Plastický chirurg

Jasne ze to zvladnes, vela stastia a nech si nadmieru spokojna. papa

Diky moc,ahoj

ahooj!operáciu budem mat u neho 8.aprila a to len preto, lebo v marci má dovolenku či čo :)ja som tam bola začiatkom februára na konzultácii. Myslím si, že až taký problém to nie s termínom, povedal mi, že by mi to mohol spravit aj vo februári, lenže po 2 týždnoch je kontrola a on by tam už nebol, takže radšej som to nechala na ten apríl. pa

Ahoj, ja keď si dám na jazvičky contra…,štípe ma to.Ešte to asi nemám úpne ok.prsia si narieram detským krémom.ty chodíš už cvičiť?ja sa ešte necítim na nejaké výkony.ale asi začnem pozvoľna aspoň nohy a brucho.Teraz mám najnovšie, asi tretí deň zvláštny pocit tesne pod prsom, smerom dole.Ako by som mala niečo s rebramy, alebo čo.bolí ma to a ako by mi tam niečo zavadzalo.Neviem, čo to má znamenať?

Ahojko Ani. Ešte sa ťa spýtam, ty si mu volala na mobil alebo pevnú linku lebo mne pevnú linku nebere a na mobil som neskúšala. Ako si si ty dohadovala konzultáciu? dik moc

Baby davali by ste si zvacovat prsia v maji alebo to mam uz nechat az na koniec leta. Keď ja to strašne chcem pred letom ale sa bojim kvoli teplotam aby nedošli komplikacie pri hojení. Dik

ahojte baby…kuk na mail poslala saom foto…ale mam 325 ml… :slight_smile:

AJINA …
ahoj ty si chcela foto tej sportovejk podprdy…pls napises mi aky mas mail? mozno ho mam…asi.,ale neviem si spomenut :(((

ahojte baby…opat ste riesili ze eurosilikony su nekvalitne…od doktorky mi prisiel takyto mail… takze,len aby ste vedeli :

Firma Eurosilikon vyrába lacnejšie implantáty preto,že je to manufaktúra,nerobí si sama reklamu a ani výskum pretože jej implantáty sú rovnaké ako má firma McGhan.Pre nízku cenu boli Eurosilikony distribuované hlavne východne k rukám povedzme to tak,že menej skúsených estetických chirurgov ako sú západní.V tom spočíva aj miera ich"neuspešnosti".Nič iné v tom nie je.

Ahoj Kosi,
ja som to riešila dovolenkou, ale obvoďák mi sám od seba povedal, že hoci operácia nie je platená poisťovňou, nárok na PN-ku mám, povedal, že pokojne aj 2 týždne by som mohla by na PN-ke. Neviem, ako je to podľa zákona, každý obvoďák má k tomu asi iný prístup.

Ahoj Karla,moj mail:andy76@zoznam.sk,Dik.Uz si skoro mesiac po,ze?Mavas este aj bolesti?Baby, tak vam zavidim,ze uz mate po,samo,ze vam to aj prajem.Maj sa pekne,pa

us som poslala :slight_smile:

Karla,
super, ze si uverejnila tento prispevok pre baby, ktore su este pred.
Podla mna, su eurosilicony na takej istej kvalitativnej urovni ako mcghan alebo mentor
Ide len o business a promotion
papa

Kika,
zavisi to od toho, ci sa chces v lete opalovat alebo nie. Musela by si si prelepovat jazvy. Ja osobne by som sa prve tri mesiace neopalovala. Ale to je iba moj
osobny nazor. Opytaj sa na nazor lekara, aky to bude mat vplyv na jazvy, /tak ako pises/, clovek sa v lete viac poti. Ale inak v tom problem nevadi. Nevyhodou je trochu ta podprsenka lebo ma dost vysoky vystrih, ze ho je skoro s kazdeho tricka vidiet. Kazdopadne sa opytaj lekara. Papa vela stastia

Kika,
este ti posielam jednu info z internetu ohladom opalovania:
Navštívit solárium a opalovat se je možné 14 dnů po operaci , je však lepší s těmito aktivitami příliš nespěchat. Jizvy musí být kryty náplastí nebo ošetřeny krémem s vysokým ochranným faktorem a to po dobu minimálně půl roku po zákroku.

rada sa podelim o info… lebo toto ma aj logiku, ja s eurosilikonami som uplne spokojna,nemala som jedinu komplikaciu… musim si zaklopat na drevo… :slight_smile:
organizmus nemusi prijat ani mc gahany,ani nic ine…

AJINA …
us nemavam bolesti… takmer vobec nic us necitim… zijem ako normalne pred tym…len este nechodim cvicit,ale aj to us idem tento tyzden na bike aspon do fitka…

ahoj tak uz som absolvovala predoperacne vysetrenia len ten anesteziolog ma pozrie az priamo pred operaciou? A nikto z Vas nema skusenosti so znackou polytech silamed mne ich uz objednal tak dufam ze to bude ok. a este prosim Vas kedy Vam povedali ze nemate jest pred operaciou ja mam o 13 00hod ale nikto mi nic nepovedal dakujem drzte palceky

ajoj…urcite nepapaj od takej siestej pre istot… ja som od piatej nejedla a operovali ma o 11…
anesteziolog ta pozrie az tam…
drzim palec…

dakujeem pa