Plastický chirurg

ajoj poslala som… som do nich uplne zalubena…strasne sa mi pacia… :)) a kedy ta to caka? ja som 12 den sal do prace…vcera prvykrat ale zvladla by som aj skor…uplne v pohodicke :slight_smile:

ahoj kosi…povedali ti v tt predbežnu cenu?lebo ja som tiež z tt a bola som sa tiež informovať v euroclinic ale bola som aj v ba a asi pojdem do ba…teda vyzera to tak…termin mam 12.03.v tt mi povedali sumu 89000 a v ba 68000.davam si anatomicke pod sval 300 alebo 325.doktor mi povedalže sa rozhodne pri operacii ktore mi tam budu lepšie sedieť.meriam 162 a mam 48 kg.tak sama som zvedava ako to bude vyzerať.

ja to mam mať 12.03. a ako si to zvladala po operacii,mne tiež povedal doktor že mi tie hadičky nebude davať,že on to nedava?kadial maš rez?ja ho mam mať pod prsom.

zatial mi to neprišlo.napisala si dobre tu meilovu adresu?lebo ja tam mam až tri tečka.ghettto6284@azet.sk

aj ja mam mať eurosilicon a davala si si tie mekšie alebo tie tvrdšie,mne doporučil doktor tie mekšie…

myslim si že su krasne.ta fotka pred mi pripomina moj hrudnik teraz a už sa tešim ked bude vyzerať ako tvoj v tom bielom tielku.tušim si to navydržala a dala si si tu podprdu dole skor.aj ked iba na chvilku.ani sa nečudujem šak všetci tu pišu že neni moc pohodlna…ja to krasa…tešim sa za teba…

dakujem… :slight_smile: no mne povedala lekarka ze si ju mam davat kazdy den na hodinku dole… takze to dodrzujem. jj aj mne sa strasne pacia… :slight_smile:

aj ja mama pod prsom… ved je to na fotke cica :stuck_out_tongue:

Ahoj deda. No, tá cena je teda lepšia. Lenže ja si neviem predstaviť, že po op sa trepať z BA do TT. Asi budem šťastná keď budem za 5 min. doma. A v tt ti navrhol aké imploše?

A tá cena sa odvíja asi od značky. V tt dávajú myslím Mentory, ktoré sú vraj veľmi kvalitné. Tak keď už do toho idem, tak nech to stojí za to.

ahoj!
poslala som ti mail:)

uz som aj odpisala… :slight_smile:

Ajooj Karla!! mohla by si aj mne poslat fotku?? tak pekne hovoris o nových prsiach, že by som sa pozrela na to aj ja!! :))Ináč ja mám termin len 8.aprila a plánujem aj ja 325ml pod sval!Ked mi to pošleš, tak ti dakujem velllmi pekne!! :)) pa anico22@azet.sk

ahoj ANI …uz som ti poslala… :slight_smile:

díky pekne , mala si pravdu-su suuuper :))) ja ti len gratulujem!!si zlatá, že si mi to poslala!! pa

KARLA
a kedy posles do galerie svoje foto??? pochval sa aj nam .) Livaa

Babulky, ktoré ste už po operácii, chcela by som vedieť, či vám nebolo po narkóze nejako zle, či ste nevracali a pod (alebo ste nepočuli o takom prípade). Strašne sa tohoto bojím. A ako je to s jedením a pitím, kedy ste mohli prvý raz a tak. Asi čudné otázky, ale prosím, napíšte mi. Vďaka.

ahoj kosi.no ja som v tt nebola na konzultacii a le iba som sa informovala na recepcii kolko by ma stali anatomické.ale kamoška tam ide 3.3. na konzultaciu…ale kamoška ma opačny problem…chce si nechat prsia zmenšit…každa mame nejake trapenie…a odkial si ked si sz tt?ja som z linky

tu fotku kde bol ten rez som videla až po tom čo som ti napisala…

Karla, prispej na Rajce;)