baby menthor alebo eurosilikon piste mi prosim vas som zmatena …kazdy vravi nieco ine…a ake davaju v NOVAMEDE???pocula som ze iba eurosilicon???je to pravda…viac chval som pocula na menthor??? ako sa pohybuju ceny???co je drahsie a o kolko ???dkaujem
Ahoj, upokoj sa;) davas si okruhle alebo anatomicke???
ahoj dakujem ,ze ma ukludnujes.ja ale nie som nervozna…iba som bola trochu v pomykove z toho ake si mam dat…kazdy vravi nieco ine…no chcem okruhle pod sval min.300ml…
Carmen a kolko platili a ake im daval???eurosilikony???maju to pekne aj si to videla???dakujem ja sa k nemu chystam…OP mam v maji
Ahoj Karla,dakujem,možno zato ma neupozorňoval,lebo ja mam inpl. vkladane cez dvorce.No v každom pripade sa na to opytam…
Ahoj Deda,ja idem na konz.7.3.do PD…a vobec neviem ake si mam dat…chcela by som,aby to vyzeralo prirodzene…ake si mam dat? Ty to mas uz premyslene ake chces? Ja mam vtom chaos.
Ahoj Kosi.Ty ides tiez na op do TT ako Deda?Kto ta ide operovat?Ake si ides dat?Nechapem,ze tak rychlo idete na op…budes doplacat?Ja idem na konz.do PD 7.3. chcela by som op tak za mesiac ak sa bude dat…idem k Dr.Trskovi.
ja chcem aby to vyzeralo prirodzene,ale chcem 300 alebo 325ml to su take plne 2ky .uvidim čo mi povie doktor na konzultácii.potom ti napíšem.aj ja som zvedavá čo mi doporučí on ale v ba ni doktor doporučil 325 anatomické.tak uvidím čo povie.
chcela by som ťa poprostiť či by si mi nemohla poslať tvoje foto po operácii aby som vedela ako by vyzerali tie gulaté impl. pretože mám tiež 164 cm a 49 kg.takže mame take isté miery a aj ja by som chcela 300 alebo 325.moj email je ghettto6284@azet.sk vopred dakujem
Ahoj. Mentory sú kvalitnejšie aj drahšie ako Eurosilicony. Ževraj po nich bolo hodne komplikácií, to som ale len čítala na českých fórach, tak neviem, čo je na tom pravdy. Lekári zas tvrdia, že Euro sú rovnako kvalitné.
Ahojte baby, chcela by som si dat zvacsit prsia (uz najradsej co najskor:)
A chcela by som vediet, kolko asi trva kym sa prsia po operaci uplne zahoja.Ze sa mozem trebars uz aj opalovat atd.
3-4 mesiace alebo viac???
Dakujem velmi za odpoved
Tvoj prispevok vyznel vzrusene a nervozne, tak za to. Daj si take, ake ti odporuca lekar.Robi vacsinou s eurosilikonami?ver mu, odoperoval uz tucty eurosil. a keby to boli problemove implose asi by to zistil rychlo a daval by ine, mylim sa??? ja som tiez pocula toho strasne vela na eurosilikony, ze su nekvalitne, ze je z nich kapsularna k. a co ja viem co. je to len a len o reklame, mentor su americke, maju vacsiu reklamu a dlhsiu historiu a preto su drahsie a kedze sme narod blby a riadime sa : co je drahsie je lepsie a tiez co je americke musi byt spica, tak nechceme napr francuzske silikony.
A teraz fama, ze su nekvalitne, maju dozivotnu zaruku, firma Eurosilicone je popredna firma a konkurencia mentor, asi to niecim dosiahli nie?neboli by na trhu len tak, nemyslis???
TAkze ty vobec neries znacku, dobre??posielam kiss
Deda…dik,urcite mi potom napis ako to dopadlo…aj ja chcem skor anatomicke…kto ta bude operovat?Alebo sa este rozhodujes?
Ahoj Suzan,
ja som mala operaciu 7/2, podla toho co mi rozpraval doktor napr. na bruchu sa moze spavat po 2 mesiacoch, a nieco som mala stiahnute z ceskej stranky z internetu.
Dufam,ze ti to trochu pomoze:
První týden po operaci klidový režim, polehávat. Na několik prvních dnů si zajistěte výpomoc v domácnosti a k dětem.
Pokračovat v běžných denních aktivitách a vykonávat lehčí domácí práce můžete za 10 - 14 dnů.Vše záleží také na pociťované bolesti. Do 6 týdnů se vyvarujte zvedání paží nad horizontálu.
Těžší práce, zvedání břemen, cvičení, posilování a jiné sportovní aktivity nejlépe postupně až po dvou měsících po operaci a v elastické podprsence. Intimní styk provádějte během prvního měsíce po operaci velmi opatrně.
Navštívit solárium a opalovat se je možné 14 dnů po operaci , je však lepší s těmito aktivitami příliš nespěchat. Jizvy musí být kryty náplastí nebo ošetřeny krémem s vysokým ochranným faktorem a to po dobu minimálně půl roku po zákroku.
Po operaci byste měla být schopna se vrátit do zaměstnání za 10 – 14dnů, v závislosti na obtížnosti práce, která je po vás v zaměstnání požadována.
Po 3 měsících bývá výsledek augmentace považován za trvalý.
papa, vela stastia
dakujem vam za odpovede,ano p.Dr,Cerven robi s Eurosiliconmi…:(ja som praveze chcela tie Menthor…no ale ineho lekara nechcem…Dr.Cerven je jediny u ktoreho by som sa dala operovat…je pravda ,ze jeho praca je vynikajuca ,ale predsa ,aj ja som citala o Eurosil.horsie veci ako o Menthoroch ,takze sa bojim ,aby po nejakom case nevytvorila ta kapsula ci aby sa mi zvlnil atd…ked uz pisu ze nie je tak kvalitny ako Menthor…ale na druhej strane ak p.Dr.pouziva Eurosil.urcite by si nedovolil pouzivat nieco ,co viacerym jeho pacientkam by narobilo skodu,no nie???
ak je tu nejaka babenka od p.Dr.Cervena,napiste prosim na pandarosewhite@yahoo.com ake mate skusenosti s Dr.Cervenom z Novamedu a ci je pravda ,ze pouziva IBA eurosilicon…budem vdacna za kazdy mail…dakujem
ahoj mariamaria,
uplne suhlasim so sonou. Je to vsetko o peniazoch a reklame. Ja som si tiez najprv na zaklade citania na forach myslela ze menthory, mcghan su najlepsie a eura nie. A
pritom som si dala eura. Nebolo to kvoli tomu, ze boli lacnejsie, ale verila som svojmu doktorovi. Keby boli zle a nekvalitne, neriskoval by tolko operacii. Komplikacie, mozu nastat s ktorymkolvek implantatom, a pritom to nezavisi od toho aku mas znacku. Je to zavisle velakrat od toho, ci tvoj organizmus je schopny prijat nieco cudzie, ci dodrzujes pooperacny rezim atd…Preto ver svojmu doktorovi. Urcite Ti chce len to najlepsie a tak isto co najlepsie ti poradit. papa, vela stastia
Zuzika,
ak sa mozem zastarat do vasho dialogu s Karlou. Mne doktor povedal ze najlepsie je s kosticami podprsenky nenosit, lebo ti to zbytocne irituje jazvy, a moze sa ti to zbytocne zapalit. Mal take dve pacientky, ktorym sa to takto zapalilo, a mali z toho zbytocne komplikacie.
dakujem vicki si ma ukludnila,to som potrebovala…aby mi niekto ako ty a SOna povedali ,ze vsetko je len o reklame!!!a urcite verim svojmu operatorovi!!!
mam dalsiu otazku ak mam prsia po kojeni take makkyse a bradavky mam od odsavacky povytahane do stran smerom von ,ak mi tam da silikon ostanu stale tak nabok alebo sa vratia trosku do stredu prsnika???este som na konzultacke na zivo nebola,iba cez mail ,ci phone,takze este si pockam do aprila na pana Dr.co mi povie on…ale mali ste niektora tento problem???dkaujem
ahoj,zrejme sa mi to pomalsie hoji ako tebe, chvalabohu komplikacie som nemala zatial ziadne. Uvidim, co mi povie na tej kontrole. Ja to radsej vydrzim aj s leukoplastami, aby sme mohli byt do leta krasne. papa
Ahoj vicky
diky moc za info:)
ked tu citam ze up po 14 je mozne sa opalovat,to sa mi zda nejak skoro.Veru radsej sa neponahlat:)
Takze za take 3-4 mesiace uz vy to vsetko malo byt ok a zahojene:)
A je este ok dat sa operovat v tomto obdobi,alebo lepsie nechat to az po lete?
Dakujem pekny vecer.