Plastický chirurg

ešte som čítala dobré referencie na fábryho a tršku, alebo potom košice a b.bystrica, tam je to o niečo lacnejšie, ale na kontroly je to z ba ďaleko.

vybratie stehov po 7-10. dnoch. kontrola po 1,3,6,12 tich mesiacoch.

Ahoj Alexinka,
v Interklinik sa da platit na splatky
papa, vela stastia

Ahoj,
ja som mala operaciu 7/2, tiez mam este jazvy zalepene a mam ist opat na prelepenie 3/3. Takze asi je to normalne. Niektore baby to tak dlho zalepene nemali. Ale doktor vie co robi. Radsej to vydrzme ako keby sme si mali sposobit nejake komplikacie. papa, drz sa

dik za odpovede babemky…ste supeeeer, paaa

ahoj Liva, Pegy
Poslala som fotky pred na Livinu adresu. Fotky po budu bud, tyzden. Mohla by si mi prosim dat pristup na pozretie ostatnych fotiek?
papa,pekny den

Dobrý deň. Prosím Vás, máte niekto skúsenosť s primárom plastickej chirurgie v Nitre- MUDr. Danielom Mládekom ? Plánujem plastickú operáciu nosa. Ďakujem Vám za každú informáciu!!

Ja mám dobrú skúsenost s dr.Mládkom, 1.2.2008 som bola na Jednodňovej chirurgii v Nitre, zvačšoval mi prsia, je to veľmi príjemný,mladý a hrozne pekný chlap :slight_smile: a má šikovné ruky, dajú sa o ňom nájsť informácie aj na Googli. Určite doporučujem v Nitre prímára Mládka.

Pegy, veľmi pekne ďakujem za link, určite si ho idem prečítať :slight_smile:

Ingrid, ďakujem!! Som z NR, preto by som rada chirurga z NR a počula som o Dr. Mládkovi, že je šikovný…Tak som veľmi rada, že to mám od teba potvrdené.On je špecializovaný len na operácie pŕs alebo všeobecne aj na nosy?

Ja bývam 12 km od Nitry a dr.Mládek je plastický chirurg, takže robí všetko a ja tiež rozmýšlam nad úpravou nosa a určite by som k nemu znova išla.Posielam ti jeho mobil, možeš mu zavolat 0905 450 381 alebo 0911 450 381, on je ešte budúci týžden v Brne-tam tiež operuje, príde do Nitry až prvý marcový týždeň.

Ahojte ,prosím má niekto nejaké skúsenosti s MuDr Pikulom z Novamedu v B.B.Mám termín 26.3.a chcela by som vedieť o ňom viac či je spoľahlivý a tak veď to mám mať na celý život.ďakujem,próóósím pomóóóc

Ahojte, som 3 mesiace po operacii, prsicka si uzivam, len jediny problem, ktory sa mi od operacie tiahne je akne. Chcem sa preto opytat, ci mozu mat implantaty nejaky negativny vplyv na plet, pred tym som taketo problemy nemala, alebo treba hladat pricinu inde.
Dakujem

Ahoj Zdenka!Ja som si po operacii jazvycky natierala len NECHTIKOVOU MASTICKOU,a krasne sa mi jazvy vpili do pokozky.Som zastanca prirodnej mediciny,a bylinky mi vo vsetkom vzdy pomohli.Je to na tebe co si vyberies.Maj sa dobre,pa.

ahoj denisa… no ja si myslim ze to bude skor v niecom inom… neviem ako by mohli implantaty posobit na nieco take…podla mna nijak,ale skus sa opytat lekarty skorej…a mozno to je len nahoda…nejake prechodne obdobie… mne sa tiez uz parkrat stalo,ze sa mi trosku vyhadzala tvar a tiez som nemala vyrazky…ani v puberte…

Denisa, ja som mesiac po operácii a ked som sa prebrala z narkózy, tak som mala celú tvár mastnú, vytvorili sa mi po celej tvári šupiny a hnisavé vyrážky.Bola som s tým na kožnom a už mi to prešlo.Takže ja mám takúto skúsenost.

Ahojte baby,Tie co ste po,tesim sa s vami.Mna to caka o necele 3tyzdne HUVA{akoby povedala moja mala}My mame absolvovat 5tyzdnov po oeracii 2 svatby,“divoke tance"budem musiet asi vynechat.Dr.povedal,ze si nebudem musiet dat tu"sexi podprdu”,ale nejaku bez kostic.To je aka???Ja poznam len pushapky.dik

ahojte.chcela by som si dať uprviť prsia to jest modelovať rozmýšlam medzi MuDr.Minarovjech a Dr.Fábry,neviete mi niektorá poradiť,aké máte s niektorým skúsenosti.ďakujem za každú odpoveď pá L.

Suzan, Karla, Ajina, Natalie, Deda
babulky, kuk na mailik, poslala som Vam slubene fotky
Pegy, fotky som poslala Live
papa

Ahoj Lenka,

ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry, som velmi spokojna. Super doktor, ochotne poradi.Som velmi spokojna. Ja som mala operaciu 7/2.
papa, vela stastia