Plastický chirurg

Ahoj Vicki,Mas pravdu,to sme my zeny,vecne nie sme spokojne.Ale vzdy lepsie ako tie"mandarinky"co sme tam mali.{ja sice este mam}.Aj mne dr.hovoril,ze si mozem dat ajpod zlazu,ze sa tam viac zmesti,ale nakoniec som ho nahovorila pod sval.Dufam,ze budem spokojna,tak sa baby majte a dik

ahoj vicki.mohla by som ta poprosit aby si mi poslala foto pred a po?ak sa da? moj email ja ghettto6284@azet.sk .bola by som ti moc vdacna lebo aj ja mam mat take ako ty…teda urcite nebudu take iste ale vieš ako som to myslela…325 pod sval anatom.vopred dakujem…

Aha, no škoda, že si nebola, možno by ti povedal, že stačia guľaté, tie sú lacnejšie. Napr. ja chcem také, ak to bude možné. Ja som z Prednádražia 2.

ahoj karla ja idem na operaciu 12.3. anatom 300 alebo 325 pod sval.bola by si taka dobra a posla la by si mi foto po?dakujem vopred… ghettto6284@azet.sk pozerala som si tu stranku co si doporučila a jedna vec ma tam šokovala.tie velke prsia čo su na nich dvorce uplne zahnisane a sama chrasta.ešte stale ma strasa…bolo to strašne ale su tam aj pekne fotky…

ja som sa rozhodla pre anatomicke lebo vyzeraju prirodzenejsie…ale to zavisi od tvaru prs a od celkovej postavy…niekedy aj gulate vyzeraju ako anatomicke…tak tie gulate su v tt lacnejšie.tie mi povedali že by stali tak asi 70000 a tie anatomicke 89000.

pre natali.tento odkaz mal byt pre natali a nie pre karlu…už som taka popletena.sorry za preklep.natalii posles mi prosim ta foto po? ghettto6284@azet.sk

Ako si spokojna? Aky je a ake ma ceny? Napis mi prosim ta…uvazujem nad tym ze k nemu pojdem…asi sa tak dlho necaka ako u Cervena,co?Kedy si bola na OP?Je dobry? Dakujem za reakciu JASMIN :slight_smile:

ahoj kosi,
zvracanie po narkoze je normalne, viem o vela pripadoch. ja sama som ten problem nemala. ked ides na akukolvek operaciu v plnej narkoze, den pred si daj skoru veceru, a od polnoci uz nic nejedz ani nepi, ani rano (ani vodu) - je to otravne ja viem (skoro som zjedla lekara…lol) ale ide tam o to, ze u vela ludi narkoza vyvolava vracanie, tak musis mat uplne prazdny zaludok, aby si sa im nepovracala na operacke a nezacala sa tym dusit. takto tomu predides. ja som nastastie nevracala vobec, hned ked som sa zobudila, chcela som pit, nechceli mi moc dat, iba po troskach, ale som si stale pytala znova, po narkoze, ked ma zobudili som vydrzala hore iba asi 5 minut, hned som zasa zaspala, asi o dve hodiny na to som sa zasa zobudila a zasa som chcela pit, vtedy usudili,ze som ok, odviezli ma na moju izbu, tam mi dali vodu, a ked som im ukazala, ze vypijem kludne pol litra a nevraciam, tak mi doniesli dzus a keksy, a asi o dalsie dve hodiny som uz vecerala. takze sa neboj, sama uvidis, kazdy je iny, ja som s tym nemala problem. tak ako som nemala jedinu modrinu, este v ten vecer som sa sama umyla a rano na druhy den som uz isla na wc sama.

Ahoj Karla prosimta bola by si taka dobra a poslala aj mne fotku?:)To by si bola mila. tiez by som sa rada pozrela:)aspon si to dokazem lepsie predstavit,chystam sa v koncom roka na operaciu.
diky moc a moj mail je z.sikulova@centrum.sk
Pa Suzan

Fúha, no to si ma nepotešila, ja mám z vracania úplnú fóbiu. Ale zas je fakt, že keď nebudem mať čo, tak by som nemala. Ale čo keď pôjdem na op až nejako poobede, veď umriem od hladu, to mi zas bude zle z prázdneho žalúdka:(

ahoj kosi… mne nic nebolo je to podla mna individualne. nedali mi jest az o nejakych 8 hodin… a pit len par glgov a to asi po 2-3 hodkach…casovo som bola mimo tak neviem…ale zle mi z toho nebolo…riesila som skor tlak na hrudniku :)))

:slight_smile:

ajoj LIVA.no jasne posli mail a poslem ti foto… :slight_smile:

KARLA
ved si mi uz posielala svoje foto pred a ze potom posles svoje foto po…ved na zdravie.sk sme si pisali…dik

kosi
no ved sa neboj:) mne nebolo zle vobec (ako som napisala vyssie), a z prazdneho zaludka nebudes mat co vracat. to ti musi povedat tvoj chirurg a tiez anesteziolog ako dlho nemas papat a pit pred tym, ja som mala operaciu rano o 9:30, do nemocnice som prisla na 8. tak sa to dalo vydrzat:)

Ajina,
presne tak, pod svalom je to podla mna lepsie, lepsie mas zafixovany implantat, aspon tak som o tom citala. vela stastia, a urcite budes spokojna. Ja som si ich vcera videla konecne odlepene a su super. Teraz som prestastna, ze mam konecne vytuzene prsia a budem si moct kupit hocijake tricko, plavky…

Ahoj Kosi,
predstav si, ja ked som prisla domov, dobre som zvracala. Ale to je normalne, niekto ano, niekto nie. Bola som si vsak na vine sama, lebo som bola strasne smadna a hladna a hned som sa najedla a napila. Keby som vydrzala urcite mi zle nie je. Neboj sa, nie je to nic strasne. Mas sa na co tesit, kludne by som si to zopakovala viackrat. Nemas sa coho bat, naozaj, tes sa, ze budes mat vytuzene prsia. Ja som 13 dni po a je mi super

Babenky,
ja som si vcera konecne videla po 12 dnoch moje vytuzene prsia bez leukoplastov. Bola som strasne stastna, ved urcite to poznate.Konecne sa mi splnil moj velky sen.
Tie ktore mate este pred, nemate sa coho bat naozaj, je to naozaj super, tie bolesti vobec nie su strasne. Budte stastne, ze ste jednou z nas, ktore sme sa rozhodli skraslit. papa, vela stastia

ahoj vicki :slight_smile: posles foto?

mne si neposielala foto… :frowning: pegy mi posielala…