Plastický chirurg

Natalie,
fotky su uz na rajce
papa, pekny den

ahojte, dnes som sa docitala, ze aj dr. kostal v ruzinove robi prsia, tak teraz neviem sa rozhodnut medzi nim a jezovitovou, oboch poznam, u jezovitovej som bola vcera na konzultacii a kostalom dnes kvoli niecomu inemu,tak som z toho zmatena…PORADTE!!! a neviete kde by som nasla obrazky ich prace??? VDAKA

ahoj margaret .ja som bola u dr.jezovitovej…som velmi velmi spokojna…akurat idem od nej bola som si dat vyberat stehy…ked chces na rajce mam foto… pod nickom karla zzz…alebo ti mozem poslat na mail… uplne bez problemov som mala cely priebeh…su krajsie kazdym dnom :))

ahoj vicky.už mi prišli.dakujem…už sa tešim ked budem mat aj ja take…

dakujem karla a tebe dala anatomy? lebo mne povedala, ze najradsej dava okruhle, a kolko si platila?

Kosi,Deda…uz mate termin OP?

Ahoj vicki,uz to mam aj ja,super!Uz sa neviem dockat kedy aj zo mna bude"sexica".Este raz dik,pa

Deda,
to som rada, ze ti uz konecne prisli
neboj sa, mas sa na co tesit, prajem Ti
vela stastia. Ten super pocit to sa neda opisat

Ajina,
super,ze Ti uz konecne prisli. Neboj sa, mas sa na co tesit. Je to neopisatelny super pocit. Vela stastia

Silvi,
ahoj ak by si bola taká milá veľmi rada by som sa od teba dozvedela niečo o dr Mládekovi mám totiž Nitru najbližšie len mám strach či sú tam fakt dobrý odborníci.dik

Ahojky. Ja mám 4.3. konzultáciu a 19.3. opku. Už sa nemôžem dočkať:)

ahoj baby anemali ste problem so striamy ked tam nemam nic a daju mi 325 tak koza sa musi natiahnut s niecim ste si ich natierali? a je nejaka baba uz po implantatoch aj po porode ci nieje problem potom s kojenim a po akom case po operacii mozem otehotniet dakujem uz mam o tyzden termin

mne davala anatomy… a vobec ani nespominala okruhle… podla mna to dava podla typu postavy .urcite ti nevyberie zle…ale ja som aj anatomy chcela…
a aku velkost ti poradila?

Ahojte baby!
Tak ja už to mám za sebou.Operoval ma doktor Kačmár z Chirmedu.Mám 300 ml.Som nadmieru spokojná.Aj s prsiami, aj s profesionalitou personálu v Košiciach.
Cami

mne zasa ani nespomenula anatomy, mas eurosilikony?
poradila mi 400 ml, som vysoka 180 cm a mam boky, ale inak stihla, ale povedala, ze by som mala mat velke prsia, ale zda sa mi to trosku vela, asi dam teda “len” 375 :))))a ty mas aku velkost?

Ahoj u Červeňa bola moja kamarátka aj s mamou.Spokojnosť nadovšetko.

Ja som mala po operácii tiež veľmi mastnú tvár a teraz zas extrémne suchú kožu na celom tele.tak asi to môže súvisieť s operáciou.neviem

Ahoj ajka,
ja som bola v chirmede.Ale som zo Žiliny.Mne vyberali stehy po 3 týždňoch po operácii.na kontrole som bola po týždni a až potom mi vybrali stehy.

ahoj tak ti je uz fajn ja prave prezivam to obdobie pred mam operaciu 10.3 kedy ta operoval a ako sa citis tiez si nemala vobec prsia lebo ja mam mat325 okruhle pod sval polytech sinamed tak dufam ze nebudu velke mam 165cm a 53vahu pa

Ahoj Lenka,
ja v pohode nosím trišká aj s miernym véčkovým výstrihom a nie je to vôbec vidieť. Boli u mňa ľudia, ktorí netušia, že mám za sebou zákrok a vôbec si nič nevšimli.