som rada, ze som pomohla:)
mozes si prezerat fora aj ked nie si zaregistrovana, ked sa zaregistrujes mozes sa aj zapajat:)
pekny den aj tebe
Karla ani ja som ich nemala a ani nejak modriny nie sadli mi tak do 4 mesiacov ,ja som ich mala tiez dost vysoko ale ja mam gulate pod sval.Ježovitova tie dreny asi nedava.Ak chces poslem foto ale ja mam az 500ml.
super…tak drzim prsiky 
ja som tu operaciu videla v telke. robi sa to ale iba so saline (solny roztok) nie so silikonom. rez sa robi cez pupok (z vnutra), potom sa takym nastrojom vyhlbi tunel cez brucho pod kozou az do prsnika, tam sa vytvori priestor pre implantat. potom tam vlozia implantat tym tunelom (pod kozou na bruchu) a ten az ked je na mieste naplnia solnym roztokom. musi to boliet ako prasa podla mna! a ja tiez nie som velky fanusik saline implantatov - mozu prasknut a vytiect - splasne ti prsnik a musis ist predcasne pod noz, a tiez nie su take prirodzene na dotyk ako silikon pretoze su primakke…
jasne posli mi…aj ja ti zajtra poslem
a ona ti davala okruhle? ty si si ich pytala,alebo? lebo mne hned povedala anatomy…
Karla kuk na mail
super, potesila si ma. Moj mail vickinka6@gmail.com. Dakujem. Ja mam zatial u doktora len tu pred, ked budem mat obidve poslem ti tiez. pa,pekny vecer.
ajoj kosi:) drzim palceky:))
Pegy, nedoslo mi nic, tak prosim ta ak mozem, poslem ti zajtra na ten mail, z ktoreho mi dosla odpoved… a dam tam aj foto pred…aspon uvids…dakujem…pekny vecer
Ahojte Karla a Vicki,Uprimne vam kocky zavidim,ze uz mate po tom.Mna to caka o mesiac.Mozete mi napisat ake ste mali miery pred opkou?Ja mam mat tiez anatomy pod sval a stale"mi vrta v hlave velkost".Ja mam 169cm,54kg,pod prsiami 73 a cez 83,slabe jednotky,ktorym dala zabrat moja mala"upirica".Doktor mi odporucil 280ml{ze 300ml by bolo moc}.No ja stale rozmyslam,ci to bude dost.Vsak nech uz mam"kozy",ked som o nich vzdy iba snivala.Diiiky baby
Tuším máme všetky rovnaké alebo podobné postavy:)) Ja mám tiež tak, aspoň môžem dopredu očakávať, čo mi asi doktor navrhne, príp. to porovnať.
ahoj jasne… mam 177 cm tusim… a 58 kil. obvod som mala 79 cm pod prsiami a ani nie jednotky.ked ces mozem ti poslat foto pred a po…ked das maila. mam 325 ml a mne to uplne staci…a myslim ze k tvojej vyske to bude ako doktor vravi akurat…
pekne
a mas pravdu,ze vobec nevyzeraju tak velko…to som dost prekvapena :))
Ahoj Karla,bola by si zlata keby si mi poslala foto,aspon si urobim nejaku predstavu.Mail andy76@zoznam.sk,este raz velke dik
ahoj Ajina,
ja mam 168 cm a 60 kg, takze ty si odomna stihlejsia. Ja som mala tiez slabe jednotky, v podstate to sa neda nazvat ani slabymi jednotkami. Mne doktor povedal 300 pripadne 325, ze viac sa mi tam nezmesti. Vies on musi brat do uvahy tvoju elasticitu koze a velkost prsneho svalu, aby ti prsny sval prikryl cely implantat. Ked mas implantat pod zlazou, tam nie je take obmedzenie vo velkosti ako ked sa dava pod svalom.Ja som mala dost velky prsny sval, povedal doktor, lebo cvicievam.Podla toho, co som ti citala, vacsina bab tesne po operacii hovori, ze sa im zdaju prsia velke a postupne ked sa mi usadia, hovoria, ze si mohli dat vacsie. To sme proste my zeny. Mozno ja to budem potom hovorit tiez. Ale kazda mame nejaku inu kapacitu na velkost.Ja si myslim, ze radsej pocuvni doktora a pripadne mu povedz nech vyskusa pri operacii tie vacsie,alebo chod este k niekomu inemu a uvidis aku velkost ti povie druhy doktor. Ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry, super doktor. Som spokojna. Ked chces, vyskusaj jeho. Ja idem prave dnes na kontrolu. Papa, vela stastia a ozvi sa ako si dopadla.
VICKY kuk poslala som foto
Ajina… poslala som…
Ajina,
mam zatial len fotku pred, ked budem mat obidve poslem ti. pa
ahoj Karla…tak ako? zavidim ti že už to maš za sebou.myslela som na teba ako si dopadla a ako to znašaš…už som sa nevedela dočkať kedy budeš na nete.si spokojna?nemohla by si mi poslať foto na moj mail?vieš lebo ja mam mať tiež 325 pod sval anatom.bola by som ti moc vdačna.boli tie bolesti moc silne po operacii?po ake dobe si išla do prace, lebo ja planujem že budem doma 12 dni.bude to stačiť? viac volna mi asi nedaju…moj meil je ghettto6284@azet.sk