Plastický chirurg

VICKI
super ze posles svoje foto,aspon juknes na ostatne baby co su po:-) tesim sa

babenky,
mozete mi niektora poradit, ci si mozem kremovat prsia s telovym mliekom Nivea, alebo radsej nie? /som 13 dni po, a jazvy mam zalepene/

Prosim a aka je ta stranka,ked su fotky pre a po.Dakujem moc krat,nika

Ahoj Pegy,ako si mozem pozriet tie fotky v galerii na zdrvie.sk?som tam aj zaregistrovana.
Diky moc

super to už maš aj termín operácie?ešte pred konzultáciou?sa mi zda že si spominala že ju maš 4.3.

Ahoj Vicki,ano,tu moju mail.adresu mas dobre napisanu,budem sa tesit na foto.Este aj to moje dieta sa"neviem preco"smeje ked si dam dole podprdu{vzdy si poviem;Moja zlata,ty sa smejes a mame je do placu"}Ale uz nie nadlho,haha.Aj u nas si berie 2tyzdne volno svokra,pomoze aj manzel a aj nasi.Maj sa zatial pekne,pa

asi blblo yahoo lebo uz to tu mam:)

moja aky bude rozdiel tazko takto povedat:) ja som 3 tyzdne po tak ti poviem moje zmeny - asi od 9 dna zacali maknut, teraz uz su makke, nie este uplne ako pred tym ale uz tak na 90%, postupne klesaju - ako sa uvolnuje sval - takze v dolnej polovici sa pekne zagulatuju, jazva sa prekryva, a horna polovica sa pomalicky vyrovnava - dufam, ze sa vyrovna co najviac, zatial su stale dost okruhle z hora - takze vyzeram ako v push-upke all the time:) ale trva to 2-3 mesiace, ked je implantat pod svalom, kym sa uplne usadi, tak som kludna:) drzim ti palce, nech su presne take, ake by si chcela:)

kludne mozes, ja pouzivam tiez niveu, uz odkedy mi dali dole obvazy. na jazvy ale MEBO - specialny krem na jazvy. kremuj si ich 2-3x denne, aj jazvy aj prsia - koza sa ti jednoduchsie uvolni ked bude dobre premastena:)

hehe:)) to si viem predstavit… to asi vsetky tak, vies co mne pomohlo toto prezit? snaz sa co najviac zamestnat niecim inym, chod von, medzi ludi, kt. nevedia, ze ides na operaciu - tak sa o tom aspon nebudes bavit 24/7 a rychlejsie ti to ubehne. nebudes na to stale mysliet. ja som sa snazila mysliet na to co najmenej hned ako som sa na 100% rozhodla, mala som po konzultacii a stanoveny datum, dovtedy som si nastudovala vsetko, potom som sa to snazila brat ako uzavretu, hotovu vec, a vypustit to z hlavy. aj mi to islo, len moj manzel to nevedel vypustit:))

Ahoj, chcela by som sa spytat ako dlho sa musi po operacii nosit da podprsenka a obvazy a ci to vidiet pod trickami. Ja by som tiez chcela ist na plastiku ale asi az v aprili.A mozem ist tak po dvoch tyzdnoch do prace??? Skus mi prosim poradit. Dakujem Ti.

Ahoj Pegy, chcela by som vidiet tie fotky , kde ich najdem. Lebo ja mam ist v aprili na operaciu a uz som stoho hotova.

ahoj lenka… tu podprsenku budes urcite nosit mesiac,niektore aj dlhsie ju nosia. ci to vidno? ani nie? ja nosim rolaciky,lebo ked mas vystrich podprsenka trci,nakolko ma vysoko vystrih… ja som isla do orace na 12 ty den po operacii a uuplne v pohodicke,toho sa neboj…

Dakujem za odpoved, Lebo vies v aprili uz budem musiet nosit nejake tricka uz bude teplejsie. tak si kupim take volne pod krk.A stou pracou si ma potesila, lebo viac si nemozem dovolit a ani nechcem povedat, ze idem na silikony, chapes to by boli zase reci. pa

chapem…ani ja som nepovedala len dvom kolegom…ty ma vsade vozia a vozili :)) ale to je ine…su to kamosi… :))
jj kup si take nieco aj kratke rokavy su rolaciky a tak… to bude v pohodicke… :slight_smile: a aj nejake kosele… aspon na prve dni…na zapinanie v predu… ulahci ti to dost obliekanie…aj do prace…

Natalie,
dakujem za radu. Ten MEBO krem dostat kupit v obchodoch alebo len v lekarni? Papa,pekny den

uuups…v lekarni ale ja som neni na slovensku a neviem ci ho na slovensku predavaju. ale spytaj sa v lekarni na nejaky dobry krem na urychlenie hojenia jaziev - urcite ti poradia. ja som si ho zacala davat hned, ked mi vybral konce stychov a dal dole leukoplasty - 9 den. 2-3x denne, jemne si to vmasiruj…inak MEBO smrdi ako seafood alebo ako sezam…hehe…ale funguje:)

Hej, pred konzultáciou. Lebo som na nejakom českom fóre čítala, že niekto si hneď aj op objednal, tak som skúsila a dali mi. Chvalabohu, lebo ja iný termín nemôžem, len cez prázdniny:)

Presne to sa snažím, brať to ako hotovú a uzavretú vec. Akurát sa mi v noci zle spí, stále sa mi o tom sníva a budím sa. Blbé podvedomie:))

ajoj… no ja mam na jazvy nejaky cotontubex…alebo nejak tak…zajtra ti napisem…je to tiez specialne na jazvy a je to super… oki? tebe lekar nic nedal?