teda som chcela povedat ze ja som ti neposielala foto…
a na zdravie.sk anio niesom…
vicki,to ti verim,ze si uz stastna.Ja som mala mindraky cely zivot,sice pred tehotenstvom som na tom bola kapanek lepsie,chodila som cvicit tak boli aspon pevne.Ty si tiez na MD?Ako to zvladas s babom?Ja mam 16masacnu"herecku",rodina je uz sice zmobilizovana,tak dufam,ze to bude ok.Nevadilo by ti,keby si mi aj ty poslala fotky?Bola by som povdacna,dik a drz sa.
natalie mohla by si mi poslat prosim ta foto po?mna to caka 12.3…moc dakujem ghettto6284@azet.sk
vicki ahoj.bola by si taka dobra a poslala by si mi foto po operacii?vopred dakujem.deda ghettto6284@azet.sk
Vicki prispej k nam na rajce!!
poslala som ti fotky…
vycalila si mi usmev na tvari:) viem presne ake to je, vidiet ich prvy krat tak naozaj:) pockaj este ked ti zmaknu a ked o par tyzdnov klesnu - budes do nich zamilovana:) tiez by som isla do toho znova. ani som nemala nejaky pocit hroznej bolesti, nic take, to moje kramy kazdy mesiac su omnoho horsie! skor take nepohodlie, tak asi by som to opisala. ale to tiez len chvilu. urcite to stoji za to:) posli mi fotku ak chces. natalie.natalie20@yahoo.com
tesim sa s tebou:)
dakujem natalii za foto aj ja som ti poslala foto na e-mail.ale iba pred
ahoj ajina,
jasne, ze ti poslem. Este predtym som si zapisala tvoju mail. adresu.Je to andy76@zoznam.sk ? Len cakam na fotky /pozicali sme fotak/Lekar by mi mal poslat fotku pred a v priebehu bud. tyzdna by som ti ich mohla poslat /pred aj po/, ok? Ja som tiez na MD, mame 17 mesacneho syna, prvy tyzden mi pomahal manzel, teraz svokra a potom tyzden mama. Takze po 3 tyzdnoch po operacii budem sama, uz teraz sa toho bojim. Ale dufam, ze to spolu so syncekm zvladneme. Nic ine mi neostava. Do postielky ho ucime ist aj vyliezat sameho cez tie tycky. Prebalovat ho budem musiet na zemi, a na jedenie mu budeme musiet kupit malu plastovu stolicku so stolikom, aby som ho nemusela dvihat /dufam, ze mi tam bude sediet a nebudem ho musiet nahanat po celom byte s lyzickou :o}. A von mozem ist s nim len bez kocika. Dufam,ze sa nic nestane. papa, drzim palce a vela stastia.
ahoj Pegy,
uz som asi tyzden zaregistrovana na stranke zdravie, aby som mohla poslat fotky na Livu. Doktor by mi mal poslat fotku pred /cakam, uverejnila by som tam zatial tu/ a bud. tyzden sa uz musim konecne odfotit, kedze sme pozicali fotak. papa, pekny den
Natialie, dakujem za mile slova, potesila si ma. Jasne, ze ti poslem fotku, ale az v priebehu bud. tyzdna /kuk hore, pozicali sme fotak a cez mobil to nie je ono/. Natalie ked mi zmaknu a klesnu, nebude dufam, velky rozdiel medzi tym ake su teraz a ake budu potom? Mam to este hore opuchnute. Papa, pekny den
ahoj karla,
nezabudla som, dnes som pisala doktorovi, nech mi posle fotku pred. A v priebehu bud. tyzdna sa musim konecne odfotit /pozicali sme totiz fotak/ a cez mobil to nie je ono /skusala som to/.
Co som slubila to dodrzim. Mam ved tvoju adresu. pa, pekny den
Suzan,Natalie,Pegy,Karla,Ajina,Deda, Liva
fotecky poslem bud.tyzden /pozicali sme fotak a cez mobil to nie je to/. A cakam este na fotku pred od doktora. Babulky mam napisane vase mailove adresy. Iba mi chyba tvoja Pegy, ale ved to uverejnim na rajce, ked to poslem na Livu. Budem potom velmi rada, ked mi aj vy poslete obratom Vase fotky. Papa, pekne dni
ahoj tak už dva krat som ti to poslala a stale mi chodi meil od administratora yahoo že sa ospravedlnuju ale meil nebol odoslany tak neviem prečo.nemas aj inu meilovu adresu?
Júj, takže ak budú vyšetrenia dobré, 19.3. ležím na stole. Ja asi umrem, taká som vyklepaná, ale aj sa hrozne teším. Som to zobrala hopem, nech už to je. Super, že nemusím toľko čakať, veď by som sa zbláznila:)) Ale aj tak asi dovtedy nebudem poriadne spať, už sa mi týždeň sníva len o prsiach a je to to prvé, čo ma napadne, keď rozlepím oči:)) Aj vy ste to tak prežívali či len ja?
tak už sa to tušim poslalo
Babulky ktore ste pred mame foto na rajce prispejte fotkami pred je tam asi 20 dievcat po zakroku -mozte mrknut!!
ja som prispela vcera…ale iba foto pred
oki…budem sa tesit na fotecky :))
Kosi, ja som bola na konzultacii zaciatkom januara a 7/2 som mala operaciu. Kazdy den som mala plnu hlavu len poprsia. Na obrazkoch, v televizii vsade som si vsimala len prsia, s predstavou ake budu asi moje. To uz bolo fakt chore hehehe. Den pred operaciou som vobec nespala. Stale som si myslela, ze mi nieco do toho pride a nebudem si moct splnit svoj sen. Zacala som verit, az ked som tam prisla, dali mi tabletku na “dobru naladu”, preslo 50 min. operacie a ja som tam lezala s novymi prsiami. Az je to neuveritelne. Ale je to super a tak krasne. Prajem Ti vela stastia, a vysetrenia budu super, neboj sa.