Sjuzan, kuk mailik
dakujem Karla si zlatucka ,mas peknucke prsia.juj uz aj ja chceeeem…ja chcem plne 3jky a teraz mam podprdu 75B ale prsia v nej ziadne a splasnute…tak bude mi stacit 300ML???asi nie co???
No tak super,vidiš,každy doktor ma na to iný nazor.Tak vyskušam aj ja.Vo štvrtok je to 6 tyždňov čo som po.Tak sa pôjdem zregenerovať.Dík,si ma potešila!
tak to sme dve…neni zaco… papa
no ked mas becka… tak urcite ano… ved asi ti poradil lekar ze tolko,nie? pozri vidis ake som mala ja…mala som ackovu podprdu a ledva som tam nieco natlacila… podla mna 300 staci… max.325…
nesuhlasim kosi…su uplne rovnake…
ajoj!!! skúšala som to aj ja na mobil aj na pevnú: Skús mu zavolat na pevnú okolo 11-ej alebo pol 12ej-vtedy má asi konzultačné hodiny. Mne hovoril, že on tam je kazdý den, takze sa ma len spýtal, kedy mám čas ja
ste zlate ze ste mi poradili kazdy den si citam toto forum a je to povzbudzujuce labo chodia mi po rozume hocijake myslienky nech uz mam potom
ajka, nemas sa vobec coho bat, tes sa len na nove prsia. Je to uzasny a skvely pocit
vela stastia, drz sa, papa
Ahojte baby,Karla,skoda,tu podprdu mi dnes pozerala kamoska v Auparku aj v Poluse a nemali,skusi este v Avione.Babenky,po kolkych dnoch ste mohli soferovat???
Napisem ti moju skusenost. Implantaty 250-tky, anatomy pod sval. Bolest zacala hned po operacii, vystupnovala sa na druhy den po op. a trvala 2 tyzdne. Tieto 2 tyzdne som nebola schopna pohnut rukami, ktore som mala cely cas vedla tela, kazdy krok ( teda otras) bolel dost priserne, nehovoriac o tom, ze 2 tyzdne som spala na chrbte, lebo inak sa koli bolesti nedalo. Uvazovat o praci ani zdaleka! PNku som si vybavila 1 mesiac, az vtedy som mohla nabehnut do roboty a tvarit sa doveryhodne, ze to bola iba silna chripka ( Kazdy ma iny prah citlivosti, mozno u Teba bude bolest mensia )
Ale stalo to za to!
ahojte babenky, mam konzultaciu v Kosiciach na Dominikanskej. bola tam niektora z Vas na operaciu, neviete aky su tam doktori? prosim, prosim…dajte mi vediet, velmi sa bojm, ale viem, ze to chcem.dakujem papa
Vicki diky uz mi prisli vsetky fotky:)dik moc papa
hm…to je skosa… no,je fakt dobra… a nemali ziadnu?
ja us tyzden soferujem… podla mna som mohla aj skor,ale tak netreba pokusat… takze vlastne od nejakeho 17-teho dna…
poslala mi este fotku jednej podprdy z predajne,ani ta nebola zla,predavacka bola vraj velmi mila,ze aj ona ide na plastiku a berie si prave tu podprdu.Vsak uvidime este v Poluse.To je fajn,ze si mohla tak skoro soferovat,dufam,ze aj ja budem moct.Kazdy den sa s malou "trajdame"autom niekde,tak to bude nezvyk.pa
no… ale zo mna by si asi nikto nemal brat priklad lebo ja som si dala ruky uplne hore ud po tyzdni…mne sa to nejak zazracne hoji alebo co… mi to pripada akoby som sa s nimi narodila… neviem… :)) dufam,ze to tak pojde dalej…
drzim palec. to vydrzite chvilu bez auta…
Ahoj Adrika, ja som tam bola 29.1. na operáciu u doktora Kačmáriho.Bola som nadmieru spokojná.Fantastický prístup personálu, po profesnej stránke sú tiež odborníci.pán doktor nie je nováčik a stačí si všim núť jeho ocenenia, ktoré má v čakárni.Ja som s výsledkom spokojná.Venoval sa mi neľmi pri konzultácii,keď aj teraz mám nejaké otázky, zavolám mu a vždy si nájde čas.A nehovoriac o cene.Ja mám 300 guľaté a vyšlo ma to na komplet 60400,-Super cena.V Blave som našla najlacnejšie 73000.Aj to je dôležité.Tu máš za málo peňazí, veľa muziky.Cez noc sestrička spala hneď vedľa nás a ochotne nás vodila na WC,pýtala sa, ako sa cítime,…ráno sme dostali super raňajky, s úsmevom a aj to je dôležité.Ja odporúčam.
Ahojte, ja som si kúpila podprdu zo značky Bellinda.Je fajn.Pohodlná,dole spevnená, s nastaviteľnými ramienkami a hlavne bavlnená.Samozrejme bez kostíc.Z tej ortopedickej som sa dosť vyhadzovala.Asi bola dosť nepriedušná.A tak som ju po piatich týždňoch zhodila a od včera nosím túto.ani neviem, že ju mám na sebe.Super.
Ahoj, a kde Ti robili prsia v akej nemocnici, lebo ja chcem len Minarovjecha aele ked čítam, že ty si v pohode uz po týždni, tak by som chcela vedieť, že kde si bola.
Karla, na rajce som našla tvoju abresu, ale je akoby prázdna.Že 0 kb.Ak máš chuť, pošli mi foto na mail.Díky.
a ozaj díky za info.Je to taký z vláštny pocit, pod tými rebrami, ale keď si predtavím ako sa tá operácia vykonáva, tak sa ani neni čo čudovať, že je to ubolené.