Plastický chirurg

Poradte mi prosím Vás niekto. Potrebujem sa nakontaktovať a objednať u Mudr. Minarovjecha kde mám zohnať kontakt naňho alebo poskytnete mi prosím Vás naňho kontakt? ďakujem kika

ahoj, my mame tiez dietatko, maleho 17 mes. experta. Mala som operaciu 7/2. Kedze som nemala skoro ziadne prsia, tak som s tymto problem nemala. Ked ti bude vidiet prsia, tak ti ich zmeria od prsneho dvorca dole. Mne doktor povedal, ze ked ma zena urcity tvar poprsia, on ho moze vlastne len vyplnit /napr. ked ma niektora prsia velmi od seba, tak to, ze jej daju implantat jej nesposobi, ze ich zrazu bude mat vedla seba, asi mi rozumies/Ale ved mi sa vlastne nerozpravame o prsiach, ale bradavkach. Moj osobny nazor je, ze tie bradavky sa ti vratia trochu do stredu tym ze sa ti napne koza,/ale nie som doktor, to je len take moje uvazovanie/ Presne sa ho na to spytaj, predsa je len doktor. Pytaj sa na vsetko co ta napadne, alebo chod na konzultacie ku viacerym. Povedz, ze mas tento problem a uvidis co ti povie. papa, vela stastia

…vies, zalezi to na tom, kedy chces ist na dovolenku, kedy sa chces opalovat. Ja by som si to dala najneskor robit do polovice marca, potom uz nie. Ale vsetko zavisi na tvojich planoch. Problem, je tu este ta ortopedicka podprenka, ktora ma dost vysoky gulaty vystrih, cize prve tyzdne nosis len veci, ktore ti to zakryju. Pritom v lete sa vacsinou nosia kratke tricka s vystrihmi atd…ved vies, a predsa je uz teplejsie. Najlepsie su posledne mesiace v roku. Ale poznam vela bab, ktore si to dali robit aj cez leto / len museli obetovat opalovanie / papa, vela stastia

Kika,
Contact information
Company: Departement of plastic and estetic surgery
We talk: Česky, English
Phone: +421 248 234 879
Cell phone: +421 903 777 333
Address: Ruzinovska 6
Address 2: NsP Ružinov
City: Bratislava
Postal Code: 826 06
Country: Slovakia

pozri si stranku
http://www.cosmetic-plastic-surgery.info/surgeons/minarovjech-vlastibor

Vicki, ďakujem moc! To číslo Cell phone je k nemu na mobil priamo? A myslíš, že je to dobrá voľba u neho si to dať robiť? Kto robil tebe? Dik vopred

Ahoj vicky
no na dovolenku by som chcela ist asi posledny augustovy tyzden alebo v zaciatkom septembra.
Hej je pravda ze ked uz bude teplejsie a cas na kratke tricka to musi byt otrava parit sa v tej podprde. Tu podprdu ako dlho treba nosit?Ty si ju kolko nosila?
Dik za info:)

Ahoj, ja som mala termín menzesu 2 dni po operácii. Síce som si dala predpísať od gynekologičky lieky na oddialenie, ale neužívala som ich. Nechcela som mať v tele žiadne medikamenty. Nechala som to na prírodu a modlila sa aby som to nedostala v deň operácie. Nakoniec mi menzes meškala 14 dní a to už som mala starosti či nie som náhodou v tom. Avšak telo bolo z tej narkózy a operácie tak vystresované, že si povedalo dám si oddych.

je dobrý, ale aj jeden z najdrahších

Ahoj, ja som tiež za to prírodné. Podstatné sú tlakové masáže. Používam nechtíkovú masť s peruánskym balzámom, ľubovníkový olej a zo začiatku som si tam dávala hemagel.

dakujem vicki,moja ma rok :slight_smile: no ja nemam kedy chodit po viacerych…pridem na SR na par tyzdnov a potom opat papa a ideme prec…takze ja som sa uz na milion percent rozhodla k Dr.Cervenovi.paci sa mi jeho praca-je najblizsie k mojmu domu na SR…a mam aj termin konzultacky +operacia niekedy na maj…no a az take zle prsia nemam ale predsa ono to tie bradavky som asi mala aj predtym tak trosku na bok len som si to nevsimala…cize ono to problem nie je…a prsia mam ako som mala iba makke…haha…a to ma stve ,ze nie su tak plne …ved to asi poznas…a ako sa ti dari po operacii???ako si zvladala malickeho???

Ahoj karla…mam velku prosbu…nemohla by si mi prosim poslat fotky…bola by som ti velmi vdacna, idem na operaciu a chcela by som mat predsavu ako vyzeraju 300ml…velmi pekne dakujem
martinkaivanicova@hotmail.com

Ahoj, baby, čo máte po, chcem sa opýtať, ako ste riešili voľno. Všetky ste si brali dovolenku? Ako ste to vysvetlovali vedeniu? Nedá sa ukecať ovoďák na PNku?

Velmi pekne vas prosim, je tu niekto kto pozna niekoho alebo ma vlastne skusenosti s upravou prsnikov po kojeni.Ale bez pouzitia silikonu, mam velke prsia, len po kojeni mi zostali ovisnute.Chcela by som sa s niekym porozpravat a poradit sa blizsie o tomto zakroku.diky moc

ahoj,ja mám ten istý problém ako ty tak som sa rozhodla pre úpravu,bola som na konzultácii u primára MUDr.Minarovjech v Ružinove porozprával mi o zákroku a dohodli sme sa že sa ozvem koncom augusta a urobili by sme to na jeseň,ale ešte zvažujem aj iných lekárov tak ešte uvidím s pozdravom Lenka

Ahoj Lenka, ja tiez idem do ruzinovskej ku prim. Kostalovi, ale som objednana az na operaciu az septembri .Velmi sa tesim, pretoze deti mi pokazili moje pekne pevne prsicka.Chcela som len od niekoho vidiet vysledky po tejto uprave, vsade su same silikony a nemam sa kym poradit kto uz ma po tom

Ahoj! Mam kamošku, ktorá mala úpravu prsníkov,lebo po kojení jej dosť poklesli a zmenšili sa. Ale ona mala súčasne s úpravou prsníkov aj zväčšenie implantatmi. Jazvičku ma iba okolo dvorca.Pytala som sa jej-operoval ju Dr.Trška. Skus jeho link www.plastickychirurg.sk

o Košťálovi som počula že je dobrý ako budeš mať rez a akú sumu ti povedal,ak ti to nevadí môžeš mi dať na ňho kontakt išla by som aj k nemu na pokec nech mám z čoho vyberať,ja mám kamarátku a ona bola na úprave v ÚLK ale jej aj dosť zmenšovali a má ich pekné je spokojná

daluxe tak si aj ty tu!!!:)supeeeer haha aj a tu smirujem…my ideme obe k tomu istemu DR.baby radte nam…:)aj ja mozem Karla prosim ta foto vidiet???pred a po OP???ak nie nevadi…

a kazda baby co budete taka dobra a mate postavu cca ako ja 175cm a 56kg a mate 300ml a viac prosim poslite foto na pandarosewhite@yahoo.com dakujeeem

Lenka, mala by som mat rez v tvare obratenho T, pred kojenim som mala velke prsia 5 , takze len takymto sposobom je to mozne.Prim.sedi v ruzinovskej 02 48234307 alebo mob. 0903 411555.Este tam pojdem v maji potrebujem tam odniest nejake papiere, a spytam sa aj na cenu, ale viem ze ceny sa pohybuju okolo 30-40 000sk aspon tak som videla samozrejme bez silikonov.Mudr.Minarovjech je myslim jeden z najdrahsich, kolko by ta to vyslo u neho?

Ahoj Kika,
ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry, som velmi spokojna. Pocula som na neho same chvaly. Chodia k nemu zeny aj zo zahranicia. Je velmi mily a ochotny.Skus sa aj k nemu objednat na konzultaciu a uvidis. Vela stastia, papa
Mozem ti potvrdit len na zaklade diskusneho fora, ze baby boli zatial spokojne s Minarovj. a Kostalom v Ruzinove.