Zdenka mne odporucila dr.CONTRACTUBEX,ten je v cene od 250- 300sk ale su aj drahsie so silikonom,dostanes ich v lekarni bez receptu.
Vicki heparoid je na lepsie hojenie ale nie na jazvy,na opuchy
Suzan,Lenka jasne treba sa zaregistrovat na Silikónové prsia - Fórum - ZDRAVIE.sk a poslat foto pred nasej LIVE-treba kliknut na jej nick
jj presne tak…
Tak na to sa tešííím:))
Tak to by bolo super, aspoň by si ma dopredu poinformovala:) Ja tam tiež radšej chcem deň zostať, istota je istota. Ja si menzes načasujem sama, beriem HAK, dúfam, že to nebude vadiť, že nebudem musieť vysadiť.
ajoj kosi!!! kazdy nesie narkozu inak…niekomu je zle,niekomu vobec…mne osobne nebolo ja hned po prebudeni som bola fit:-))sa doktori cudovali ze taku pacientku dlho nemali he he…a nemozes jestt ani pit predtym to ti sestricky jasne zakazu…a po prebudeni ti len budu vlhcit pery vodou pit nemozes aj ked mas ten pocit ze chces…az ked ti infuzka dotecie tak budes po troske moct…vela stastia!!!
aj ja beriem antikoncepciu a pytala som sa na to doktora v ba a že to nevadi,že ju nemam vysadiť aspom si možem upraviť menzes k termínu a že ta antikoncepcia je dobrá pretože obsahuje látky na zrážanlivosť krvi,ktoré tú zrážanlivosť upravujú takže je to dobré aj pri operácii.ja som si tiež najprv myslela že ju budem musieť vysadit.
Baby citala som celu tu siahodlhu debatu o tych kremoch na jazvy, ale v ziadnom prispevku som sa nenasla. Nerozumiem, ja som mesiac po a jazvy mam stale prelepene, a aj si ich mam nadalej prelepovat a este mam na nich aj chrasticky. Ci vy ste uz dlhsie po??Budem vdacna za hociaku reakciu, dik.
ahoj baby moja operacia sa uz priblizuje a chcla by som vediet ako casto po operacii ste museli ist na kontrolu aj na vybratie stehov. atd. poprosim hlavne tie co ste boli v chirmede dik
No to ma potešilo. A máme fakt výhodu, že vieme, kedy čo:)
to som rada,to mame
ahoj… no ja si jazvy natieram od 8 smeho dna contactubexom… a prsia natieram heparoidom…
nemam ziadne chrasticky,len si to potom prekryjem gazou a dam podprsenku…mam uz celistvu jazvu bez chrasticiek…neviem preco ty si nemas natierat-…
ahojte,
baby všetky ste si na to našetrili alebo sa tu najde klinika kde sa to dá aj na splátky???
vdaka
ahoj ja si berem požičku z banky,tam menej preplatim ako keby som to mala na splatky
Tie jazvy osetruje kazdy podla rady svojho lekara takze je ti individualne,ja som ich narierala uz od 2 dna po op.,ale niektori lekari ich iba prelepuju.
Oprava nie od 2 dna ale od 8 presne ako Karla
Skus Interklinik- robia na Quatro.CAuko!
evi ja som tiež bola u ježovitovej a som s jej prácou veľmi spokojná, pa
Ahojte babenky,bola niektora z vas u Cervena na prsiach v poslednom obdobi???