Plastický chirurg

Vicki tych par sekund sa nic nestane ,viem ze niektore baby si podprdy aj prali a tiez ich nesmeli dat dole.Mna tiez priserne tlacila tak som si ju uvolnovala lebo sa mi tiez zarezavala.Casom to prestane tak tlacit ked ti trocha odpuchnu

Pegy ja som sa tam aj zaregistrovala, ano a mam tam taky isty nick ako tu. No cize mam 169cm,50kg, pod prsiami 75 a a chcem take prsia ako ma silvia horvathova, ale od 350 az po 450ml…mi radili

ahoj Suzan,
rada ti ju poslem,ale som tyzden po operacii a mam ich este opuchnute. Velkost sa bude zdat vacsia nakolko su opuchnute /aby si nemala skreslenu predstavu/ a este ich mam okolo zalepene. Hned ako to bude mozne tak ti ju poslem, ok?

Pegy, pls este jedna otazocka, ked prsia odpuchnu je velky rozdiel medzi tym ake ich mam teraz a potom po odpuchnuti? Za kolko asi odpuchnu? Nechcem potom lutovat, ze som si mohla dat aj vacsie.

Vicki mne teda moc neodpuchli len klesli ,myslim ze by mali odpuchnut tak do 3 tyzdnov,nechces si dat foto do nasej galerie?

30r a 1 dieta :slight_smile:

Pegy velmi rada, ale som len tyzden po, este s leukoplastami. V utorok idem na kontrolu, tak predpoladam, ze mi uz len zalepia jazvy. Potom to bude mozne. Ale nemam fotku pred, iba bude ta po operacii.
Ako na to?

ajoj “bengoro” a u koho si bola?ale zvladnes to,verim tomu!:slight_smile: ked to aj druhy zvladli…:slight_smile:

Vicki to neva ze nemas fotku pred ja som si ju vypytala od lekarky a cez mail mi ju poslala ale mozes sa odfotit aj s leukoplastami aj take tam dievcata maju.Vyzsie som uz pisala ako na to

Ahoj Vicki,diky moc ze mi tu foto posles,si zlata:)mozes kludne aj neskor poslat ak to bude mozne ok?.Ja planujem ist na konzultaciu k Dr.Kacmarovi do BA,nepocula si nahodou o nom nieco?Ty si bola v Chirmede ak sa nemylim ze?
Pekny vecer prajem.
Suzan

Ah,sorry Vicki akurat tu citam ze si v Chirmede nebola:)u koho si bola na operacii?Dakujem papa

SUZAN
Ahoj ja som bola v Chirmed v KE u dr. Kacmara. Som 11 mesiacov po a mam 290ml okruhle,stred. profil. Okruhle pod sval Ti zrobia to iste ako anatomicke:-) moje vyzeraju prirodzene…

Ahoj Deda,

na operaciu idem do Novamedu v BB, mam mat anatomicke okolo 300viek pod sval…este ale stale nie som rozhodnuta na velkosti… Chcela som aby to vyzeralo nejak prirodzene ale plnsie… ai mi skor ide o ten plny tvar nez len take chabe kozky…proste nech to tam pekne sedi, radsej ako by som mala mat 4ky ciciny… ;o)

Zloduska, nie este ma nemeral… mam k nemu dojst den pred operaciou aby sme urcili vytuzenu velkost (plnost). operovat ma bude dr.cerven, mas s nim nejaku skusennost???

Ahojte baby,14.3 mam pl.oper.prs.Mala som ist v maji do Novamedu,ale z casovych dovodov to rusim.Tak mam skorsi termin u Dr.Ocenasa,je tiez z BB ale z Roosveltky.Chcem vas poprosit ci mi moze niektora poslat foto,Liva mi uz poslala,ma ich super,len ja mam mat nakoniec anatomy 280ml,pod sval,teraz mam slabe jednotky.mail andy76@zoznam.sk Diiiiiik

Ahoj LIVA ja som este ani neni sto percentne rozhodnuta ci chcem anatomicke alebo okruhle.len aby vyzerali prirodzene ale boli aj plne a pekne:)
Mohla by si mi prosimta poslat fotku?to by ma potesilo:)diky diky moc
sjuzan@post.sk

ahoj Janula,

ja mam tyzden po operacii, mam 325 anatomicke pod sval. Ja som povedala doktorovi, ze nechcem ani male ani nejake enormne velke, proste symetricke k mojej postave.Mam sirsi chrbat, 168 cm a 60 kg. Vies na kazdej babe, vyzeraju 300 inak.Zdaju sa mi super, aj ked su teraz este trochu opuchnute a stale sa formuju.
vela stastia

ahoj Suzan,
ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry. Velmi som bola spokojna, je to super doktor. Pripadne sa aj k nemu objednaj na konzultaciu a uvidis co ti povie on. Ja som bola tiez u viacerych a tento mi bol najlepsi. Ja mam anatomicke pod svalom 325, chcela som anatomicke lebo to vyzera prirodzenejsie. Ale ako tu citam, Liva pisala, ze ona ma okruhle pod svalom a vyzera to prirodzene. Sval si implantat sformuje. Vies, vlastne kazda sme ina, a kazda mame inu postavu. Myslim si, ze jeden a ten isty implantat by na kazdej zene vyzeral inak.
pa, vela stastia a poslem fotku

dakujem:)
moj mail je: pazitna.veronika@centrum.sk

Ahoj Vicki,
hej k Dr. Fabrymu chcem ist tiez urcite na konzultaciu, citala som vela ze je fakt dobry.Urcite pojdem min.k 2dr. na konzult.,ale neviem este kedy,kedze som v zahranici:( A trva to dlho kym Fabry objedna potom na operaciu? Kolko su u neho platila za celu operaciu komplet sumu?
Diky tesim sa na fotku:)
Dikes moc a pekny vecer prajem:)