Baby Minarovjech robí plastiku pŕs v Ružinovskej nemocnici alebo kde ho vlastne nájdem. Kde sa nachádza tá plastická chirurgia?
Karla…
AHoj Karla…si zlatunka, dakujem ze si mi poslala foto, konecne mam predstavu, ako to vyzera, mam tiez rovnake miery ako ty…chcem sa opytat, myslis, ze by bol velky rozdiel medzi 300ml a 350ml???poradm lebo myslim ze mi bude 300ml malo, led meriam 175cm…
inac, tvoje su naozaj krasne…:-)))
zavidiim…
Ahoj Vicky
no uvidim ako to spravim no bud este teraz si to dam alebo az po lete,ved cas uteka rychlo:)
je pravda ze pocas leta to musi byt neprijemne potit sa v tej podprde:))
No to ti verim ze si stastna teraz,ja uz sa chcem tiez zbavit tych pushupiek :)diky ze mi tiez prajes.
Vicki tie fotky mi este stale neprisli,neviem ci si ich uz poslala.Ale som netrpezliva ze:)))
Ak to nepojde skus este sjuzan@post.sk
Diky moc pekny vecer
ajka,
nejedze nepi, nefajci. Ja som mala operaciu o 9.00 a po 24.00 predosleho dna som nemohla.papa, drzim palce a vela stastia
Suzan,
posielala som ich 2/3 okolo obeda na centrum. Neprisiel mi ziaden mailik o nedoruceni. Ok, skusim este raz teraz poslat na post. Dufam, ze ti to pride
papa.
SUZAN,
poslala som ti teraz fotky v troch castiach na post a centrum. Dufam, ze ti to prislo
papa
Karla
kde si prosim ta kupila tu sportovu podprsenku ?
Vicki diky moc uz mi prisli:)esteraz diiiiik
papa
ajka
nemala by si jesť 7-8 hodín pred operáciou.
ajoj deluxe…no… bude to rozdiel urcite… neviem ake mas prsia teraz… ale ja som nemala takmer ziadne a 325 ky mi spravili plne becka mensie cecka… s 300 by si mala becka…a 350 cecka… us by to bolo viditelne urcite… keby si teda mala podobne ako ja predtym…
a dakujem
v auparku v skiny…
Ahoj Kika,
Dr. Minarovjech je primárom na plastike v Ružinove, ja som tam išla na kontrolu k inému Dr. a keďže nie som z BA, vysvetlil mi to tak, že treba zabočiť do uličky medzi nemocnicou a zimným štadiónom, tá ulička sa potom zabáča doprava a esíčkom ťa privedie pred menšiu budovu, v ktorej je na 2. poschodí aj klinika plast.chirurgie.
CAMI … ani ja nevicim nejak extra…ale bola som uz vcera na biku v posilke a uplne v pohodicke… mam strasnu chut ist dnes do sauny,len neviem ci uz mozem… baby nevieteo tom nieco? asi zavolam doktorke… ale ak by ste vedeli pomoze…
a inak CAMI, netusim co by to mohlo byt,ale podla mna nic :)) mne doktorka vravela,ze este nejake 2-3 mesiace mozem pocitovat v niektorych castiach cudny tlak,alebo bolest,alebo pichanie,proste nieco… je to sposobene tym,ze organizmus sa stale hoji,aj ked si mesiac a viac po operacii,stale niesi uplne zahojena,takze si z toho podla mna nic nerob :))
Karla,mne dr. povdal,že by som sa saune mala vyhybať.Vraj to teplo nerobi dobre na ten silikon…
myslis akoze nechodit us vobec nikdy do sauny??? :(((((
a ked ides v lete na floridu?? ved tam je ako v saune… a zenske tam maju silikony…nie…to dufam nie,lebo to neprezijem…
Florida… :-).Som sa pobavila,ale v podstate maš pravdu.No neviem,musim sa na to ešte opytať,ale povedal mi to tak.My ideme v lete len do Chorvatska,tam by to malo byť v pohode…
len vies,aj tam sa vypekas na slnku a je tam vlhko… teda je to podla mna logicke… hreje ti slnko silikony…
florida preto,ze viem ako tam je… takze sa to podla mna rovna saune… :))
no…tak som zistila od lekarky ze po takych 6 tyzdnoch mozem…ale teraz este nie…su to len 4 tyzdne… …fu mi odlahlo…este 2 tyzdne a som tam :))