Rita,ja mam 26 a odkojene dve deti…
Ajoh “Weronkaaaa” ešte nie som objednaná, ale chcem ísť do Ružinovskej nemocnice. Už som bola na konzultácii, lenže hrozne sa bojím. No snád to zvládnem.
ja mam 24 a ešťe nemam deti ale chcem mať konečne vytužene prsia
ahoj vicki…mne nebude davat tie hadicky.pretože ja budem mat rez pod prsnikom a povedal že on to nedava iba ked sa robi rez pod pazuchov.a nebude mi robit ani normalne stehy ale povedal mi že v ich centre to lepia takym špecialnym lepidlom,že su po nom neni take jazvy ako po stehoch a že to lepidlo ma zamädziť aj infekcii…tak uvidim ako to dopadne.tiež mi povedal že mi da nejake silne tabletky od bolesti na prve 2 dni a nejake na spanie na noc.a že mi da aj antibiotika augmentin aby predišiel možnej infekcii…tak som zvedava aky bude vysledok…
Ja 34 a 2 deti
Ja som bola u Dr.Tršku v Cibamede v Prievidzi. On robi v Blave, ale chodieva operovat aj do Prievidze. Skus sa objednat na konzultaciu. Vela stastia!
Peťa, načisto s tebou súhlasím…ja mám len 350ml, i tie mi najprv pripadali ako melóny, teraz by som však určite zvolila 500ml…ale je to lepšie ako tie lentilky čo som mala :-))
Sweet 22 
Jasné, pošlem…mne tu baby veľmi poradili a pomohli, takže aj ja to urobím veľmi rada pre tie, ktoré sú pred 
Rita, ja mama 30 a 1 dieta
deda, to mi je trochu cudne, lebo ja mam tiez rez pod prsnikom, a mala som hadicky na odtekanie drenaze. Stehy mam samovstrebavacie, iba mi tam musia odrezat konce. Este raz vela stastia, a nech si hlavne ty spokojna
Zdenka,
vacsinou tu vsety pisete, ze Vam prsia pripadali na zaciatku dost velke, a teraz by ste pristali na vacsie. To je az taky velky rozdiel vo velkosti, ked ti prsia
odpuchnu? Dufam, ze nie. Ja som tyzden po, jedno mam viacej opuchnute, ale dufam, ze sa velkost po odpuchnuti tak velmi nezmeni
No a ja mam 39 a minimálne po nich túžim 10 rokov a mám dve deti.Ktovie či to nezostane iba pri tom túžení.
Pegy dakujem Ti pekne za odpoved aj za radu na tu stranku, ale nejako ma tam vsetci ignorovali, lepsie povedane, si pisali len medzi sebou, bo sa tam evidentne “poznali.” Ak by si mohla mi dat radu, a to som uz navstivila troch dr., jak si mam vybryt velkost? Predstavu aj mam, ake by som chcela, ale to sa mi paci na “druhych” a neviem, co by sa mi hodilo viac…a este prosim ta, da sa odhadnut velkost od ml? Dakujem…
Ahoj Vicky,prosimta mohla by si mi poslat fotku?Tiez by som chcela anatomicke,vyzeraju podla mna prirodzenejsie.Este som neni prestne roznodnuta komu pojdem, ale fotka by bola super, aspon by som videla vysledok:)Diky moc:)
sjuzan@post.sk
ahoj janula…ku komu idews na operaciu v BB???ak smiem vediet???aj ta DR premeral???
24 rokov, žiadne deti
36 a 2 deti.
Lucianka skus sa zaregistrovat.Mas moznost vidiet nase galeriu fotiek pred aj po op.ale musis poslat fotku pred a dostanes pristup.Ma to na strosti Liva.Bola si tam pod tym istym nickom?Urcite sa komunikacia rozhybe ak posles foto.Drzim palce.Aku ti odporucili velkost?Aku mas vysku,vahu a obvod pod prsami?
Lucianka klikni na Livin nick a zobrazi sa ti jej adresa