Plastický chirurg

ahoj Karla,
ja idem na kontrolu v pondelok,na prelepenie
Som zvedava co mi povie. Karla, super, ze uz nemusis nosit na noc podprsenku. Ja aspon dufam, ze nebudem musiet mat zalepene jazvy a budem si ich moct natierat a normalne sprchovat. Lebo, doteraz som si to moc nemala mocit. A potom hor sa na nakupy heheh.papa

Ahoj, problem je v zrazanlivosti krvi, doktori neodporucuju byt tesne pred a prvych par dni pocas menzesu.Ostatne dni su uz prijatelne. Doktor musi vylucit vsetky predpoklady pre komplikacie. Aj antikoncepciu je najlepsie vysadit z dovodu upchavania ciest, trombozy. Mna doktor nechcel operovat cez menzes, vybrali sme iny termin a tiez som vysadila aj antikoncepciu.
Viem, ze teraz mi tu napisu zeny, ze oni brali antikoncepciu a mali menzes a co ja viem co, ale to je uz vec ich chirurga a postoju k zodpovednosti.

DAkujem, potesila si ma-nie s tym, ze sa to hoji aj pol roka :wink: ale s tym, ze v tom nie som sama, bala som sa, ze to je len u mna.dik

Ahoj Inga, áno presne aj ja som mala tento problém, keď som sa prebrala z narkózy, mala som celú tvár mastnú, no a od vtedy sa mi tiahnu tieto problémy s pleťou, ale tento týždeň som už zavítala ku kožnej, tak hádam mi to pomôže.
Ďakujem, že ste sa so mnou podelili o Vaše skúsenosti.
Denisa

karla, ty si karla zzz na rajceti?

ja len ze ci by si mi na seba nedala email, prosim

Dakujem vicky,jaja.

Ahoj Karla,mohla by si mi prosim poslat na mail fotku tej sportovej podprdy Skiny.U nas v meste nemaju"ani prd" a kamoska by mi ju z BA doniesla.Ked som si dnes pytala podobne v obchode,predavacka sa zo zdvihnutym obocim opytala,ci to pre mna.Asi "tej krasavici"pri pohlade na mna nesedela velkost,ktoru som si pytala.Ale nie nadlho,haha.dik

Margaret nie ze rada robi vacsie ale neboji sa dat vacsie

Ahoj Nika,

ja som bola operovaná vo štvrtok a menzes som dostala neplánovane v sobotu ráno. Mám vysadenú HAK, takže mi menzes teraz chodí všelijako. Mne doktor tiež hovoril, že počas operácie by som nemala menštruovať, ale vzhľadom k tomu, že mi to meškalo a termín operácie som už mala stanovený mi povedal, že to je na mojom rozhodnutí, takže keby som to zrovna dostala pred operáciou, s mojím súhlasom by ma odoperovali. Keďže som po operácii bola skoro opäť fit, dalo sa to s menzesom zvládnuť, aj keď niektoré úkony boli trošku komplikované :slight_smile: S hygienou to bolo tiež v pohode, pretože od pása nadol som sa normálne okúpala. Závisí to asi aj od toho, kadiaľ ti budú vkladať implantáty, pod pazuchami je to asi komplikovanejšie. Ja mám rany v ryhe pod prsníkmi.

ajoj jasne… len asi az v pondelok nevadi? inak v skiny maju len tuto jednu sportovu… len vo viacerych farbach,ked sa opyta v skiny ze sportova podprsenka a ma v predu zapinanie na 3 cvoky,tak jej ju hned daju,lebo ina neni… iba v inom obchode,ale tato ma super vystrih,trosku sice veckovy,ale ma ho krasny…teda ,mne sa ta podprda velmi paci…lebo doma nemam net a neiem ako by som ti to teraz poslala ked nemam foto…

ahoj jaja… ja mam uplne najviac citlive bradavky… viac ako pred tym,ale prsia,aj ked su us ako tak makke, su predsa len trocha tuhe, takze v pohodicke… je to stale ked si prso stlacim cudne…neni plne citlive…neboj :slight_smile:

cami,nechapem tomu presne,ale mozem poslat aj mail…len tam je to 12 den,tak us je to troska krajsie… nemala som bvyvody,ale nemala som ani jednu modrinu…aj ja sa v nej citim bezpecnejsie :)) a ako som len na nu nadavala prvy tyzden :))
dnes vnoc som si ju aj nechala,lebo vcera vnoci som ju nemala a spalo sa mi zle… ale lekarka povedala ze si musim zvyknut,tak us si ju asi nedam… iba ked pojdem cvicit, mozem ist na bike v posilke alebo na steper,tak sa tesim v sobotu idem… :slight_smile:
ja som si ich natierala heparoidom,ale teraz uz len niveou soft v tom bielom baleni… na jazvu ten contractubex… na jazvu by si si nieco specialne mala davat podla mna,aby sa ti pekne zahojila… a prsia by si nemala mat suche,aby sa ti lahsie natahovala a regenerovala koza…urcite si ich natieraj…ked mozem poradit… teta…a treba poslat mail ked ces mail :))

:slight_smile: to fakt si sa nemohla sprchovat normalne?? nechapem preco… amla si nejake komplikacie? ako tak vsimam kazdy lekar ma diametralne ine nazory na hojenie… hm…ja us tu podprdu po 3 tyzdnoch vobec nemusim nosit, v noci vobec nic a cez den sportovu…zvlastne… jazvy som si natierala,niektore vobec a maju to cely cas zalepene,ja len prilozenu gazu… uplne mimo som z toho… :))je to fakt zvlastne bez te podprdy,teda ked mam tu sportovu tak nie…to je super,ale ked v noci bez nicoho,rano je to neprijemny pocit ked sa zobudim a v noci som s a stale otacala,ale musim si zvyknut no …

mozno preto mi to takto dala,lebo zevraj sa mi to uplne super hoji… lepsie ako inym,comu nechapem,lebo ja som stale prechladuta,a imunita neni bohvie aka :slight_smile: ale z takychto veci sa vystrabim hned :))
ja ked som si pytala 75 B,tak mi to bolo uplne divne… tes sa…bol to super pocit vlozit nieco do nevystuzenej podprdy :))

MARGARET :slight_smile:
jasne poslem : modroocka2@gmail.com
zabudla som sa vcera odfotit ja truba :frowning: takze az v pondelok,dobre ?? dam si pripomienku :)) fakt prepac… hej som tam ako karla zzz mam tak nejakych 8-9 fotiek…ale su z 12 teho dna…takze niesu velmi aktualne…prsia su viac sadnute o nieco…

Ok,v pohode staci aj na buduci tyzden.Ta podprda ma kostice?Kamoska je cely tyzden v BA,tak mi to kupi,ona nosi sportove,tak bude vediet.Boze,o 2 tyzdne lezim na stole!papa

:slight_smile: joj drzim velmi palec… :))

nie nema kostice…ani este nemozes mat podprsenku s kosticami dlho po op…

Ahoj Karla,pišeš o tych podprdach.Prečo sa vlastne nemôžu nosiť s kosticami?A ako dlho po operacii si môžem taku dať?Ja mam 5tyždňov po,ale ešte tyždeň nusim nosiť tu origošku,a potom si chcem konečne kupiť nove.Len teraz neviem ake,ked si to tu tak čitam…S dr.sme to ešte neriešili,o tyždeň mam zase kontrolu.Tak sa spytam.No ale keby si bola taka zlata a odpovedala mi na tie otazočky hore.Dík

ahoj zuzi… neviem kolko presne,ale mne lekarka povedala ze mam o dva mesiace prist na kontrolu a ze este s tym mam pockat… tlacilo by mi to na rez ato by nebolo dobre a asi aj na implantat… neviem kde mas rez ty,ked nemas pod prsom ,tak mozno mozes,ale ja zatial nosim sportove podprdy a su uplne pohodlne… ja si uz ani s kosticami kupovat nebudem…ved naco kozicky su pevne a pekny tvar maju,takze netreba… :slight_smile:

v kazdom pripade,urcite sa porad s lekarom,nechcela by som ti uskodit… pekny den… :slight_smile: