Natalie, ja mam este po 14 dnoch zalepene jazvy / stichy mi vyberali 12 den/ a po 10 dnoch mam ist opat na prelepenie. Takze asi si potom budem moct kremovat len prsia.
papa
Karla, dakujem za radu,opytam sa na ten contubex. Mne lekar nedal nic, 12 den mi vyberali stichy a opat mi to zalepil. Po 10 dnoch 3/3 mam ist opat na prelepenie. Takze je mi to teraz nejake cudne, ked ja to musim mat stale zalepene a ti si to uz mozes mastit a pritom sme mali rovnaky termin operacie. papa
no neviem ako sa to presne vola … contraktubex !!! jasneee :)))) tak sa to vola… tak tomu nechapem preco ti to zalepsil…ja si to natieram 2-3 krat do dna a dam tam gazu a podprdu a jazva je kazdym dnom krajsia… to neni na predpis…kludne si to maz…ked mozu ostatne tak aj ty … taka zlto biela krabicka…a tiez to smrdi :)) stoji to dako 280 alebo 250 korun…
ahoj tak aj ja som tam volala na euroclinic a pojdem tam s kamoškou na konzultaciu 3.3. a tiež som sa pytala na datum operacie a povedali že sa da tak do tyždna po konzultacii…tak možno pojdem aj ja približne v tom istom čase na operaciu.mne by to vyhovovalo tak od 12 do 17teho.v tedy mam po menzese tak sa musim tomu prisposobit.po konzultacii ti napisem ako som dopadla.ale vyzera to tak že pojdem asi radšej tu v tt lebo tam kam som mala ist v ba tam už 2hodiny po operacii ides domou a tu v tt si tam 24hodin ubytovana.pride mi to bezpečnejšie takže aasi pojdem tu v tt aj ked je to drahsie.
a mne budu az 27 vyberat stehy…a aj tak si to mam natierat,…neviem…zvlastne…
super, to si ma potesila, dakujem. Mne ide hlavne o to, aby potom nevyzerali mensie. Tazko sa to aj mne teraz hovori, lebo vobec nemam predstavu ako sa mi budu postupne formovat. Ja ich mam este tvrde, sice nie tak ako na zaciatku, ale kazdym dnom sa trochu menia. papa
aj mne sa o tom snivalo tyžden v kuse.ale už je to lepšie už som sa s tym asi zmierila tak už nemam až take sny.ked som zaspavala aj ked som sa zobudila prve na čo som myslela na prsia a na tu operaciu a tak…ale už je to lepšie…horšie to bude tie 2 dni pred operaciou to asi nebudem vobec spat ako sa poznam…
chapem, zatial si ale davaj normalny krem - nejaky dobre mastny na prsia (nie na jazvy) - pomoze ti to na kozu - lepsie sa prisposobi a natiahne…
vela stastia, a uzivaj si svoje nove ozdoby:))
hehehe…tak mne to z hlavy vypustit celkom islo pred, ale teraz (som na dni 22) vzdy ked sa zobudim prve co mi napadne su kozy:)) aj prve dni - stale myslis na kozy…hehe…ono casom, casom si uvedomis, ze cez den uz na ne az tolko nemyslis, a ani ti tolko nezavadzaju (hlavne ked ste mali plochy hrudnik - ako ja), tak uz je to lepsie cez den, ale rano aj tak - otvorim oci a prva myslienka: didi:))
podla mna moc mensie nebudu, skor prirodzenejsie. fluffing sa tomu hovori po angl. neviem presne prelozit - mozno nacechranie?? lol…mam na mysli vyplnenie tej spodnej polovice prsnika - ja sa uz neviem dockat ked budem tak 2-3 mesiace po:)) moj manzel ma zasobuje trickami ako divy - uz mi ich kupil 10:) zatial ich moc nevynosim, teda vacsinu - maju vystrih a ta moja podprda trci skoro zo vsetkych:)
Karla, akurat som sa vratila z lekarne a kupila ten Contraktubex. Lekarnicka mi ukazovatla este nejaky Dermatix gel, ktory je specialne na jazvy po operacii porsia.
Je to s pridanim siliconu a stoji 1490,--
Myslim si, ze ten contr, staci, ked s nim mas take dobre skusenosti.
Ja mam stichy, ktore mi nemusia vyberat iba mi odstrihli konce. Mozno preto to musim mat zalepene. A ked ty mas vyberatelne tak je to mozno rychlejsie zrastene, alebo neviem co. Pockam este do toho 3teho a potom sa ho spytam. Zatial si aspon budem natierat prsia. Papa a dakujem
Natalie ja som si po op mala prsia natierat Heparoidom
ahojte baby…chcem ist na plastiku prs a neviem si vybrat kam. Mam dva typi Estetic a Mediacal centrum. ak mate nejake skusenosti poradte…dik :O(
Čaute baby
som vyše 6 týždňov po a neuveríte mi, ale tak som si navykla na tú podprsenku, že ju mám stále na sebe a keď ju nemám, tak mi normálne chýba :-)) spať na chrbte som nikdy nevedela a teraz paráda…je pravda, že človek si zvykne na všetko
mala by som ešte otázku- PORADÍTE MI PROSÍM NEJAKÝ DOBRÝ KRÉM AL. GÉL NA JAZVY? Ďakujem
Ahoj Zdenka,
mne poradila Karla, ze dobry krem je Contraktubex.Ona je s nim spokojna. Vcera som ho kupila, stal okolo 220,-- . Lekarnicka mi ukazovala este jeden, ktory je specialne na jazvy po operacii poprsia Dermatix, ktory je s pridavkom silikonu. Stoji 1490,-- papa, pekny den
Ahoj Evi,
ja som 15 dni po a bola som v Posonium clinic, Mudr. Fabry. Citala som na neho same chvaly. Ja som velmi spokojna. Ked
chces vyskusaj. Papa, vela stastia.
Ahoj Pegy,
ja som kupila ten Contraktubex, a jednou zo zlozkou, ktoru obsahuje je Heparin. Takze som si kludne aj ja mohla kupit Heparoid.
papa, pekny den
ajoj vicki… aj ja mam asi take ze mi iba odstrihnu konce,lebo nijeky iny steh nevidim iba 2 maslicky na konci
to som ani nevedela ze je aj gel specialne nato… asi sa opytam na to doktorky toho 27,… dakujem za info 
ajoj zdenka…hihi… aj mne je divne ked si ju dam na chvilku dole… mam pocit ze mi spadnu…normalne mi je to neprijemne bez nej :))
neviem si predstavit ze raz ju nebudem nosit vobec…hoci sa na to tesim…
vicki prsia si natieram heparoidom a na jazvu si davam contractubex… tym sii nenatieraj cele prsia…a heparoid na jazvu nieje…kupila si dobre neboj…