325, to je v
podstate 20 alebo 25 ml. Ako 25 ml striekacka. Ide tiez o to, kde ti ho bude davat, pod svalom je obmedzena kapacita velkosti, pod zlazu sa ti toho zmesti viacej. Zavisi od elasticity pokozky. Skus mu povedat nech skusi aj tych 320, a ked nie, tak ma k tomu dovod, preco ti chcet dat 300. Neboj sa aj s 300 ml su krasne prsia. papa, vela stastia
ahoj zdenka,
ja mam tyzden po operacii, 325 anatomicke pod svalom. Vsetko je ok, nebolo to nic strasne ani tie bolesti, modriny nemam ziadne. Skor ma znervoznuje ta stahovacia podprsenka, nemozem si ju dat dole, ani sa poriadne umyt, mam ju az zarezanu do koze.Ledva cakam ked pojdem na vyberanie stichov a budem ju mat chvilu dole. Ako si na tom po 5 tyzdnoch, co uz mozes robit, ako ti vyzeraju prsia atd…papa, vopred dakujem za odpoved
ahoj petra,
to sa tie prsia az tak velmi zmensia?
AJKA
mna vyzsla operacia 64,000 sk so vsetkym aj s posprdou. Myslim ze cena implosov zavisi od znacky a vyrobcu. A cenovo sa lisi okruhly od anatomickeho.
ahoj Deda,
ja mam operacoiu 13teho marca, ale v Novamede v B.Bystrici, tiez mi odporucili 300-ky anatomicke pod sval. Tak uvidime. celkom sa mi to aj paci lebo vyzeraju pri obrazkoch dost prirodzene…tak uvidime. Daj vediet ako to znasas po operacii. papa
Babulky najde sa nejaka co ma okolo 300viek anatomicke pod svalom co by mohla poslat foto?? mam operaciu 13teho marca a rada by som vedela co to bude zac… na niektorym strankach sa mi zdaju privelke… niekde zase male, alu velkost podprdy nosite s 300kami?? moj email je janainlondon@hotmail.co.uk dakujeem
ahoj jani.ja mam mat operaciu 12 marca a tiež asi 300ky.doktor mi povedal že su to take plne dvojky.aj ja som zvedava ako to bude vyzerať.kam ideš na operaciu?
ahoj vicki ja mam mat tiež 300 alebo 325 necham to na doktora.povedal že sa rozhodne pri operacii…ktore tam budu vyzerat lepsie.dufam ze to nebude moc na moju postavu.som štihla.mam 162cm a 48kg.tak uvidim.strašne sa bojim toho prveho tyždna…bolo to moc strašne?kolko si bola hospitalizovana lebo ja pojdem hned ten den domou…
Andrea,mňa si tiež najprv pomeral a povedal,že si to musi vypočitať.Vravel,že 300 bude priemer,že sa rozhodne priamo pri operacii.No a mam 325ml.Nechaj to na ňom,ale povedz si,že radšej viac ako menej.Ja som sa to dozvedala až po op.,čo tam vlastne mam :-).
Ako tak čítam tak každá druhá baba na Slovensku má už implantáty.Urobme si prieskum dávajú si robiť prsia skôr mladé babenky alebo tie ktoré už majú dieťa?Nepišete ani vek fakt by ma to zaujímalo.
asi skôr mladé, ale ja mám hodne cez :-))
ahoj deda,
ja som povedala doktorovi, ze nechcem ani nejake male, ani enormne velke, take normalne k mojej postave. Odmeral ma a povedal 300 al. 325
super, on ti vyskusa 325, a ked to nebude dobre tak 300. Ved je tam len malinky rozdiel. Ja mam 168 cm a 60 kg. Neboj sa nie
je to nic strasne. Myslela som si ze to bude horsie. Prvy den po narkoze som bola asi tak 2 hodinky este oblbnuta. Tiez som odchadzala v ten den. Sestricka mi dala taku specianu koselu s vreckami do ktoreho som si dala flasky, kde mi odtekala cez hadicky drenaz. Dali mi domov aj ibalgin 600 proti bolesti. Myslim, ze tie prve dva dni su neprijemne kvoli tomu ze mas tie hadicky, pri ktorych mas pocit stipania. Ony sa potom vyberu.Mna bolel chrbat, zo spavania. 3 noci som nemohla poriadne spat, lebo ja som zvyknuta spavat na bruchu. Ale to su take nijake problemy.Mam to mierne opuchnute, ale to je normalne, modrinu nemam ani jednu. Manzel mi pomahal vstavat z postele, a este k tomu mame aj 1,5 rocneho synceka /ja som na materskej/. Prezila som to v pohode, nicoho sa nemusis bat, tes sa len na nove a krasne prsia. Ked chceme byt este krajsie hehe, musime si nieco odrpiet.
pa, vela stastia