Kika,
www.posoniumclinic.sk kontakt na Mudr. Fabry
Suzan,
ja na tvojom mieste by som si to dala urobit este do polovice marca, kedze ides na dovolenku neskor. Co sa tyka tej podprsenky, vacsinou je vsade pisane, ze by sa mala nosit 6 tyzdnov.Ja ju zatial nosim stale. Ale je to individualne. Napr. Karla z tohto fora, bola operovana v ten isty den ako ja 7/2 /u ineho lekara/ a podprsenku na noc uz nemusi nosit /po 3 tyzdnoch/. Zavisi to od toho ako rychlo sa ti to hoji…atd
Ja idem teraz v pondelok na kontrolu, uvidim co mi povie. Ale ked sa to tak vezme, tak kvoli krase my zeny vydrzime vsetko, no nie? Co tam nejaka ortopedicka podprsenka. Ked Ti mam pravdu povedat, je to velmi v pohode, neprijemne mi boli prve dna dni, ked som mala drenaze, ale nic strasne. Ostatne dni boli v pohode, nemala som vobec nejake velke bolesti, sem tam som nieco pocitila. Modriny ziadne a chvalabohu komplikacie doposial tiez neboli. Papa a daj vediet ako si sa rozhodla. vela stastia
mariamaria,
Je to velmi v pohode /hovorim za seba/, neprijemne mi boli prve dva dni, ked som mala drenaze, ale nic strasne. Ostatne dni boli v pohode, nemala som vobec nejake velke bolesti, sem tam som nieco pocitila.
Neprijemne bolo ranne vstavanie z postele a spanie cez noc. Musis 2 mesiace spavat na chrbte. A pritom ja tak strasne rada spim na bruchu. Ale kvoli krase, treba vydrzat vsetko, no nie?
Modriny ziadne a chvalabohu komplikacie doposial tiez neboli.
Prvy tyzden mi pomahal so synom manzel, potom svokra a treti t. mama. Od dalsieho tyzdna budeme sami. Ja dufam, ze to zvladneme. Do postielky a z postielky vie ist sam, ked mu dam von tie tycky, prebalujeme sa na zemi, do stolicky na jedenie vyjde postupne pomocou malej stolicky, ako po schodikoch, kupe ho manzel,
po schodoch chodi chvalabohu uz tak, ze sa jednou rukou drzi zabradlia a druhu ruku mu drzim ja, takze nemam ziadnu zataz. Da sa to zvladnut. Ale je dobre aby ti minimalne prve 2 tyzdne niekto pomohol s malickou. Ked budes cokolvek potrebovat, kludne sa pytaj. papa
ahoj !! ja som bola u neho na konzultácii, a termin operácie budem mať 8. apríla! to je pravda, že je drahý…ale podľa mňa aj dobrýý… nehladám už druhého doktora, lebo chcem to mať už čím skôr a počula som žže u Fábryho najbližšie termíny sú u len v septembri! tak uvidíme!! veľa šťastia pri výbere!! :)) paa
ahoj zuzana, mohla by si mi prosim ta napisat, ake prsia ti kostal navrhol? a kolko ta to vyjde aj s implantatmi? a ako na teba zaposobil a taK? lebo ja zvazujem jeho a jezovitovu, dakujem za radu
mal by to byt dr. maršál
ahoj lenka,prosim nevies kto operoval Tvoju kamaratku v ULK?Uvazujem tiez o zmenseni prsnikov,kedz mam problemy s krcnou chrbticou.Dakujem,Nikol
Baby, je to pravda, že na operáciu musíte doniesť svoju zdravotnú kartu?
komplikácie môžu nastať pri každej značke. mentor robil aj štúdiu, keď sa v usa nesmeli používať silikónové implantáty. hlavná komplikácia, čo je kapsulárna kontraktúra sa vyskytovala v cca 7% prípadov. eurosilikon je menej známy ako mentor, preto sú lacnejší (mentor a inamed sú najstaršie značky), ale kvalita je porovnateľná.
ahojky,no to presne neviem ale keď sa s
ňou stretnem tak zistím a potom napíšem.pá
ahoj,no mne Minarovjech povedal 34000,- až 37OOO,.Sk tak si myslím že o nie je až tak veľa,a on robí rez okolo dvorca bradavky a smerom dolu ten rez pod prsníkom už nerobí ukazoval mi aj viac fotiek a boli tam pekné výsledky páčili sa mi tak uvidím šak ešte mám čas rozmýšlať
Ahoj Ani, prosím ťa ty si objednaná u Minarovjecha na apríl? Ja by som to chcela čo najskôr tiež, ale myslím že u Minarovjecha tak ľahko s blízkym termínom nepochodím, že? Dik
dkaujem pekne vicki si zlata…moja bude mat 15mesiacov v case opky…dva tyzdne pomoze svokra…a potom to uz zvladnem hadam…dakujem este raz
Kosi nie ziadnu kartu nepotrebuju iba vysledky vysetreni a peniaze!!
Ahoj Margaret, Ku prim.Kostalovi som sa rozhodla ist na odporucania, velmi sa tesim.Operacia ma caka az v septembi, pretoze v lete si to nedam robit a az teraz mal volny termin.Implantat si nechcem dat, pretoze mam velke prsia,len stratili svoju pevnost, tak neviem kolko to u eho stoji so silikomni.Zaposobil na mna naozaj velmi
prijemne.S Jezivitovou mam tiez skusenost,odstranovala mi znamienko na nose a spravila to super, myslim, ze obidvaja su super, vyberies si spravne
ano aj ja som pocula, ze sa to daj aj len okolo dvorca, ale len ked nie su prsniky moc poklesnute, takze asi som ten horsi pripad :o)To, ze je Minarovjech dost drahy som citala, tu na fore, tak neviem, pretoze takto sa ceny pohybuju,tiez si myslim, ze cena je v prijatelna, vela stastia pri spravnej volbe,mozem sa ti ozvat, ked budem mat po, mam ist 24.9.
dakujem zuzanka
Fúú, Pegy, to mi odľahlo. Vôbec nemienim ísť k obvoďákovi. Dík za pozitívnu info.
Vicki diky za informacie:)
No neviem ci by som to este stihla do polovice marca,s mojim casom je to take o nicom,kedze som v zahranici:( mozno v aprili by sa este dalo,ved to este neni tak neskoro ci hej?Niektora baby si to davaju aj v aprili. Pri opalovani sa tie jazvy len musia prelepit ze.
Alebo ked nie,necham to az po lete:)
Viesco ja sa ni bolesti nebojim,ja sa tesim strasne na nove prsia:)
Vicki ozaj tie tvoje fotky mi neprisli:( mohla by si mi ich prisim poslat este raz? z.sikulova@centum.sk
Diiiiiky moc.
Ahoj Suzan,
ked chces kludne si ich daj urobit aj v aprili. Co sa tyka leta, je to len kvoli opalovaniu, ze si niektore baby davaju robit prsia v chladnejsich mesiacoch. Ale tak ako pises, jazvy si prelepis pri opalovani a hotovo. Nemas sa ani coho bat,
je to v pohode a super, ked mam pred sebou
vidinu a tuzbu po novych prsiach. Ja som teraz prestastna. Je to super pocit, ktory prajem aj tebe. Akurat dnes som skusala vsetky mozne tricka, ktore som predtym musela nosit s pushup hehe. To bolo super.
Jasne, fotky Ti poslem este raz. Idem ich aj hned teraz poslat. papa