ahoj Vicki,zatial mi nedoslo nic.Este ti poslem pre istotu mail;andy76@zoznam.sk.Dik
us maaam…napisala som mailik 
AHOJ AJINA…
ja som si kupila predvcerom taku sportovu,ale ma vacsi vystrih…zapina sa vpredu…kupila som ju v skiny maju 3 farby…myslim,ze si pod nu mozes dat aj saty s vystrihom… fu ked som si pytala 75 B, tak uplny nezvyk,vzdy som si pytala tu najmesiu,ktoru mali :)))
ale maju aj podprdy normalne bez kostic ked si vypytas,urcite ti predavacka poradi…
Ahoj Vicki. Na rajče ešte tvoje fotky po nie sú. Pošli mi prosím ťa na môj mail. Ďakujem. kopunka@centrum.sk
neprisli:(
Kosi, pozri si mailik, dufam, ze ti to uz teraz prislo, papa
Ahoj Ajina,
pozri si mailik, dufam, ze teraz ti uz prisli fotky, papa
Livaa,
prisli Ti moje fotky PO, lebo niektorym babenkam neprisli? Posiela som ich vcera vecer. papa
Ajina, neprechadza mi na Teba mail, vratilo sa mi to naspat. Mas nejaku inu mailovu adresu?
Natalie, idem Ti to este raz teraz preposlat
papa
Vicki, prišli, vďaka:) Fotky sú veliké, preto vám to, baby, asi nechodí.
chcela by som ist do novamedu na zv.prsnikou.docitala som sa o dr. cervenovi. mate nejake skusenosti al cenovy odhad. dakujem velmi mi to pomoze.
ahoj vicki mne nič neprišlo tak ti píšem moju adresu ghettto6284@azet.sk su tam až 3 tečka.dakujem
Ja som bola u Fabryho 12.02. a zatial som spokojna, je dobry. U Minarovjecha zbytocne vycalujes 100tis.
Ahoj.
Karla dik,tak to bude aj pre mna nezvyk,tie moje Ackove kosiky asi darujem nejakej pubiske{sice vela krat aj baby na zakladke maju vacsie kozy,“holt,priroda sa na nas vyvrsila”.Uz sa tesim na nove nakupy,pa
Ahoj Vicki
fotky mi bohuzial neprisli tak skus to prosimta este raz: z.sikulova@centrum.sk.
diiiiiky moc,dufam ze uz teraz pridu.
papa
DEDA… ahoj ani mne nejde poslat ten mail…vratil sa mi…ale bude to preto,lebo nemas asi kapacitu na to aby si mohla prijat tak velky subor… takze to vicky posli na dvakrat ten mail… rozdel foto…potom to pojde… okik?
ahojte Deda, Ajina
ghettto6284@azet.sk; andy76@zoznam.sk
uz mam vsetky fotky na rajce.
Stale mi na Vas neprechadzaju fotky prostredictvom mailu. kuk na rajce
Livee a Karle prisli, takze zrejme kvoli
velkosti suboru, alebo kapacite prijatia
papa, pekny den
Kosi,
uz mam vsetky fotky na rajce
papa, pekny den