Lucianka dostala si odo mna mail?
SUZAN
poslala som Ti mail:-)
ahoj Suzan,
ja som bola na konzultacii v januari, a vo februari som mala operaciu. On sa ma pytal, kedy by som chcela, len som to musela prisposobit menzesu. Lebo nemozes ist tesne pred a pocas na operaciu. Ale to urcite vies. Nemusis sa objednavat u neho 3 mesiace dopredu. Ved uvidis co ti povie. ko je na tom s terminami. Ja som s nim komunikovala prostrednictvom mailu. Napis mu a uvidis. Svoju adresu ma na ich stranke www.posoniumclinic.sk
Ja som platila 86.000, za vsetko analgetika, narkoza, operacia, podprsenka…
Pravda je, ze anatomicke su drahsie ako okruhle, a myslim si ze to zavisi od ml. Povrch implantatu mam drsny nie hladky, je to lepsie kvoli prijatiu implantatu organizmom, ze vraj. A myslim si, ze je to drahsie ked je pod svalom ako pod zlazou. Ale v podstate Ti to on vsetko porozprava a poukazuje. Je velmi mily a trpezlivy, bola som tam asi hodinu. Ta cena je taka stredna, citala som o sumach aj za 65tis aj za 100tis. Takze,skus sa u neho objednat prostrednictvom mailu. Vela stastia a ozvi sa ako si dopadla, papa
Suzan, este nieco od ma ceny od 75tis do 86tis.
ahojte babulky,
nezvycajna otazka, opuchali Vam niektorej ruky alebo nohy, od toho, ze ste mali tu stahovaciu podprsenku?
Ahoj vicky.
Takze ceny ma celkom v pohode.Mne ide len o to aby to bolo kvalitne spravene,a bez komplikacii:)ja som si s nim uz pisala cez mail a dohodoala termin,ale potom sa mi uz nedalo k nemu dorucit mail:( tak to budem este skusat,alebo mu zavolam a je.
Prosimta a aky je rozdiel medzi drsnym a hladkym povrchom implantatu??
No a operaciu by som ja chcela az niekedy po lete,september-oktober.Ked uz nebude horko:)
A citala som ze baby sa uz teraz objednavaju terminy na september.
Diky moc za odpoved a ozvem sa:)
Diky moc LIVA,prisiel mi:)
ahoj Suzan,
mne tiez neprechadzal k nemu mail ked som mu odpisovala naspat reply, musela som napisat novy mail opat na jeho adresu. Uvidis ake bude mat volne terminy. Ja som si to dala urobit teraz, lebo som este na materskej do oktobra, a cez leto som uz chcela mat pekne prsia heheh. /Ze vraj, po 6 mesiacoch sa moze opalovat, tak to tak akurat vychadza./ Tesim sa, ked si budem moct kupit hocijake plavky, ktore mi padnu do oka a nie nejake push up… ahoj :o}, este raz vela stastia a nech si spokojna
ajojtee
tak uz som vyse tyzdna po… mam to podla mna velmi pekne… trochu vyssie este,ale budu krasne… 
ahoj Karla ja mam termin o 3tyzdne a kde si bola na operaciu a ake mas velkost, znacku ja este niesom dohodnuta s lekarom na znacke a neviem sa rozhodnut
Ahoj, prosím Ta možes mi napisat ci to bolelo a ci to boli aj teraz, prosiim. A podla teba kedy by som mohla ist po operacii do roboty. Ma m robotu v kancelarii.Podal tvojich pocit mi to skus napisat. Dakujem Ti moccc. pa
Ahoj. Prosím, napíš mi ak môžeš, ohľadom bolesti, prebratia sa z narkózy a tak. Tiež to chcem absolvovať, ale strašne sa bojím. ako sa cítiš teraz?
Má to niektorá z vás na splátky alebo ste všetky platili v hotovosti?
no ked som sa prebrala po operacii tak som strasne kricala ma sestricka musela risit, je to strasny tlak na sval,keym sa roztiahne tak 2 dni to asi trva…ale ja som divna, na druhy den som vyskocila z postele a sama som sa obliekla,ostatne baby cakali na sestricku…ten tlak treba vydrzat. dnes som prvy den v praci. a operovali ma min stvrtok…7.2.takze ano… ale je to individualne,ja som uz skoro uplne fit,aj ked ma to obcas trocha zaboli…
ahoj kosi, hore vyssie som to uz napisala… strsny tlak na hrudnik,ale kazdou hodinkou je to lepsie, ja som sa aj sama posadila na druhy den,aj ked mi to trvalo asi 5 minut
neboj sa toho…isla by som do toho aj druhy krat.len teraz by to tzak uz nebolelo,lebo sval je uz natiahnuty… stoji to za to,su naozaj krasne…
Neukazuje mi to mail, tak skúšam, ospravedlňujem sa. Snáď teraz.
Karla gratulujem!!Tak si spokojna to je ok!Som rada ze si s dr.spokojna ,poslednu dobu tu nemala velky uspech.
Pegy, aká to je stránka, aj sa chcem mrknúť. Diky.
ahoj pegy
dakujem!!! hej…pozerala som…ale spravila to naozaj krasne a hlavne nema predsa ziaden dovot kazit nieco niekomu,ale uprednostnovat niekoho, a aj teraz ked som po,mozem jej hocikedy zavolat,uz som jej aj parkrat volala a trpezlivo mi vsetko vysvetlila. je to naozaj odbornicka, takmer mi uz po vyse tyzdni nevidno rez. keby mi netrcali z koncov snurky stehu,tak si to hadam ani nikto nevsimne…
chcela som napisat,alebo uprednostnovat niekoho…nie ale uprednostnovat :)) to by mohlo vyzniet cudne zasa pre niekoho