haha jozko ty si iny humorista… :))velmi si ma pobavil…
a okrem ineho… pamatas si ked si mal 15,16 rokov? aj ty si patril k tym vypatlancom,ktory videli plochu babu a hovorili jej vetu… ze ani ludia bez noh nenosia topanky tak naco nosi podprsenku?aj vy mozete za to,ze sa baby zle citia a vytvarate im komplex,ze nemaju to co by mali mat,aj ked ziadna za to nemoze…a teraz to bude odsudzovat??? ked dievca dospeje robi to hlavne pre seba,ked ide na plastiku,ale za chrobaka v hlave mozu vzdy len chlapi… vam vtaka v trenkach nevidno,ale nam vycpatu podprdu ano! jezis normalne by som ti obuchala hlavu o stenu aby si dostal rozum…
chvala bohu ze existuju aj normalny chlapi…moj priatel sa tesi so mnou, tesi sa ze som stastna…
poslala som ti fotky. posli mi tvoje
ja som tiez v pohode, ja som na materskej dovolenke, takze som doma a s malym mi musi pomahat rodina. Neprijemny mi bol druhy den ked som mala drenaze, ale potom v pohode, myslela som, ze to bude horsie. Lekar mi povedal, ze po 2 tyz. mozem pomaly dvihat ruhy. Mam to este opuchnute, jedno viac a druhe menej.Ledva cakam, nech mi to uz odpuchne a budem moct zacat cvicit. Ide mi na nervy ta podprsenka. Zajtra idem na kontrolu tak sa uz dufam, bude moct cela hore osprchovat. Trochu mi puchli nohy a prsty na nohach. Mozno z toho, ze ma stahuje ta podprsenka. Neviem, ale inak vsetko ok.
fakt? a ako ti to vyzera? si spokojna? kde si bola? teba este boli? cim si natieras prsia??
vela otazok 
videla som…poslem ti zajtra ,oki? lebo nemam v tomto compe v praci ziadne…musim ich tam dostat a nemam tu kablik…
ale urcite ich zajtra mas…
ok:)
kosi,
ja som mala operaciu 7.2, 325ml, pod svalom anatomicke. Tie drenaze trochu pichaju, ked ich mas tam zavedene. Ale nie je to nic strasne. Ked to vyberaju je to trosku neprijmne. Je to v pohode neboja sa. Vela stastia
suhlasim, uplne, pod pazuchou to moze byt viac vidno, predsa v lete nosime tielka:) cez bradavku sa mi to nepaci - teda niekedy je to dobre ale videla som par kociek co im tam ostali jazvy po stichoch aj jazva okolo bradavky - ono to potom vyzeralo ako ked deti nakreslia slniecko:) pod prsom to nevidi nikto (resp. len niekto special…lol) tak mi to pride ako fajn cesta. este je sposob cez pupok - je to nove, asi to este robi malo doktorov, neviem ako na slovensku, ale ja si myslim, ze to musi viac boliet.
som velmi spokojna, ja to mam este okolo zalepene, opuchnute, je neprijemne ked mi ta podprsenka tlaci na tie zalepene jazvy, a ked som taka stiahnuta.Uz skoro vobec nic necitim, iba niekedy. Podobne ako ty. Zatial si nenatieram prsia, uvidim co zajtra, ked mi to odlepia.
Tak baby, dneska som sa bola objednať na konzultáciu, mám 4. marca, takže už som definitívne rozhodnutá, že to chcem podstúpiť. Ste zlaté, že sem prispievate, hrozne ma to podporilo a menej sa bojím. Ale aj sa strašne teším:))
podla toho co som videla (a bude sa ti to zdat asi divne) okruhle pod sval vyzeraju prirodzenejsie ako anatomicke, a su aj najcastejsie pouzivane. anatomicke maju jednu velku nevyhodu - mozu ti casom sposobit nepravidelnosti a rozne zakrivenia. implantat sa moze v tele otocit na stranu, resp. pohnut, ked je gulaty neni to vidno, pri anatomickom som to videla vela krat. prsia su potom rozne zakrivene - viac ci menej. netvrdim ze sa ti to stane, len som ta chcela na to upozornit. moze sa to stat aj po rokoch. najcastejsie sa pouzivaju silikony, gulate, s drsnym povrchom, stredne vysoke a vysoke.
karla,mozes mi poslat fotky pred a po?
ahoj Natalie,
dakujem za uverejnenie tej stranky, super je. Je tam naozaj vsetko. Pekny den
implantaty s drsnym povrchom boli vyvinute ako reakcia na kapsularnu kontrakciu - zjazvenie tkaniva vnutri prsnika okolo implantatu. kapsularna kontrakcia ma rozne stadia a sposobuje stvrdnutie prsnikov a ich postupne zmeny tvaru - telo zacne okolo implantatu nekontrolovatelne vytvarat jazvove tkanivo. pri drsnych implantatoch by sa tomu malo zabranit, telo by malo k nim akoby prirast. drsne implantaty sa pouzivaju v poslednom case, zatial studie nepreukazali vznik kapsularnej kontrakcie pri drsnych implantatoch, resp. riziko je omnoho mensie. pri hladkych implantatoch sa da kapsularnej kontrakcii predchadzat masazami
super…
tesim sa…urcite nebudes lutovat…kde si sa objednala?
este ich nemam v compe… zajtra,oki? napis maila… 
jj…aj ja som videla okolo bradavky vela skaredych jaziev
a podla mna to moze aj bradavku znecitliviet a ja na svoje dtupliky nedam dopustit :)))
inak nechapem ako to mozu davat cez pupok :)) som to tiez pocula,ale neviem si to teda predstavit,vymyslaju podla mna aj zbytocne veci…na bruchu vidno jazvy hadam najviac… aj ked male…a ked uz budu vsetci vediet,ze sa to da dat aj odtial,neutaji to ziadna baba…
to nemaj strach:) to je normalne ze jedno odpuchne skor ako druhe:) na zaciatku sa ti to zda velke podla mna lebo su tvrde, opuchnute a nie velmi prirodzene a potom - hej! nemala si prsia a zrazu mas! jasne ze sa ti zdaju velke:) ked ti odide opuch, zacnu ti prsia klesat (hovorim o implantatoch pod sval), sval sa zacne uvolnovat, takze sa ti zacnu pekne plnit v spodnej polovici. takze to znamena ze sa ti v priebehu tych siestich tyzdnov az dvoch mesiacov vyplnia zdola, cize ak si kupis podprsenku hned po operacii, mozno ti o tych sest tyzdnov bude mala:)
Ja som z Trnavy a kliniku mám asi kilometer od bydliska, takže som neuvažovala nad inou a aj baby odtiaľto mi ju odobrili, je to Euroclinic.
drzim palce:)