Plastický chirurg

no ja mam 177 cm a tiez mi chcela dat 400 ml,ale ryhlo som ju zrusila,lebo to su na moj vsňkus velke…ja som nechcela velke prsia…som jej povedala,ze co by som s takymi obrovitymi robila…no neboli by obrovite,ale boli by velke…a ja som chcela plne becka a mensie cecka…vybrala som si 325 ml… aj ked mi povedala ze potom 375… potom 350 ked mi to vkladala do tej púodprsenky bolo mi to vela…a teraz som uplne spokojna.su akurat do ruky…do takej vacsej ruky… :)) ale je naozaj sikovna pani doktorka…velmi som spokojna… krasne su prsia…

gratulujem :)) kolko si po?

ach pisem ako hotenton…prepac :)))

ajka,
neboj sa.Ja som mala tiež zmiešané pocity, ale teraz som šťastná, ani mi nepríde, že mám na sebe niečo robené.Mala som malinké prsia/po dvoch kojeniach/dala som si 300 okrúhle pod sval.Som spokojná.Také prirodzené, aku rát.Mám 49kg a 164cm

mesiac.je to už super

teším sa na nákupy.už nebudem mať komplexi, kúpiť si aj niečo, kde treba prsia(:

Karla, ty už máš?Alebo len ideš.ak si po,chcem sa popýtať nejaké veci

Karla, nevšimla som si tvoj príspevok.Samozrejme už má po.Prelepuješ si jazvy?Po ortopedickej podprsenke sa môže nosiť kosticová podprda?Chcela som si pozrieť tvoje foto na rajca, ale nenašla som ťa a ani žiadne iné bady.

Neviem ako prebiehajú plastiky prsníkov,ale viem ako prebieha abdominoplastika brucha.No bohužial som nemala šťastie na operátérku,ktorá sfušovala svoju prácu spôsobom,za ktorý pikám aj po 11 rokoch.Dodnes nemôžem nosiť dvojdielne
plavky,rana sa mi nezahojila a dokonca som mala v správe napísané,že mi operovala herniu,teda pruh.Celých 11 rokov chodím po lekároch,aby mi pomohli.Za nepodarok zodpovedná lekárka mi povedala,že by som mala
podstúpiť laserovú kúru,ktorá mimochodom stojí min.20.000 Sk.Tak nie len,že mi zničila
život,ale za tu abdominoplastiku som zaplatila cez 20.000 a za jej chyby mám ešte ďalej platiť.Samozrejme som to odmietla a dobre som urobila,lebo iný ako znovu operatívny zákrok mi nepomôže.Mimichodom to brucho mi rezala 3x.a bez zjavného efektu.Teraz musím kvôli nej znovu pod narkozu s nádejou,že všetko dobre dopadne.Nechcem Vás tým odradiť od plast.operácií,iba si dobre zvážte svoj rozhodujúci krok,zistite si všetky prípadné následky,a hlavne kto Vám bude daný zákrok robiť.Koľko operácií daného týpu robil,aká bola úspešnosť a aké riziká obnáša.V každom prípade Vám všetkým držím palce a dúfam,že vo Vašom živote vám vydarená operácia dvihne sebavedomie a budete môcť žiť plnohodnotný život aj naďalej.S pozdravom Iva

mas ich krasne, fakt, strasne ti zavidim, ze mas po tom, tak ja teraz neviem, ci si mam dat tie 375, lebo u mna povedala, ze tym ze mam uzky pas a plne boky, tak aby som mala zensku postavu, mam mat aj vacsie prsia, ty si uzka v bokoch?

Ahojte baby.ma tu niekto skusenost y menzesom po operacii?mala by som to dostat 2 dni po operacii.je tu niekto kto to mal podobne??ako ste to riesili?da sa to zvladnut?dik vopred.

CAMI AJOJ… :slight_smile: mam tam foto pod karla zzz…
hej som po tiez vyse 3 tyzdne… a us tu podprsenku zevraj nemusim nosit…kupila som si v skiny taku sportovu,ma aj celkom v pohode vystrih…kostice nesmies nosit.to urcite nie… este par tyzdnou …
ja mam nosit tuto moju a na noc mam byt na holo… dnes som tak bola prvy krat,a nebolo to prave prijemne spanie…ale zevraj si terba zvyknut… jazvy neprelepujem… natieram si ich contractubexom a prilozim gazu a dam si podprsenku. to je vsetko… us ich amm viac sadnute ako na tych foto,lebo to bolo 12 dni a teraz je to nejakych 22…21? neviem presne… kludne sa pytaj… :slight_smile:

ani nie… vies co… urobim to tak,ze sa dnes odfotim a zajtra si tam dam dalsie fotky…aj s postavou,aby si si vedela predstavit… ja mam pod prsiami nejakych 78 cm… na hrudniku …a boky amm …nemam postavu taku ze mam boky zarovno s pasom…ale ide o to ake velke prsia chces… ja som chcela plne becka… aj ked mi vravela aby som si dala aspon 350 ml, ze budem lutovat ze som si nedala vacsie…ale nelutujem… ja som chcela taketo…a podla mna cim su silikony mensie,tym prirodzenejsie vyzeraju,ale to je aj vec postavy a predoslej velkosti a tvaru,.

jeeeeeeeeeej, super, si zlaticko, budem rada, tak ja teraz neviem, ona vraj rada robi vacsie prsia

Ahojte Karla, Kami, aj ja som po vyse mesiac a citim sa fayn.Len sa chcem aj Vas spytat, ci uz mate cele prsia plne citlive?Lebo ja nie, doktor mi povedal, ze to nevadi, ze to ma cas kym sa vsetky nervove vlakna obnovia, ale ako je to u vas?dik

ja mam konzultaciu 3.3. a operaciu ešte neviem presne ale chcem termín od 14.3.do 17.3.prečo sa pytaš?ideš aj ty do tt na operáciu?

ahoj verca,videla som tvouje foto na rajce,a vidím že mame také podobné prsíčka,kam ideš na operáciu?už si rozhodnutá aké si cgceš dať,gulaté alebo anetomické?a aku velkost?

Ahoj Nika,
operacia sa neodporuca pocas a pred menzesom,kvoli zvysenemu krvacaniu. Mna doktor na to upozornil a termin som si musela naplanovat tak aby som nemala ani
pred ani pocas.
Ja som sice nemala menzes po operacii, ale
myslim si ze, maly problem bude v tom, ze budes trochu indisponovana pri umyvani.
papa, vela stastia a nech si spokojna

Ahoj Karla,ďakujem,že si mi napísala.Ja si celkom neviem predtaviť,že by som mala zhodiť tu ortopedickú podprdu.takto sa cítim bezpečnejšie.Aj kď som si zadala karla zzz, tak mi ta nenaslo.ak môžeš, pošli mi to na môj mail.mala si pooperácii vývodky z prs?ja hej a tak som nemala žiadne modriny.na jednom prs níku mám este chrastičku,tak neviem, ci si to môžem krémovat?

Jaja, ja som sa na to pýtala.Tiež to nemám ok.Doktor povedal, že nervové ukončenia sa tvoria dlhšie, že kludne aj pol roka.Tak uvidíme